109

до 114

преди 9 години

Да речеме че си прав. Но откъде накъде си мислиш че в Австрия мутри са управлявали и са я направили европейска държава? Просто разберете най-накрая че родните десни нямат нищо общо с европейска десница и са по-зле В ПЪТИ даже и от БСП. Като се появят нормални десни а не толкова олигархичнокрадливи ще гласувам за тях. Искате да гласувам за тези които не дават НИЩО, за сметка на тия които дават недостатъчно. Кое е повече - кръгла нула или недостатъчно?Аз избирам недостатъчното пред нищото, а вие?

108

4epa

преди 9 години

VIE VINAGI POBEJDAVATE NARODA-OSTAVATE GO NA PROSE6KA TOIAGA

107

Тодор

преди 9 години

АКО постъпят мъжки, може и своя глас да подам за тях, и да поканя маса народ да стори същото. Ако ли не, приканвам всички да се замислят дали човек, който се бои да подпише такава декларация, не се кани предварително да обслужва всеки /който плати по-добре/ с изключение на овластилия го с гласа си. И дали, ако първо ги изберем, а после искаме и протестираме, резултатът ще е същия както, ако първо се убедим в техните намерения. Мислете, хора. МИСЛЕТЕ!

106

Тодор

преди 9 години

Каня всички да се запознаят с предложения по-долу в линка вариант и да го разпространят, ако намерят зрънце истина в него. Основната идея е да гласуваме за граждани, които ни дават поне някаква гаранция за добросъвестност и едва след това, за партии. Защото, партиите във властта се менят, менят се хората при Големия Черпак, а ние - техните работодатели - по традиция, оставаме на последно място. АКО при това още някоя партия спечели мнозинство, честит да ѝ е бонусът.

105

Тодор

преди 9 години

Другарите от БСП, ПРЕДИ да печелят изборите, би трябвало да спечелят избирателите. Само дето не вярвам да им е останал дух, морал и истинска отговорност, както и чисти ръце. Преди година ги поканих, каня ги и сега : -Дайте, другари, личен пример с дело - подходът е разкрит тук - https://facebook/profile.php?id=1336458492 и избирателите са ваши. Иначе, вариантът да сте дори трети е напълно реален....Ако не, дори и четвърти.- Ама стиска ли им?

104

DraemTheater

преди 9 години

Пенсията от 365 лв. е брутално смешна.Я попитайте пенсионерите в Австрия например,колко вземат?!И дали някога са ги управлявали социалкомунисти?!Докато БСП и ДПС са във властта в България нормална икономика няма как да се развие.Комунистите искат някой да им работи почти без пари.Вижте Чехия,Полша,Словакия,Словения,Унгария колко са по напред от нас.

103

Иво

преди 9 години

По коментарите на Другаря с пенсията по-долу разбирам, че гласуващите за БСП наистина си заслужават мизерния живот с 300 лв. на месец. Това е то тактиката на комунистите, ограбваш народа, докарваш го до пълна нищета и после той ти се кланят и гласуват за теб срещу 5 лв.

102

Кой-Той

преди 9 години

Жалко,много жалко, че долните комунисти превърнаха в игра гаврата и подигравката която направиха с живота на българина.Гласувайте пак за тези убийци и крадци преименуваните комунисти в сегашни социалисти.Единственото социално нещо което направиха е ,че осигуриха себе си и децата до девето коляно,а българина на бедност и унижение.

101

до 110

преди 9 години

не е гаранция. Нашия кмет пък е от ГЕРБ и също е следствен за доста по-*** работи. Що изгонихте и гербавия ви кмет, щото беше много убав, нали? Всякъде си има и ***. Паскалев, Янкова лоши кметове ли са?..

100

Анонимен

преди 9 години

На пенсионера да му слагате минуси, абе верно не сте баш в ред. Всеки човек така трябва да гласува с джоба си, а не на инат и облъчен от продажни медии и ***. Или са сте се наредили в министерствата, Орешарски ви намали премиите, за сметка на пенсиите и сега искате пак по 30000 хиляди премия за идиотския слугинаж на мутрите.

99

видинчанин

преди 9 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека гласува за БСП!Който пък имка мозък в главата си нека измисли как да не гласува за БСП.Иначе градът му ще заприлича на Видин!

98

до 107

преди 9 години

А вашето предложение какво е - замразяване на доходите, че да сме добре, докато вашите котараци опоскат целия държавен бюджет и да ти хвърлят някоя стотинчица и кебапченце, и скъпите певачки да ви пеят на кампанията?Това по-добре ли е, това ли ви е европейското развитие. Отсега казвате че няма пари ами за какво да гласувам за да съм по-беден. И не си дорасъл да ме обиждаш. Поживей и ще видиш залеза и на Бойко. И ще го плюеш, за разлика от мен. Аз съм се натрудил и наживял ти си гледай твоетобъд

97

Анонимен

преди 9 години

какво ми слагаш минус, пенсията не ми ли е толкова? Или ГЕРБ я е увеличил, или ... не ти изнася поредната грозна истина за крадливото ви управление?

96

Джугашвили

преди 9 години

До Анонимен с пенсията Атака другарю, гласувай за твоите 365 лева .... Нарича се '' Контролирана мизерия'', да държиш народа на житейския минимум и той да се дави в лиги, когато му отпуснеш шепа монети.А ти гласувай другарю, утре и децата ти ще имат 385 лв пенсия и децата им и децата на децата им.....А ти гласувай !

95

111

преди 9 години

Обидно е някой да си играе с живота ми Тези с в политиката заради играта , а не за нечие добро / изключая тяхното / Играчите да ходят в казиното

94

до 100

преди 9 години

значи бб не е фалирал държавата като взе парите за здраве, дегна тока и стопи резерва от 8 на 4 милиарда, а тия, които намалиха тока, и увеличиха резерва от 4 пак на 8 милиарда я фалираха. Верно че гербавите се нуждаете от мноооого обяснения, а и учителят ви трябва да е *** като вас, че да се разбирате, като си говорите глупости да си вярвате..

93

Гледащ строго

преди 9 години

С този строг поглед вперен в далечината към светлото бъдеще Кутев е направо за рамка. Поздравления за фоторепортера.

92

Анонимен

преди 9 години

през 2006 година пенсията ми беше 234 лева. Сега е 365 лева. И нито един лев от увеличението не е от ГЕРБ! Затова няма как да гласувам за ГЕРБ! Виж на вас ако ви плащат да пишете и да гласувате за ГЕРБ няма лошо. Интереса клати феса. ВЪПРОСА ОБАЧЕ е за колко ви плащат? Защото увеличението на моята пенсия през годините е над 10000 лева, които съм получил, а вие дали толкова сте получили за гласуването и писането. Само БСП! Гласувайте за който искате! Но не простейте

91

Джугашвили

преди 9 години

Кутев, ми те умряха бе, тез дет ви вярват ..... Не мой 70 години да крадете и да убивате народа си и той все да ви вярва. Дори и нашия, който се отличава със слонско търпение и почти толкова ум (колкото на слона). Сега си вземайте децата (ГЕРБ, ДПС,Атака, ВМРО, Бюреков без баничка) и марш на североизток и когато срещнете стадата със северни елени, чукчите .....те там ви е мястото

90

до 99 Гарибалди

преди 9 години

Смешен червен ***, значи който казва истината е ***, така ли!