43

сащ

преди 9 години

Айде де, откога чакаме да започнем да печатаме пари, че сме жив зиан.

42

курти

преди 9 години

До57 А бе ти верно ли го мислиш това което си написал?? Ако е така става ми тъжно за България, какви лимонки расът в България

41

Анонимен

преди 9 години

Абе по добре Ислямска държава, отколкото да бяха оставили Саддам да използва оръжията си за масово унищожение които се котвеше да използва срещу западната цивилизация - тогава щеше да има милиони жертви които бяха предотватени. Както и ако не бяха пуснали бомбите в Хорошима и Нагасаки, японците се готвеха да избият милиони хора.

40

Анонимен

преди 9 години

Цялата тая ислямска държава нещо много намирисва с тия измислени холивудски клипове......

39

Анонимен

преди 9 години

Лошото е че като се справят с ИДИЛ, оцелелитеще се пръснат като *** из Европа и периферните региони и ще продължзат да радикализират зоните си на присъствие. Америанчетата разбиха централизираното управление в Ирак Сирия Либия и случващото се в момента не е изненада за никого. При условие че има анализатори които предупреждаваха за последствията, явно става дума за стратегия. Не вярвам че супер държави като САЩ ГБ и др. са изненадани или стреснати.

38

трак

преди 9 години

Българи,правете деца и правете пари

37

винкел

преди 9 години

Нека се справят Руснаците с тяхната техника в пустинята

36

майорски

преди 9 години

До до 34именно щото са си дружки ....Турция и Европа ще се сговорят и след 5 години ще сме севрвна Анадола ..санджак на Турция....

35

коко

преди 9 години

Точно за една седмица и ще ги приключат

34

до 34

преди 9 години

Нещо си се объркал виж колко добри дружки са с Турция европейския съюз, дори си затварят очите когато Турция използва България за посредник за износ към Европа, на хора стока и т.н.

33

офицер

преди 9 години

Да използуват *** срещу ислямистите.Да ги горят живи мръсни ***.Да ги поливат със зарин, зоман, V-газове. Мамка им изперкала.

32

Анонимен

преди 9 години

До Войниками китайски са кой няма от тях

31

Войник

преди 9 години

Виж го този от ляво, има като мойте джапанки...

30

Анонимен

преди 9 години

До 41Абе те могат ама хипитата от правозащитните организации ще вият до небесата...

29

Анонимен

преди 9 години

Имаше един док. филм по Дискавъри . След края на Студената война ЦРУ-то умрели от глад. Няма врагове, няма мангизи. Но бързо се осеферват и му намират цаката, ислямисти, Бин Ладен и пр.

28

Анонимен

преди 9 години

Щом не могат да се справят с 20-30 хил разбеснели се маймуни работата е ясна

27

игнасиус лойола

преди 9 години

До АнонименТочно Турците мразят ИСИЛ едните са араби другите тюрки да неговорим че и исляма им е различен тия от исил са някаква секта дори ходжите в Мека им теглиха нещо подобно на нашата анатема

26

Мъдовски-Попов

преди 9 години

Без пехотинец- победа няма!

25

Анонимен

преди 9 години

Дрън, дрън ! Всичко е за пустите пари, човешкият живот не струва пукнат грош, но Военно -промишленият комплекс печели милиарди. Първо си създават ислямисти и пр. и после воюват срещу тях. Сега и в Украйна , абе още дълго ще просъществува кредитната говедарска държава.

24

До 35

преди 9 години

До АнонименЩе поживеем и ще видим.Аз лично съм сигурен, че до една година ИД ще е история по простата причина, че искат да завземат всички.Не може да искаш да завземеш всички и да не очакваш, че всички ще те бият.