31

а

преди 9 години

До ПЛОВДИВЧАНКАДа, да, това беше забавно. Въпреки това овцата си е овца и пак ще иде да гласува за позната мутра или сурат (шот е в телевизьора). С думата сурат поздравявам нашите интелектуално осакатени съграждани.

30

ПЛОВДИВЧАНКА

преди 9 години

ВИДЯ ЛИ БЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА ПРАЗНИКА НА СЪЕДИНЕНИЕТО НАРОДА КОЛКО ТЕ ОБИЧА?САМО ТЕБ И ДПС ПРИ ПОДНАСЯНЕТО НА ВЕНЦИТЕ МОИТЕ МИЛИ И ОБИЧАНИ СЪГРАЖДАНИ ВИ ОСВИРКАХА.И НАЙ-НАХАЛНО СЕ ИЗТЪПАНЧИЛ НАЙ-ОТПРЕД *** С *** ДУДУКСКО.КОЛКОТО И ДА СЕ НАВИРАШ ХОРАТА ШЕ ТЕ УСЕТЯТ КАКЪВ ГАДНЯР, МАНИПУЛАТОРИ АВАНТАДЖИЯ СИ.

29

избирател

преди 9 години

Абе Дудук, тъй кат гледам бая са гъделичкате с ефендитата . То Мамин Прасчо не случайно си го къткат ДПС-то . Каква ли сибиоза ще излезе и от вас . Ама така и трябва с тия данъчни .... всички вън ..... ще ми правят те ревизия на Мамин Прасчо

28

Анонимен

преди 9 години

Долу Герб и ББЦ да живейй България!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Като му гледах платения репортаж ми идваше да метна плазмана през терасата гнусен тип как се фука само колко кръвно имал , как спортувал същите лафове на *** повтаря дето ги повтаряше преди 3 години

26

Анонимен

преди 9 години

Baxti pumiqra tap

25

АТАКИСТ

преди 9 години

Гласувайте за Волен , хора! Той е велик! Харчи си турските парички и ич не му дреме за вас! На мекия де. Докато пътува за Варадеро ще спре в Брюксел. Там Ще нацели келнера с тапа от шампанско и ще забрави да си плати сметката. После ще мине през Париж с любовницата си. Пет звезди, вечеря "морски дарове".....оххххххххх котьоооооо!! Никой не знае от къде идват паричките ама това малка работа. После........Варадеро!!! Здравей слънчева Куба! Лазурно море, ром, пури ароматни........Само Сидеров!:)))

24

АТАКИСТ

преди 9 години

Само волен и Бареков!! Може и да са оср***ни ама парите цвят нямат!! Де рубли, де евро......

23

АТАКИСТ

преди 9 години

Само Волен! Волен премиер!! Ще ни управлява от Варадеро!! Е, може и от некой хотел в Париж....

22

АТАКИСТ

преди 9 години

До АнонименВолен Сидеров ще е в Парламента, защото българите все още имат малко акъл. Той е единственият политик, който мисли за народа!!! А Барека да не се слага много много, щото му спряха кранчето и сега ще гледа да се облажи колкото може от 43-тото НС!!!България, излизайте да гласувате, за да не ни се случи най-лошото - ГЕРБ обратно на власт!! Ако не искате повече ДПС, БСП, ГЕРБ и подобни хумункулуси давайте за истинските партии!!! ЗНАЕТЕ КОИ СА ТЕ!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Виждам,че *** и тук е организирал нещата.Много *** бе.По кого не е плюл тоя гьон и какъв опитили подкрепа има,че ще упраялява държавата.Това да не чалгаджийска дискотека.

20

Анонимен

преди 9 години

тая черна тениска сигурно се очаква да омае феновете на болен, плоско и тъпо, *** нищо чудно и да сработи. Аман от театри и циркове, хем не ги харесваме, хем ние ги плащаме, а режисурата става все по-бездарна.

19

Анонимен

преди 9 години

ББЦ - ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ!

18

Десен

преди 9 години

Г-н Бареков точно това е голямата игра вашата партия да замести АТАКА и да управлявате с БСП и ДПС, но хората ви разконспирираха и няма да стане. Държаваат ще се управлява от ГЕРБ и РБ колкото и да не ви харесва. Защо всички толкова мразите Бойко?

17

Анонимен

преди 9 години

Ego-sentric, mega-loman...prost i pazi boje ot tova kioravoto deto e porgeldanloPazi Boje Bulgaria ot Barekov, Ot Atakista Svilen ia opazi, sega e nov dushmanin naredDavai Boje Pazi Boje Nakazvai Boje

16

до петър 1

преди 9 години

лаленце не замирисано разбира се че ДПС ще има ръка в управлението защото ДПС е създадена от държавна сигурност а създателят Ахмед Доган е агент на тази служба това значи да има контрол над малцинствата ***

15

Потребител

преди 9 години

Ако вземете и да се избиете (а не само да се щипете и да си мислете че се биете) ще направите голямо добро и най-хубавия подарък на всички българи. Както при всички сегашни агитации до момента само се чува лаят на краставите кучета. Никой не казва какво иска да направи и как ще го постигне (което е още по-важно). На всички бюрековци ще напомня - не слагайте тигана докато рибата е в реката.

14

edin

преди 9 години

Ами грабвай доганчо,кво чакаш?

13

лили

преди 9 години

Добре говори , аз съм ЗА !

12

Анонимен

преди 9 години

С какво ДПС са по-лоши от БСП и Герб?