12

Нямам интереси

преди 9 години

В едно свое изявление Еленко Божков казва цинично: Знам, че всеки собственик на ВЕЦ познава онова неприятно чувство, когато машините престояват, а водата изтича около централата. Усещането е, че банковата ти сметка изтича в реката.

11

Нямам интереси

преди 9 години

Като управител и съсобственик на дружеството Пирин Ват Божков купува ВЕЦ Топлика от Агенцията по приватизация. Съдружници са му младият вълк Кирил Добрев, син на покойния вътрешен министър Николай Добрев, Ангел Гераскиев и Ангел Дерменджиев. Наскоро пък стана ясно, че именно Пирин ВАТ е сред четири фирми, които кандидатстват за приватизацията на "Топлофикация Шумен". Според фирмения регистър играчът Божков е вплетен в девет търговски дружества.

10

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ нищо ново не са научили, пак се заиграват с тока - така и до Коледа няма да изкарат даже и да спечелят изборите, след първите по-големи сметки за ток ще ги пометат. Ама нали искат да лапат, пуста лакомия

9

Анонимен

преди 9 години

Отново ни обясняват как тока трябва да се увеличи 30%,40%,50% после го увеличават с 20% , всички въздъхваме облекчено и отправяме благодарствени молитви "и по лошо можеше да е".

8

Анонимен

преди 9 години

Подготовката на "електората" за повишаване на цените на тока върви с пълна сила. Американските централи и ВЕИ-тата с американски собственици трябва да си получат печалбите от колонията. Иначе за какво са дошли тук. Не мога да разбера само тия дето тук медийно им помагат за пари ли го правят или просто защото между ушите им бръмчат мухи?

7

Анонимен

преди 9 години

Де се е чуло и видяло комунист да даде оставка без бой...А къде е онзи с униформата на червената армия, че ми домъчня за него!!!!????

6

Анонимен

преди 9 години

По думите на Божков през цялото време се говори за политизирането на ДКЕВР, но именно тези, които искат оставката му, не използват експертност при оценка на работата му. "Оставката ми иска министър, който е с шест сигнала за конфликт на интереси", заяви Божков. Ами, прав е. Сега е време да възнаградени тези, които се търкаляха по паветата и надуваха вувузелите. Да влязат във властта през задната врата и да получат своите 5 мин. /2 месеца/ слава .Което не им пречи да натворят маса недомислици. За сметка на всички данокъплатци.

5

Анонимен

преди 9 години

Ще го махнат я. Щом бърка в канченто на хората на Плевньо - МАРШ. Тези дела, тази борба срещу хамериканските тецове трябва да бъде загубена. Иначе няма да сме БГ.

4

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .

3

bau

преди 9 години

Прав е, няма! Само синът му, жена му и сестра му имат по някой и друг ВЕЦ, фотоволтаик и вятърка...нищо работа...

2

енергетик

преди 9 години

Ако има някой омерзен това е Българския народ. След над 60 години кражби от енергетиката БСП иска още. Айде спрете се най после и дайте малко въздух на хората.

1

Анонимен

преди 9 години

Маааааааааааааарш червен миндин такъв!