65

Анонимен

преди 9 години

Тоя като му гледам изумената физийномия,на мене ми идва да му забия един юмрук в мутрата!

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 65 опълченците(т.е. руските войски) постигнаха големи победи .Унищожиха 200 танка 300 бтра 10000 украински войници...въобще пълна победа.3 септември ..РБК ..от началото на военните действия в Украйна борсата е изтрила около 200 млрд $ руски активи..Под натиска на икономическата реалност Русия(която не участва във войната)спира окупацията на Украйна...

63

МИРЪТ В УКРАЙНА

преди 9 години

не влиза в "мирния" план на ОБАМА. А ПРАСЕТО е на къс повод...

62

Анонимен

преди 9 години

До Жобир,-Май ти Жобир си за Сибир

61

Анонимен

преди 9 години

Не е съгласувал, а му е дал.И не е план, а условия за спиране на огъня!

60

Анонимен

преди 9 години

До 72.Да не са луди германците да се бият с Руснаците.При тая малка територия няколко ядрени ракети и Германия няма да я има.Живеят си добре ижива ще одерат Меркел.Самата тя казва,че военно решение не може да има.

59

ВЕЛИКИЯТ СССР

преди 9 години

бе страшилище за всички УСА президенти. Тогава наистина имаше МИР. Откакто САЩ станаха световен господар войните не са спирали. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ МОЩТА НА РУСИЯ. Само тогава краварите няма да си пъхат гагите навсякъде. Един път РУСИЯ като им насини носа и всички ще видят, че ЦАРЯТ Е ГОЛ. Жална им майка на всички *** и ОФШОРКОВЦИ тогава

58

Анонимен

преди 9 години

Това е затишие пред буря и сигурно ще има нова война между Германия и Украйна срещу Русия. Този път Русия е доста по-силна от СССР, но ЕС и САЩ ще подкрепят Германия и Украйна като ядрени държави.

57

Жобир

преди 9 години

Българите у нас не живеят добре,понеже не успяха да свалят с преврат партията на нашия "Янукович",затова наместо българи в нея се разпореждат покварени руско-съветски агенти! Марш към Сибир сабакоподобни ***,и оставете България на българите!

56

до asd

преди 9 години

Верно, дедовото. Къде съм виждал аз вибратор. Ама кат гледам ти си добре запознат....

55

Анонимен

преди 9 години

Всичко е договорено.Порошенко Признава Крим,Путин Новоросия,а Сащ и ЕС и двете.Първият американски посланик в Новорусия ще бъдр Уорлик,а български Странджата или някой Гурбетчия,знаещ езика на кримските татари.

54

asd

преди 9 години

до asd преди 7 минутибягай бързо за вибратора, докато ДЕМОКРАТИЧНАТА власт не е спряла тока***********ей дедо , къде си виждал вибратор с щепсел , има си батерии за тази цел.

53

Анонимен

преди 9 години

V kraia na tozi mesec Hamas shte prodalji da obstrelva Izrael s nadejda Islamistkite ot Siria da vleznat ot sever v Izraelskite zemi. Esenta se ochakva mnogo "GORESHTA"

52

Джокович

преди 9 години

Истината е, че санкциите започнаха да се усещат сред олигарсите от близкото му обкръжение (каквато впрочем беше и целта) и "миротворецът" нямаше друг шанс освен да подвие куйрука (опашката). Аз все още бе съм убеден, че това е края, но да видим!

51

Анонимен

преди 9 години

3 септември. Украинските войски продължават да отстъпват заетите позиции. Опълченците са установили контрол над 23 населени пункта в Луганска област. В ноща на 2 срещу 3 сеп., украинската армия е загубила самолет, 3 танка, 3 оръдия, 20 БМП и БТР, 20 автомобилни еденици, 60 човека са убити и 7 са се предали в плен. Така е по всичките фронтове в Луганска и Донецка области. Сега армията се окупира в Мариопул и чака атакаката на опълчението. Според опълченците им е нужна 1 седмица за да ги унищожат.

50

yan

преди 9 години

До asdВ известен смисъл си прав. Ще се оправи, защото ще останат само тези с първи и втори клас. Образованите и интелигентните емигрират. Виж каква е средната докторска възраст например.

49

asd

преди 9 години

До АнонименТа какво бъдеще виждаш?терминал 2 с еднопосочно билетче в ръка.

48

Анонимен

преди 9 години

До 54.НЕ се знае бивше комсомолче,дядо ти може и повече от 10 г.да живее

47

Анонимен

преди 9 години

Сега остана Потрошенко да дотърчи на четири крака до американското посолство, да изджавка 7-те точки от плана и да оближе подметките на стопанина си. Ако стопанина хареса плана, няма да го навие на ролка и няма да бие по главата четириногия си любимец.

46

циника

преди 9 години

Гурбетчия, глупав си! Не само защото не спазваш етиката на интернет общуването и следователно не си наясно с елементарни обноски в обществото, но и защото не умееш да следиш дори и най-повърхностно събитията, които се опитваш да коментираш. как Путин за първи път ще иска от опълченците да прекратя огъня бе, пиле? Направи си спривка от архивите и виж колко заглавия има от лятото, в които руският президент призовава и двете страни да спрат с бойните действия.