313

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен412А ти да си сводника ли?

312

Анонимен

преди 9 години

Стига вече с тази антируска кампания бе ***! Що не пишете за украинските майки ,които се молят на фашагите да върнат децата им бе ?

311

Анонимен

преди 9 години

атакистите завиждат на проститутскаята роля на БСП като посредник между русия и бг.искат те да са платената ***

310

410

преди 9 години

кажи му и че работят за руските служби. всеки който е учил в СССР и са преценили че ще им е полезен е вербуван за кгб и после за ФСБ или гру. плаща се само със западна валута,защото руснаците друга не признават

309

409

преди 9 години

ами те са едни и същи бе,***. от един и същи калъп са, ти не знаеш ли. еврейчето Станишев и баща му от къде мислиш идват, от Москва бе ***.

308

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, защо свързвате проститутката крадлива БСП с Русия? Вярно е, че червените олигарси винаги изземват ролята на посредник между Русия и България, но това е само защото запада не желае да контактува с тях. Иначе биха продали и аспирина, дето остана за пенсионерите, само да им дадат да посредничат на запада в България.

307

Анонимен

преди 9 години

ЕХО Москва е пета колона,само плюене и лъжи.

306

тя

преди 9 години

Пропагандата работи !

305

Анонимен

преди 9 години

абе балъци,на евреите путин и Медведев децата са на запад, Станишев и моника ви се лезят от Брюксел и си купиха имение в Швейцария. винаги ще ви прекарват, вие сте прекараните. сега си купете по един портрет на юдеичето *** и му се кланяите и радвайте

304

Анонимен

преди 9 години

Отворковци, като говорите за евреи, я си направете сметка за нашите министри от 1990 насам, пресметнете до днешна дата колко са били евреите в тези правителства? После се замислете защо сме на това дередже. Всъщност много много отдавна евреите са се загнездили във властта!

303

Анонимен

преди 9 години

Нямам намерения да споря с хомосексуалисти. Погледнете живота в България, откъде ще стартира Украйна и докъде ще стигне? а за сегашният живот в Крим може само да мечтаете. Това че демокрацията ни подряза крилете не е основание да не забелязвате как живеят в Руския Крим.

302

Анонимен

преди 9 години

е, това Станишев ги направи наистина на пълни шарани. така яко ги изменти това евреиче

301

396

преди 9 години

точно така е . путин и Медведев са евреи. путин по майчина а Медведев по майчина и бащина линия.на Медведев майката се пенсионира като преподавателка в евреиско училище. за тях е нещо нормално да пращат мюсюлмани чеченци срещу славянското население на украина. също нормално е и децата им да са на запад

300

Анонимен

преди 9 години

умират децата на обикновените хора, тия на кремълската юдеиска банда са по монака сеишели Кариби. даже дъщерите на путин са емигрирали

299

Анонимен

преди 9 години

даже Станишев им се смее от Брюксел,дето сто пъти ги лъга че нямало да ходи там

298

Българин

преди 9 години

Колко ли са платили на тази "***" за пасквила ? Защо не пише колко цивилни украински граждани е избила армията на хохлите ?Защо не пише колко наемници от Полша ,Швеция и прибалтийските страни са избити от опълченците ? Защо не пише за американските "съветници"?Жалко за Украйна. Тя е пред разпад.И кой е виновен ? Не е Русия. Запомнете го приятели русофоби.Ваше право е да бъдете всякакви ,но поне се информирайте предварително,защото освен злоба не сте нищо повече от "гола вода".

297

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 392https://facebook/snk.kozlov?fref=ts Това е съобщението за момчето, изгубило краката си в Украйна. Вече е инвалид за цял живот. И нищо няма да получи, защото няма война. Според Путин."Позвонил брат. Сказал - его сына, моего племянника, привезли в московский госпиталь. Он теперь безногий инвалид до конца жизни.Крым наш теперь, хули."Ясно е, че си руска ***.

296

Анонимен

преди 9 години

*** руска,украинските войници се бият в родината си, за свобода и независимост. Ако имаше поне една гънка на мозъка, щеше да проумееш, че Русия е агресор и окупант в случая. При това го прави подло и нагло. Ти няма ли да се биеш,ако малцинствата тук поискат да се присъединят към съседна държава ?А глупостите за хунта,евреи, фашисти са смешни. Много от тия изгубени руски войници са почитатели точно на Хитлер.Всички крайнодесни партии в Европа са за Русия.Евреи управляват и в момента Русия.

295

Анонимен

преди 9 години

Вече стана ясно че изчезналите и убитите руски войници на територията на укропия са живи и здрави, и изобщо не са нахлували там. Време е да измислите друга глупост срещу Русия.

294

Анонимен

преди 9 години

Мисля, спокойно можем да ръкоположим *** Василева за мерна единица, за шаблон, за нарицателно, за модел на поведение на определена група журналисти. ***, благодаря ти, ти отвори очите на българското интернет общество за възможностите, които дава журналистиката и за възможните действия на медиите. Смятам от тук нататък в понятията, които имам като инструменти за изразяване на идеи да въведа мерната единица 1 *** и термините Елковизъм. По тези критерии авторката на горната статия е 1.7 Елки.