12

един Българин

преди 9 години

Ахмед Ахмедов само прикрива ислямизма с извинения за пред по-нормалните мюсюлмани и другите граждани на България. Гнус ме е как замазва ла*ната на фанатиците, обучаващи деца в сгради по предлог, че са пансиони. Пансион значи да се грижат за децата, а не да им промиват мозъците със Корана. Това не са пансиони и съм против, като българин да се наричат така от медиите и от противоконституционната ДПС, защитаваща и вкарваща хора в ислямизма. Позор е за България, че политиците и прокуратурата дремат.

11

Бънди

преди 9 години

Едно време Волен говореше ся това и всички му се смееха. Ама на ви вие *** и прости българия това заслужавате. Бойко ще има пак да ви *** от зад и ще викате от кеф, докато не ви потече кръв. Така ви се пада.

10

Tina

преди 9 години

Пълни глупости. Само вдигат пушилка. Никакви последствия няма да има. Договорката с турското кафе ще влезе в сила.Спомняте ли си кампанията на Яне Янев от 2009? Сигнали и обещания за борба с радикалния ислям в планините ни. След вота - нищо. Спря да говори за това и един резултат няма в тази посока.И сега е същото.Хора, бдете. Който има възможност - да се въоръжава. Скоро ще се наложи да се защитавате.

9

Анонимен

преди 9 години

Отидете в Австрия, в Германия, Англия... В супермаркета, или по улиците можете да останете с усещането, че живеете в ислямска държава. Повече бурки, отколкото красива женска коса. Както се разхождате, смугли хора ви застрелват с поглед. Някой внезапно пада на земята, започва да коленичи, да се кланя, да си говори сам...

8

Анонимен

преди 9 години

Както в много други европейски страни, така и в България, излямът бавно си проправя път и също като "Троянския кон" превзема територии отвътре чрез масова раждаемост и промиване на мозъци, така, че мисията да продължи. Това нямаше да работи, ако и ние имахме положителен прираст на населението, но по икономически и други причини, той е отрицателен. Това означава, че е само въпрос на време населението на Европа да се подмени, без революции, без войни, без насилие. Помислете върху това.

7

Анонимен

преди 9 години

AKO DNES EC GLASUVA SANKCII SRESHTU RUSIA, te Glasuvat VOINA ZA EVROPA ! Trqbva da razrushime tozi Saiuz, TOI E PAGUBEN ZA NARODA NA EVROPA ! Xora Badete Gotovi ? EC SA SBIRSHTINA OT GNIDI KOITO NE IM PUKA CHE SHTE UBIVAT DECATA NI ?

6

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли защо трябваше на мама умното, красиво, младо,богато и преуспяло праси да стане шеф на ДАНС.

5

Анонимен

преди 9 години

България, установила се като силна и славна държава на балканите, с изградени традиции и чудесен генетичен фонд, започва да се разпада и губи позиции през 1018 година. От тогава до сега, това се случва пред очите ни - много бавно, но сигурно. Първо изгубихме територия. След това изоставихме традициите. Позволихме да бъдем доминирани от турци, руснаци и американци. Населението се стопи - отрицателен прираст. Емиграция. Оформиха се големи етнически групи, окупирали цели градове. Сбогом, България!

4

mery

преди 9 години

Мюфтийството се правят на ни лук яли, ни лук мирисали! Да не ни мислят за *** - нищо не става без знанието на ДПС и на мюфтийството! Но съм възмутена, че държавните институции спат и че журналистите трябва да вършат работата на ДАНС!

3

Анонимен

преди 9 години

Все едно мафията ще проверява за мафиотски структури в държавата.

2

Елемаг

преди 9 години

Да бе,пред нас сте ощипани и после като в онова видео малоумния мюфтия, как се качваше даже на масата да шамари детето.И това беше в България.Иначе пред медиите сте "традиционен ислям"!!!Знаем се!!!

1

Ogi

преди 9 години

nyama da slushat ama.Erdogan ste dirpa ushicki