53

КОНТРОЛ

преди 9 години

Як контрол трябва. Не чиновниците да си натискат гъзовете по столовете, ами да тръгнат на проверки, да се промени закона в насока големи глоби и отнемане на разрешителни, забрана на дейност, затвор ако трябва и други драстични мерки. Иначе няма да се оправим.

52

До №60

преди 9 години

Много правилни изводи!За това,че българите предадохме властта на България в ръцете на ДПС,за това че не отстояваме национализма и предателите са на власт!Вижте колко българи са в листата на ДПС ,а се очакваше турци да преминат в българските партии.Не стана защото авантата е при властимАщите, а те са ДПС!

51

Доков

преди 9 години

НАЙДЕНОВ МНОГО ПРАВИЛНО Е ПОСОЧИЛ ПРИЧИНИТЕ ЗА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ,НО ОСНОВНАТА ПРИЧИНА Е ЕДНА-ЛИПСА НА ДЪРЖАВАТА! ЗАЩО СЕ СЕЧЕ БЕЗОГЛЕДНО,ЗАЩО СЕ ЗАСТРОЯВАТ РЕЧНИ КОРИТА И ЯЗОВИРИ, ЗАЩО НЕ СЕ УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ ЗА ДАДЕНИТЕ ЛИЦЕНЗИИ ЗА СЕЧЕНЕ НА ГОРАТА, ЗА ПОДДРЪЖКАТА НА ЯЗОВИРИ,РЕКИ,КАНАЛИ ИТ.Н. ? КОЙ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ВЪРХУ ЧИНОВНИЦИТЕ В Т.Ч. И МИНИСТРИ,КОИТО ДАВАТ ТЕЗИ РАЗРЕШИТЕЛНИ И ЛИЦЕНЗИИ, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СРЕЩУ СОЛИДЕН РУШВЕТ? НИКОЙ!!РЕЗУЛТАТ-ПЪЛНА РАЗРУХА И ОГРОМНИ ЗАГУБИ !

50

До 69

преди 9 години

Добро описание на тарикатите от ГЕРБ.

49

1

преди 9 години

Защото липсва контрол на всички нива. Куцо, неграмотно и сакато се упражнява в "управление", а основно се обогатява лично.

48

ля ля

преди 9 години

как защо!!!! - ЗАЩОТО СЕ ВИЖДА ЧЕ В ЛЮБИМАТА НИ СТРАНА СЕ ЧАКА ДА ПАДНЕ ГРЪМ ЧЕ ДА СЕ СЛОЖИ ГРЪМООТВОД!

47

Анонимен

преди 9 години

А мадридския мошеник колко изсече???

46

не си съвсем прав

преди 9 години

До АнонименПо принцип си прав,но какво може да направи обикновения човек с/у ДПС секачите и братските *** орди.Нали затова имаме ужким държава,прокуратура,Данс,съдопроизводство,министерство на земеделието,полиция? Нали затова получават големи за стандарта ни заплати,плащаме им здравни,социални осигуровки.Ако тръгна да браня някое дърво,което органите са го турили в "санитарната сеч"и покрай него се сече поляната няма ли да ме убият на място? Нека забранят тотално сеч на дървета!

45

димитър

преди 9 години

код жълто,код оранжево,но няма кой да слуша,къде са тръгнали в тоя дъжд,никаква дисциплина

44

Анонимен

преди 9 години

Това шосе на снимката май е новичко, не е социалистическо.

43

Цеко

преди 9 години

В БГ големите мозъци не се използват пълноценно , при наличието на такъв капацитет като ХИДРОИНЖИНЕРА да се случват тези неща не е редно . Правителството да изтегли един тлъст заем , да му плати и готово !

42

Анонимен

преди 9 години

който е от софия и се е качвал посока алеко по пътя ще забележи извършване на санитарна сеч за поредна година.Мин година и по-миналата пак така сякоха.Не стига че го провят но работата им е изклучително безотоговорна и мърлява .В момента в разстояние поне на километър една четвърт от пътя е заринат в изпопадала ,неподредена дървесина.Не е да не минават коли както и автобус.Истината е че работим в половината от случайте мърляво и безотговорно.Природата не ни е виновна

41

владетеля

преди 9 години

ЗАЩО БЪЛГАРИНА ОТ ЛАКОМИЯ ИЗСЕЧЕ ДЪРВЕТАТА И ГОРАТА.ПОЛЕТАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАПРИЛИЧАХА НА ПУСТИНЯ,НЯМА НИ ЕДНО ДЪРВО.РЕКИТЕ СЕ ОБЪРНАХА НА БУНИЩА.БЪЛГАРИНА ЗА КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ С ТАЗИ ПРОСТА Е НЕВЪЗПИТАНА ГЛАВА,ЗАЩО СЕ САМОУНИЩОЖАВАШ,ЗАЩО НЕ МИСЛИШ ,ЧЕ САМ СИ ВРЕДИШ,ЗАТОВА ИЗБИРАШ НЕСПОСОБНИ И НЕГОДНИ ПОЛИТИЦИ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ,КОИТО ТЕ ОГРАБВАТ И ЛЪЖАТ.В ДОБРУДЖА ИМАШЕ ЗАЛЕСИТЕЛНИ ПОЯСИ,КОИТО Я ПАЗЕХА ОТ НЕПРЕДВИДИМИ КЛИМАТИЧНИ РЕАКЦИИ.НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ТАКИВА ПОЯСИ,А СЕГА КЪДЕ СА ТЕ!!!!

40

Анонимен

преди 9 години

36Извади един атлас. Лопотамо няма нищо общо с Поморие, ама нищо!Ей за това не искам да ви чета, защото сте неграмотни!

39

Потърпевш от 2009-та

преди 9 години

Като искаме НАТО, комисии, фондации, политици - така става. Мноого приказки на пазара. А на нас ни трябват като някогашните техници и повече български войници.

38

Анонимен

преди 9 години

До 46Пропуснал си да напишеш само УРА!Страшно си умен! Няма що!Въпросът е как?От къде ще ти дойдат други, алтернативни източници? Виждал ли си географската карта?По никой начин газът, изващ от друго място няма да е по-евтин. Ограмоти се!Лозунгите отдавна не са на мода.

37

ко речи?

преди 9 години

- "от през преливника"

36

бай Тошо

преди 9 години

Прав е бил Т Живков като казваше че построеното от него сегашните управници няма да могат само да го боядисат

35

Анонимен

преди 9 години

ЕДна ядрена бомба над САЩ и всички ще сме по щастливи.

34

Роден

преди 9 години

Защо дъждът у нас стана толкова опасен?1. Защото от 1989 г. до сега, нито един "политик" не беше изправен до стената за назидание на всички останали.2. Защото голяма част от драгите сънародници са мърлячи и го карат на ".бал съм го".