24

Анонимен

преди 9 години

Може ли някой да каже какъв е статута на нашите изселници в Турция! Какви се водят там, като българи ли или имат двойно гражданство за да могат да гласуват в България?! Ако се водят с двойно гражданство няма по-лесно от това да се приеме закон с който веднъж завинаги да се спре този цирк с гласуването на хора, които отдавна вече нямат нищо общо с България и се използват от ДПС и Турция за намеса във вътрешните ни работи !

23

До 27

преди 9 години

Кажи нещо по-умно, не се хващай за двоиното гражданство. От това може и да се загуби, нещо което да важи само за турците измисли !!!

22

Лала

преди 9 години

Защо само 100 българи протестират, трябва цяла България да се вдигне!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Не знам какъв е статута на българските турци, дали в Турция се водят още българи в което се съмнявам, може би имат двойно гражданство! Ако това е така, то в БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН В КОЙТО ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО! Но тъй като БСП и ДПС са създадени от БКП-ДС през 1989-90г. и винаги досега са играели заедно при управлението на държавата ни това не се случва и няма да се случи докато БСП не стане истинска българска партия!

20

Анонимен

преди 9 години

136 секции ще има в съседна Турция, при предишните парламентарни избори те са били 88. За това преди седмица Лютиф Метан ходи при Ердоган за да уговорят тези нови секции! Ето затова много ме е яд на всички българи, които членуват в протурската партия ДПС! Те са съвременните еничари, не знам защо е така, но продажници в България винаги е имало в изобилие! Представяте ли си в Турция да имаме пробългарска партия и в нея да членуват турци и да гласуват за българите за да ги вкарат в Меджлиса!

19

Анонимен

преди 9 години

Родил се в Турция в семейство на изселници, служил в турската армия, клел се във вярност на Турция, живее, учил, работи там, и изведнъж -БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН С ПРАВОТО ДА ГЛАСУВА И ДА МИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО И НАСОКИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА?!??!??? Такава порнография може да съществува само при еничарската ни продажна политическа класа, отдавна живееща в свой, собствен свят и паралелна реалност! Време е за партия "свобода и права на българите"!

18

Анонимен

преди 9 години

Те управляват България 25 год.затова сме с най-нисъ стандарт, големи външни заеми, няма инвеститори, а техните сараи са за милиарди.

17

Анонимен

преди 9 години

Това повече не се трае !Тия като дойдат на власт Ще забранят българските писатели , които са писали за робството !

16

Анонимен

преди 9 години

черно знаме-те погребаха българия!!!

15

Анонимен

преди 9 години

само масово гласуване ще ни спаси!!!!другото е смърт.

14

Анонимен

преди 9 години

В България ще дойдат на управление турските агенти !Колкото гласове им трябва , толкова ще получат .

13

Анонимен

преди 9 години

100 protestira6ti ili 100 provokatora

12

Да

преди 9 години

Виждате ли колко отдалеч са го предвидили агентите на Турция в България !На турски граждани , даваха български паспорти за 6 месеца .А истинските българи от Бесарабия , се чудеха , защо на тях не им разрешават за 6 месеца , а чакат 5 години , за да им се разгледа молбата ?

11

Анонимен

преди 9 години

кога най сетне ще има задължително гласуване? май всички във власта до сега ги е страх от това?този път ще гласувам за фронта и вмро.долу герб бсп и дпс!!!

10

Hahaha

преди 9 години

Golemiq broi na sekciite ne oznachava golqmo udobstvo za poveche glasuvashti! Oznachava poveche izmami. Tova e prichinata. 50 000 shte sa samo 20 procenta ot izmamite!

9

до 8

преди 9 години

"Аз не плямпам че съм родолюбец казвам си открито че няма да гласувам.По-добре така ,отколкото да лицемернича като вас,дето се правят на родолюбци,хулят тия дето не гласуват ,а самите вие с деиствията си доказвате,че не сте по-стока от нас"Ами дано някой ден намериш родолюбие в себе си вместо да критикуваш родолюбци.

8

Леле че народ

преди 9 години

До Hahaha Е какво като има секции ? Колко ще гласуват там а ? Ако има 50 000 то ще си е голям рекорд Инак много плямпате,че сте били родолюбци,ама бегате на ЗАПАД ,а като трябва да гласувате се оправдавате Аз не плямпам че съм родолюбец казвам си открито че няма да гласувам. По-добре така ,отколкото да лицемернича като вас,дето се правят на родолюбци,хулят тия дето не гласуват ,а самите вие с деиствията си доказвате,че не сте по-стока от нас

7

Умря

преди 9 години

До кога ще ги траем тия ........ ;(.Защо бяха тия войни и тази кръв българска защо се ля за СВОБОДА.Стой българино и траи как всичко си умира в твоя КРАИ

6

Hahaha

преди 9 години

Ami togava problema ne vi e v glasuvaneto, a v izluchenite kandidati. Orientiraite se kum reshenie na tozi problem - KAK da razshirim izbora si! Kulturni deici, sposobni studenti, rodoliubci. Tova veche shte e VASHIYA izbor.

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Секциите са наистина много,но по...опасен е начинът по който се...гласува в тях.Може всеки да дойде и да се...запише в избирателните списъци,без адрес ,егн и лична карта.Това предопределя истиноста на вота в Турция;пълно...фалшименто.След избора веднага се...унищожават всички бюлетини,а протоколите се докладват по...факс и не подлежат на проверка.Такова чудо няма в цяла демократична Европа.Дето се казва,сами вкарваме вълка в кошарата и защо се прави всичко...това,може да отговори...само Плевнята