40

Анонимен

преди 9 години

Тая дъртата срама няма!!!

39

Кина Диарията

преди 9 години

Бръкнете и с два пръста в *** на тази безобразна *** и после го помиришете!

38

Ta ja

преди 9 години

Dokoga tazi urospija shte ni zanimava sas sebe si.Dobre,che Chafkata e kazala,za da znaem koi e zatril sector Energetika v Bulgaria.Tezi simvolichni namalenija na cenata na toka shte ni izliazat prez nosa.

37

pastoral

преди 9 години

а мая манолова има ли с какво да я запомним, освен със закона за изборите на петното. и да! бдете за камиони с двойни дъна и без рег. номера! ако видите такива, непременно им запишете номера! другарко манолова, продължавайте с протестите! венсеремос! хахааа

36

Социалист

преди 9 години

Ще гласувам за БСП са мо , ако сега преди изборите заявят,че няма да се коалират с ДПС.Призовавам същото да направят и останалите твърди социалисти.

35

...

преди 9 години

Добре не съм политолог,но гледох едно предаване БСП-ДПС-ББЦ(ДПС) скачха против ГЕРБ.Защо ? Изтрах ги е,че лека по лека им изместват сферите на влияние !!! Това е истината,на капак на тези *** ще гледаме и БАРЕКОВ .... Пак казвам не съм твърдо зад ГЕРБ ,но тези хора за толкова години нищо не направиха.Погледнете само НЕК или и за него ГЕРБ са виновни....

34

...

преди 9 години

До АнонименСмешен си :) Борисов даже и да е крал ,не може да ви се мери на кутрето :) Нучехте едно име и го направихте по известно и от ИСУС :) Една птичка пролет не прави.... Докато БСП (ДПС-БКП) не УМРАТ няма БЪЛГАРИЯ. От КОМУНИСТИ станаха най-големите КАПИТАЛИСТИ :))

33

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е комунист!Няма опровержение!Пази си книжката и е член на БКП-ФАКТ!!!!

32

...

преди 9 години

До АнонименТръгваш си, кажи ми тези комунисти за толкова много години,някои казват 25-30години (те са много повече).Освен анархия какво друго са направели ?!

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48Няма по-чиста истина!Само не ми казвай,че Бойко не е комунист!!!!От там нататък може да говорим!

30

Анонимен

преди 9 години

Еми Мая,много те харесвах,ама не успя да пребориш ГЕРБ!А ако спечелят си тръгвам от България завинаги!Дадох ви последен шанс,на теб и на Сергей!Нищо не направихте!Явно Бойко ще се върне,а на мен не ми се ще да се паля!

29

...

преди 9 години

Абе вие само Борисов ви е в главата,просто се спрете !!! Не казвам,че е най-големия но само той посме да ви бръкне в джобовете само заради това го плюете.Не разбрахте ли че искаме резултати не кой какво е направел !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И БОРИСОВЦИ И СТАНИШЕВЦИ И КОСТОВЦИ И Т.Н.

28

Анонимен

преди 9 години

Ако слушаме манолката все едно да сравним нея с Анджелина Джоли.Костинбродска кряка като сврака ,другата запомняща се с ролите си на актриса.

27

135

преди 9 години

Проста *** си ти и мъжа ти Найденов.Искате пари да лапате като Моника с Гея за Южен поток.Но, имаш право Тиквата е по-*** от Вас, но относително, и той иска да *** по същия принцип като вас - да дава пари на верни структури и да му връщат.Трябва нови сила за Бг - още ги няма , но ни трябва едно Урбан като Унгария. То и бъдещата война, като изход от перманентната криза ще преформатирастраната.

26

Доко доко

преди 9 години

Ако слушаме тая ШАНТОНЕРКА след новооткритите работни места + новите 59000(всъщност Манолова не може да смята до толкова) в България няма да има безработица!!! Е опорни точки ама посни и лъжливи, е това е новата стара линия на БСП. НО ИМА *** КОИТО ВЯРВАТ, Е ЖАЛКО ЗА ТЯХ!!!

25

АНОНИМЕН

преди 9 години

Мая е като кантонерски петел ,нощем с фенер да му светнеш ще започне да кукурига.Бита карта ,ки жена без грам авторитет .

24

Как Сийка

преди 9 години

Тая Манолова,която си е КРЪГЛА НУЛА взела да дава оценки ?! Ха,не голямо ами огромно нахалство и самочувствие има тази нещастница! Виж най-напред как хората те оценяват,че тогава се пъчи ! Мая Костинбродска - така ще те запомни народа и с нищо друго ! Ти цялата си изтъкана от лъжи и злословия и затова вече никой свестен човек не те уважава! Е как да се уважава едно ...нищожество,което само плюе и храчи ?! Пфу!

23

Анонимен

преди 9 години

Много лъже тая бе ! И отново понесе жълтата фанелка

22

V

преди 9 години

ПУ!

21

55

преди 9 години

А,Мая Костинбродска....