179

пловдив юбералес

преди 9 години

До АнонименЦар Киро го вкарахме в затвора заедно с домочадието му. Запалихме му къщите, защото ни писна да му търпим ''чадъра'' от София. Кога вие ще направите подобно нещо? Никога.

178

Анонимен

преди 9 години

До пловдив юбераллесотделете се , заплатите ви ще станат от 300 на 3000 евро , а Цар Киро ще води люта битка с *** да ви управлява .

177

хохо

преди 9 години

до 241Що да си приберем Свирколета? Тя е от село Караджово - да си ходи там. А *** ще си го приберем, ако вие си приберете софиянеца, известен като Лудото Коле, изпълняващ длъжността пловдивски митрополит. Мислиш ли, че не мога да изборя още няколко екземпляра като него? Мога, но е тъпо. Що се отнася до българския, и вие ще трябва да го научите - стига сте говорили на развален сръбски.

176

пловдив юбераллес

преди 9 години

До АнонименНали знаеш, че българският който го говориш е пловдивския диалект и няма много общо с шопския.А, че един ден ще се отделим от *** ви корупционна централизирана система е ясно. Това е въпрос на време.

175

Анонимен

преди 9 години

До до 233За Монако ли става въпрос , за Лондон , за Париж ли или може би Манхатън , Лос Анджелис.... всички бягат от там и искат на село

174

Анонимен

преди 9 години

До пловдив юбералестака е , само си приберете Свирколета и *** , останалите малко по малко ще се интегрират в града, ще научат български и ще препредават славната история на тИпетата

173

до 233

преди 9 години

Да, душицо златна, СЕЛАТА в цивилизованите държави са по-хубави от ГРАДОВЕТЕ ни. Знам, че ти звучи невероятно, но е така. Също така в цивилизованите държави богатите хора живеят на село, а бедните се гъчкат в панелки. Знам, че не можеш да смелиш тази информация, но тя е вярна. Има статистика, а можеш и да го установиш емпирично - *** и виж.

172

пловдив юбералес

преди 9 години

До АнонименА ти защо викаш 'Икономика', лИмон, пИпер, цИмент, след като цял свят казват економика, лемон, пепър, цемент. Просто телефон не сме го официализирали на ''И''

171

пловдив юбералес

преди 9 години

До АнонименСлед като София се е напълнила със селяни, значи е станала едно голямо село. Най-голямото село в България. Добре, че Пловдив не е столица и успя да запази градското в себе си.

170

Анонимен

преди 9 години

Пловдив си заслужи страхотен град красив и с красиви и умни и талантливи хора !!!До 162 а София с кво я знаем с кучетата по твойта логика !!!И Османската империя не е съществувала когато е имало Българи по земите ни!!!Всички Български гардове са красиви и стари с дълга история !!!!

169

офффф

преди 9 години

До 231Ти така и не разбра, че Пловдив не мекат. "Мека" се във Варна и в Русе. Не че пловдивският говор е правилен. Просто подчертавам, че там НЕ СЕ "мека". Не е характерно за този регион. А за "селяните", заселващи се в Сф - това е естествен процес. Никой парижанин не мрънка, че някой от прованса се заселва в града му. Там мрънкат за арабелите. В Лондон също. Там мрънкат срещу чужденци, а тук - в земя като една човешка длан, българи плюят българи! Ние сме уникум!

168

Анонимен

преди 9 години

Марсилия е бъдещия европейски Детройт казват по-големи специалисти от мен а дано нямаме град да прилича на Марсилия,на много части на Париж и Лондон

167

Анонимен

преди 9 години

Каква столица на културата ще е град в който на телефона викат тИлИфон....и всеки 2ри е чалгар

166

Анонимен

преди 9 години

въобще НЯЯ ти сА видьи София като сьело сльед Букурьещ вЕрвай ми иначе като чета коментарите никаква изненада едните плюват София без да са били в нея,други пляскат плюс на всеки който плюе по София без да са излизали от собственото си село и съответно пък софиянци забравят от къде са им предците и плюят по останалите наричайки ги селяни,уффффф комплекси се леят като водопад а тия пък "обиколили"чужбината по снимки избиват пак рибата"селата им по-хубави от градовете ни"да бе "верно"хихи

165

Мишо

преди 9 години

Споделям мнението на Явор Дачков за великите ни "интелектуалци" от столицата и провинцията:Има навързани по клиентелски принцип хора с претенции, които се лайкват и хвалят един друг във ФБ, защото в противен случай ще изпаднат от системата, хранилката, проектите, пиесите, филмите, НФЦ, телевизията и прочие. Това беше моделът на съществуване на така наречената интелигенция при Живков. Някои от хората даже са същите. Общуват само чрез взаимни ласкателства, защото нито един от тях не може да понесе критичен поглед, камо ли дума.

164

Анонимен

преди 9 години

До ПловдивчанинКажи го на мекащите ти съселяни , защото се напълни с твои селски в София .Не съм чул софиянци да напускат и да се заселват в древното ти село , но обратния процес е налице.

163

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне ве, не ми дреме за СКАТ

162

дам

преди 9 години

Няма по изоставащ град от Пловдив .Последните 10 години и Варна и Бургас , го изпревариха .Имаше един панаир и него го съсипаха , не случайно хората бягат с 200 от там , кой към София кой на Запад .Не случайно при преброяването Варна се беше изравнила по население с Пловдив

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 206''Само БУЛсатком мразя повече от СТОличани !''******************************************А бе Любо (от скат) ти ли си ве ?

160

запознат

преди 9 години

До 225Проверявай си информацията, преди да правиш забележки. Онова през 1999 беше "европейски месец на културата" и няма нищо общо със сегашната титла.