178

Кажете ми що за човек ще седне да разговаря било с политически опонент, с човека от сладкарницата или дори с някой случаен в градския транспорт и ще започне да му се подиграва за заекването или за това че е в инвалидна количка например. Това говори достатъчно за човека отсреща. Акъла не ми го побира как ще седне да споря с някой и ще го бъзикам за дефекта му. Това издава не само липсата на възпитание, но и нещо мн по-дълбоко. И вие очаквате въпросната натура да мисли за народа и да Ви оправи..

177

Ама вие представяте ли си ГЕРБ без Бойко, ББЦ без Барека, Атака без Волен и тн.. Това не са партии, това са организации създадени с цел печалба, гравитиращи около болни мозъци. Какво значи ГЕРБ без премиер ББ.. и на децата им е ясно,че дори и да се случи това, то ,,новият'' премиер ще иска разрешение от господаря кога и дали да ходи до тоалетна, кога да става, кога да ляга, кой да назначава, кой да ,,удря'', на кой да дава и тн и тн

176

gost36

преди 9 години

До Анонимен Само ненормалните и изкуфели българи обичат психопата *** бойко медотиев борисов останалите истински нормални България мразят бойко *** на снимката българоубийеца на България .

175

Цветелина

преди 9 години

Това ,че Борисов е престъпник не го казвам аз,казва го америк.посланник в докладите си,същите тези американци сега постоянно му напомнят за неговото престъпно минало ако случайно кривне от правия път!

174

анализатор

преди 9 години

страхотна перспектива имахме примиер с пека олигафрения вероятността имбецилът цв цв да примиерства е все по голяма имбецилът е по агресивен успех

173

Анонимен

преди 9 години

Каква Тролска смрад се носи ...на добро е ! Да идва 5 октомври!

172

Lili

преди 9 години

Е , май не ви е писнало да ви управляват комунистите и да грабят държавата-гадни платени клакьори. Искате и да смажете ГЕРБ,за да ви е по-лесно да крадете! Не ви знам къде ви е паметта - Белене... Цензура.... гадна комунистическа върхушка-марш- леви и зелени:)) - пребоядисване се като великденски яйца-не се накрадохте. изгонихте половината народ от страната! ОСТАВЕТЕ БОЙКО НА МИРА!

171

Анонимен

преди 9 години

Какво били казали в к Сега или Кънчо Сточев? Оставаха да включат и Червен Колъо , Асланов и Андрей Райчев и Аналлизът би бил пълен...

170

Цветелина

преди 9 години

Най-хубавото е ,че дори и ГЕРБ да спечелят Борисов никога няма да бъде отново премиер,в Европа не обичат доказаните престъници !

169

Анонимен

преди 9 години

Умните и честните хора в България определено са все още мнозинство и те ще дадат гласа си за ГЕРБ и Бойко Борисов.Знаят всички те,че в момента просто нямат друг избор.Ако и този път ГЕРБ направи същите грешки,нещо в което не вярвам,ще загуби много повече,отколкото предполага дори.Спечелването дори на голяма мнозинство/вярвам че това ще се случи/,не изключва необходимостта от споразумение с други партии по важните въпроси за държавата.Но и да не стане,ГЕРБ с мнозинство ще направят нужните промени

168

Анонимен

преди 9 години

А приятела Берлускони мутри и тикви никой не иска

167

мимето

преди 9 години

И с него и без него,няма да има никаква промяна,едно ще обащават,друго ще правят.

166

169, и Дончев е кору

преди 9 години

Томислав Дончев е забъркан в корупционни афери още като кмет в Габрово и после като отговарящ за европрограмите. Сега са спрени от ЕК парите по 2 европрограми, заради нарушения в обществените поръчки по времето на Герб, когато са раздавани корупционно поръчките на фирми, близки до Герб -86 % от поръчките на 2 % от фирмите в Б-я. "Околна среда е спряна заради нарушения в периода 2010-2012 г. (Герб), а "Регионално развитие" заради нарушения през целия период на Герб- 2009 -2013 г. Крият тези факти

165

хари

преди 9 години

М даааа, май никой в Европа не иска мутри във власта!

164

Що е ГЕРБ

преди 9 години

ГЕРБ е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА начело с Боко Тиквата и Цецо Лъжецо.

163

Учете историята

преди 9 години

Да лиши това престъпно германско семейство от България, с чиято благословия и внушение България участва в завоевателни войни на страната на Германия и беше вкарана на страната на Оста и нацистка и хитлеристка Германия и докарана до национални катастрофи?! За сведение Борис беше вече мъртъв, когато България стана Народна Република.

162

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ без ББ е нищо, нула. ГЕРБ - това е ББ.

161

Цветелина

преди 9 години

До TPE3BEH"Иначе много ясно, че в ГЕРБ има много качествени кадри, които биха се справили в пъти по-добре от него - (справка - Фъндъкова в София например)".............е това се питам и аз защо ни навират този доказан престъпник ,рожба на генералите от ДС постоянно в очите!

160

дони

преди 9 години

Защо журналистите не питат Борисов бил ли е в компанията с наскоро разстреляния в Ботевград Семко Семков и Фаса.Защо Борисов мълчи за далаверите на Фаса.Какви са гаранциите че ако отново стане министърпредседател няма да се прегърнат и да започнат отначало познатата игра.

159

Цветелина

преди 9 години

До БългаринАз също бих гласувал за ГЕРБ без този мафиот ББ та той самият е рожба на ДС.Томислав Дончев поне няма престъпното минало на ББ,също е умерен в изказа си и диалогичен за лазлика от ББ.