19

Гласът на народа

преди 9 години

Янките създадоха Идил, янките да си го заличат! Ние сме останали една шепа българи и няма да воюваме с никого!

18

Дойн

преди 9 години

Когато изпращаше оръжие и пари на същите тези ислямисти в Сирия не търсеше подкрепа, дори бе на косъм и пряко да се намеси за да бутне Асад, сега обаче когато същите тези ислямисти застрашават собствения му петрол в Ирак се търсят будали за пушечно месо!? Интересното е кой ще бъде първия натегач "прегърнал" идеята, дали нашия Плевел или някой друг ще го изпревари?

17

Маркс

преди 9 години

Янките като се насе*ат някъде и викат Четвъртия Райх да им чисти лай*ата!'

16

Двойни стандарти

преди 9 години

А Русия не може да изпраща военни в Украйна.. Иначе САЩ си ги пращат където си ги кефи като има опасност за живота на американските граждани. Много интересно

15

22

преди 9 години

Огромният проблем на исляма е, че детето на всеки мюсюлманин може да стане ислямски фундаменталист, когато попадне под подобно влияние. Следователно всеки млад се мюсюлманин е потенциален терорист. Единственият начин, Европа да не страда, е да няма мюсюлмани на нейна територия.

14

Анонимен

преди 9 години

"ВОЛЕНЕ искаралси Половинатаси електорат да пишат глупости АМА НЯМА да видиш парламент"... е т`ва е Коментарът - даже няма смисъл да се пише нещо повече за коментиращия и за гербаджийския електорат като цяло, защото няма никакви съмнения относно политическата ориентация на въпросното граматическо недоразумение в този пост! Много е прав вождът им / ще перифразирам / - и той ***, и симпатизантите му още по-прости!

13

Анонимен

преди 9 години

УСА създадоха Алкайда заради Чечня и им ядоха попарата сега ИДЛ заради Сирия и Иран и искат и нас да набалбукат но аз вярвам в иронията на съдбата и рано или късно този войнстващ капитализъм ,ще се запали

12

Анонимен

преди 9 години

Дано да не съм прав, но цялата работа ми напомня на 2001 и в частност 9/11... Търсят си повод за повече разход на оръжие. И тези, както и Ал Кайда си ги създаде ЦРУ, за да може да има врагове.

11

Анонимен

преди 9 години

ВОЛЕНЕ искаралси Половинатаси електорат да пишат глупости АМА НЯМА да видиш парламент

10

Анонимен

преди 9 години

Обама да си е.. по-нежния родител! Вашингтон си ги създаде, Вашингтон си ги спонсорира, сега да си им сърбат попарата - когато ги подготвяха и въоръжаваха да се бият с Асад бяха добрите, ама като почнаха да им режат тиквите ...!

9

Анонимен

преди 9 години

сащ искат да включат и европа, за да могат ислямистите да нападнат нас, като по близо и да оставят америка на мира! те ще си стрелят безпилотни самолети, а нас да колят джихадистите!

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Като се има в предвит че покраицялата работа всички дават уръжие на Кюрдите Турция е бая прецакана

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3E нали САЩ ги въоръжиха да свалят Башар??? А сега всеха да си правят Ислямска държава ! И Истанбул ке падне както е тръгнало !

6

Анонимен

преди 9 години

До НАШДА нали ще изгорят и РУСИЯ И САЩ какво по добро това са двете най мразени държави на света

5

НАШ

преди 9 години

Алоооо анонимния ти си много много *** бе.Кои са *** след като колят американци а не руснаци??Тоя Обама ще докара трета св.война,това ли искаш бе *** американски??

4

Анонимен

преди 9 години

Забрана на БСП волен на въжето

3

Анонимен

преди 9 години

Русия е същия ***

2

зло

преди 9 години

САЩ са заразно зло........

1

не пасем трева

преди 9 години

САЩ,ги създаде,въоръжаваше,финансираха те създадоха това чудовище и сега правят целия свят на луди че се борят срещу тях!?