16

ора

преди 9 години

До 10 opaлипсва едно .сом след елдорар

15

Tina

преди 9 години

Няма смисъл службите да пилеят пари в търсене на отговор дали ИД са в България.Отговорът е ясен: Да. В България са. От 25 години.По-добре да намерят отговор на въпроса "Как да спасим България?" и въобще възможно ли е това...

14

ББ

преди 9 години

Ако Дюнер Секюрити не сработи пак, отваряйте кебапчийници навсякъде, трябва да умиришем всичко на свинско.

13

fr

преди 9 години

s tolkova mnogo pusteeshti sela, nqma kak da nqma kletki na idil v bulgaria. Iz pirinsko i rodopite e nai-zle, te ako reshat shte ni zavzemat, nie s taq smeshna armia sme za nikude!

12

Анонимен

преди 9 години

Глупости! Русенска регистрация - друг път.

11

CS

преди 9 години

Izgonete gi be Blizna6ki ,Otnemte im grajdanstvoto na celite im klanove i rodove i gi prai6taite v Arabiq

10

rm

преди 9 години

Ами има една снимка, на нея се виждат 4-5 -члена- на ИД, които се возят на BMW X5 с русенска регистрация. Иначе, не - не влизат в България, и не минават през Турция все едно са си у тях.

9

Прост

преди 9 години

Пускаш сигнал до месното РПУ, до месец ти отговарят дали е започнало разследване, след месец започва разследване, след още месец информират горестоящите ако разкрият нещо(изключително рядко), след това горестоящите до месец взимат решение, след още месец приключва и тяхното разследване. И като минат всичките тия месеци то България може и да я няма, може да сме халифат на ал намай ка им в гъ са.

8

Гнидопук

преди 9 години

Ако ИДИЛ спретнат едно въстание в София и завземат властта, после какво, ЕС ще бомбардират София ли ?

7

opa

преди 9 години

Абе не знам дали влиза в Българя, но определено излиза от тук. На сайта по-долу се вижда БМВ с русенска регистрация!?!? Ако е крадена то някой може да си познае колата. Даже не са си направили труда да махнат номерата.. eldorar/node/44089

6

Анонимен

преди 9 години

Въпросът е не дали са тук, а защо са тук.

5

Валентин

преди 9 години

Естествено, че са тук. Кой мислите плаща на каналджиите нелегалния трансфер на "майки с деца бягащи от войната"? Подготвя се почвата за инфилтрирането на бойци на идил. Семействата им вече са тук скоро ще се съберат в съответствие с някоя международна клауза. В много случаи жените (майки) джихадистки са още по-опасни от самите бойци тъй като те носят културата на тероризма и варварството.

4

араб

преди 9 години

Да живее ДПС.Гласувайте за ДПС.Това е бъдещето на ***.

3

Анонимен

преди 9 години

"Арабистът Владимир Чуков изрази своите притеснения от възможността Ислямска държава да влезе в България, както и да се появят последователи на джихадистите у нас."Хммм чудно кои хора визира Чуков, не са българите, не са китайците, не са марсианците... кой питам ще докара Ислямска държава у нас? Да питаме политиците? ГЕРБ, БСП, ДПС, които гласуваха против затварянето на границите? Може би Сталинка има теория откъде ще се появят последователите на Ислямска държава?

2

морски

преди 9 години

Да идват че да ни превземат по-бързо.По-добре те отколкото ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 9 години

***