4

Гражданин

преди 9 години

В Стара Загора, целия център е забранен за спиране и паркиране .Паяците обикалят като луди .Шофьорите си качват колите по тротоарите .Улици широки за 4 платна се забраняват за спиране, спокойно мафията може да спира с поршетата и бмв-тата пред заведенията .Тях паяка не ги вижда .Град Стара Загора, управлявана от ГЕРБ Мафията .Елате ни на гости, вижте малоумната ни нова велоалея .УРА, отиде и тротоара.Напред ГЕРБ, асфалт в кръг и знаци забранено спирането .

3

ДО 2

преди 9 години

Естествено, че електронния фиш е много по-ефективен от паяка. Паякът може да вдига по една кула на курс, а много места нарушителите по 10-15 коли в забранена улица, градинка или някакво друго място. Когато обаче минат служителите с камерата и снимат всички нарушители и до един си получат глобите, дали на следващия ден ще имат куража пак да спрат там. Така за месец-два ще се прекъсне практиката "ези-тура" ще ме вдигне ли паяка днес, няма ли да ме вдигне...

2

Анонимен

преди 9 години

Идеята на паяците е да премахнат автомобилите ,които пречат на движението,а вашата идея,г-да грабители,е да си напълните касите!Как електронния фиш ще премахне колата,която пречи в градинката,на кръстовището,или на тротоара?И кога ще направите нужното,за да осигурите паркирането край болничните заведения ?Не се ли наядохте,направете нещо за удобство на хората,поне от кумова срама!

1

набюдател

преди 9 години

И какво като му напишеш фиша той си остава в градинката или кръстовището като нарушител?А на хора като Ковачки обвинен в престъпление от 120 милона евро с 20 до 50 лв глоба може градинките и парковете да станат автокъщи на луксозни автомобили .