91

Stamat

преди 9 години

17.9% sa malko. Nai-malko 25% trqbva da sa!

90

Shark

преди 9 години

До 107. Точно така, точно това трябва да направим. И следващия път офисите на ЕВН ще горят наистина, не като миналата година, около офиса. И мен не ме интересува кой ще дойде на власт, вдигне ли цената на тока си заминава скоропостижно!!!

89

дентист

преди 9 години

Надупчихте ли коланите, Българи?Аз така съм се стегнал в момента, че двата ми бъбрека се докосват.

88

атака

преди 9 години

А Сидеров не скате ли за премиер

87

ивко

преди 9 години

Тези ще си го отнесат, колкото по-бързо толкова по-добре. Защо да чакаме студената зима за да ги пометем. Мръсни, гадни и добре печелещи, махайте се докато още не е станало късно за вас.Чашата на търпението преля. Да не се крие онази шушумига Бойко Борисов, защото на дъното е той за увеличението на тока и за фалита на КТБ.Бойко не взимай властта, моля те ще доведеш страната до гражданска война.

86

Анонимен

преди 9 години

20% трябва да е увеличението !!! Тъпия българин не разбра ,че комунизма е САМО в Северна Корея !!!

85

Българка

преди 9 години

Вън от страната ни нахални обирджии, но като няма кой да Ви прогони така ще ни тормозите с увеличения на цената на собствената ни енергия. Защо не се вдигнем всички и с камъни и дърве да ги прогоним и кой от където е дошъл да си върви там.

84

Аз

преди 9 години

Проста сметка - домакинство от 2 души (зимата) - сметка 180 лв. + 17% (30лв.)= 210 лв. Когато се дигнат доходите на това домакинство с 16% ще съм съгласен иначе пак ще нося яйца на EVN.

83

SS

преди 9 години

... май пак ще трябва да се излиза на улиците... уви...

82

Анонимен

преди 9 години

Личи,че *** се завръща-при него ни повишаваха качеството на услугата на всеки4 месеца

81

me

преди 9 години

Ами, 20%, не се излагайте, направо увеличете с 200% цената, за да може да ни предложите по-добро обслужване. И за да може задъханите от руските санкции европейски икономики-майки да източат малко свежи парички от българските джобове. А и държавата да събере стабилно ДДС, то от тия 20% им се пада едва 4% в повече ДДС, това нищо не е. Но всяко зло за добро, увеличете цената септември с колкотови трябва, и ноември ще ви бием колкото си искаме. Крайно време е.

80

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 92Нищо няма да стане. Българиня е много ербаб пред компа и телевизора. Иначе е мишка.

79

Sisi

преди 9 години

А защо никой не пита кой продаде ЕРП-тата?

78

emigrant

преди 9 години

Za6o li EVN niama potrebiteli v Germania?

77

Анонимен

преди 9 години

НАРОДА ТРЯБВА ДАГИ ИЗМЕТЕ ТЕЗИ *** , ДАСИ ХОДЯТ ТАМ ОТ КАДЕТО СА ДОШЛИ , ТЕЗИ НЕСА ПОЗНАЛИ , ПРОСТО ЩЕ СТАНЕ ВОЙНА

76

Ганя

преди 9 години

Защо само 17,09? Нека да е поне с 50% за да могат да подсигурят качествена услуга на клиентите си. А догодина нека вдигнат цената с още поне 50%, за да може услугата да е 2 пъти по-добра.

75

Анонимен

преди 9 години

Електроенергията е жизнена необходимост. Тя трябва да е сред националните приоритети на държавата, а не средство за печалба.

74

плEVNелиев изЧЕЗни

преди 9 години

Предлагам на преЦедента, чрез марионетното му правителство да направи един социален експеримент. На 8 септември да се обяви увеличение на цената на тока с исканите от протестърите 50%.9 септември 1944-та ще му се стори като детски лагер в сравнение с 9 септември 2014-та. А, всъщност лагер ли казах...хм...

73

anonimen

преди 9 години

аз съм гладен и ще заведа цялата си рода и семейство, САМО АКО ИМА 20 ЛЕВА И кифтета..ама то и повечето протестиращи така бяха, чакаме протестите ГЛАДНИ СМЕ !

72

Анонимен

преди 9 години

Аз също ще гласувам за Атака, не виждам надежда в нито една от останалите партии!Има обаче още мнооого заспал и *** народ, на който скоро акъла няма да дойде и очите няма да се отворят!