11

Анонимен

преди 9 години

Герберите съвсем се размирисаха.Точат лиги още отсега да пият народна кръвчица.

10

Анонимен

преди 9 години

е те трябва да повишат тока за опитат да извадят НЕК от фалит, но дупката от 3 милиарда в никой случай не трябва да става 13-20 милиарда като се добави и 7-ми блок( и 8-ми). Обаче тошиба няма да се откажат така лесно.

9

Анонимен

преди 9 години

Сега от министерството на икономиката припомнят, че още през май 2013 г. една от препоръките на Европейската комисия и Световната банка в техните доклади за състоянието на енергийния сектор бе именно укрепване капацитета на ДКЕВР. ---- Ми то Боян Боев е назначен през декември 2013 г. - демек в изпълнение препоръките на Европейската комисия за укрепване на капацитета.На кого не е удобен - може би на Борисов и Олигархията, която му дърпа конците ?

8

Анонимен

преди 9 години

След разговор с министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Боян Боев и неговият заместник Лилия Младенова се съгласиха да подадат своите оставки, съобщиха от министерството. ---- Изчезва държавността от България щом с терор принуждават хората да си подават оставки. Сякаш сме в 1984 г. според Оруел.КОЙ е Задкулисието всъщност, КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

7

Анонимен

преди 9 години

Е СА ПРЕД ЩЕХЛЬОВИЯ ГНУ САР МЕК ЕРЕ НА ЧЕРВЕНОБУ ЗЕСТАТА СОЛАРНА ГН ИДА ПРОКОПИ,ВЕЧЕ НЕМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРЕЧКИ ДА ВИ ГО НАБАФКА ДВОЕН ТОКА,БЕДНИ МИ ИЗБИРАТЕЛЮ, НА ОСМИ АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТА ВСЕ ПАК МОЖЕ ДА НАМИНЕТЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

6

Анонимен

преди 9 години

ееее, другарите-платени коментатори точно обясняваха в съседната статия колко са страхотни тези в дкевр, и изведнъж тези все пак подадоха оставки. Сега дали ще ви платят за коментарите, другари? И защо ли ЕС направи забележка за случващото се в дкевр, пък само вие на позитано не сте разбрали...?

5

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока ще се стабилизира когато се спрат дебелите кражби на другарите в енергетиката. Цялата система е сбъркана и всяко изкуствено потискане ала Станишев няма да сработи. Да се спрат кражбите по всички нива в енергетиката - като се започне от БЕХ, НЕХ, минем през абсолютно ВСИЧКИ електроцентрали (АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ) и стигнем до дъното на веригата - дружествата. Само че спазването на законите и правилното функциониране на ДКЕВР ще накърнят интересите на някой другари, назначени за директори.

4

Анонимен

преди 9 години

Сега остава гробарите да върнат и оная *** Семерджиев и да се повтори февруари 2013.

3

Анонимен

преди 9 години

Бордът на ДКВЕР бе сменен защото отказаха да увеличат цената на тока и парното. Сега ще бъдат назначени поредните послушковци, като оня Семерджиев (не изключвам варианта дори да го върнат, така както върнаха смешника Танов), които да изпълнята повелята на Цветелина, Прокопиев и ВЕИ-мафията. Скоро Бочко Полуграмотната мутра ще празнува 3-ия си милиард.

2

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми опълчилиса се, просто изпълняваха безумните указания на съсела! Но съсела отлетя и са сега е на тихо и спокойно място, докато на тея тепърва предстои, когото хвана на края може и да опере пешкира за всички!

1

Анонимен

преди 9 години

Тия хора единствено се опълчиха на монополите. Ако някой трябва да се върне и да ръководи такъв контролен орган в енергетиката, това трябва да са само такива хора.Жалко, идват сламените човечета на Офшорналиев, Тикваров и ВЕИ-мафията, които от 1 Октомври ще увеличат цената на тока, при това значително.