56

до 43

преди 9 години

Извинявай, но може ли който и да е заплаха за нас, след като няма какво да ни направи. Отдавна политиците, включая и партията СДС/ДСБ и сега не знам коя му е на тоя включиттелно УНИЩОЖИХА ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ СЪСИПЕ. Ще ни изгонят и от НАТО и от ЕС, такива съсипии никой не ще. Жалки фили и фоби. *** кой се интересува от нас? След като позволяват такива управници да ни *** какво се залъгвате. Погледнете кога ще изберем сега, то е толкова идиотско, че е ясно, че са ни оставили сами да се у

55

социолог

преди 9 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.

54

Висшист

преди 9 години

Няма как да имаме национален интерес при условие, че вече патриоти и родолюбци в България просто НЯМА! Последните такива успешно собственоръчно си ги затрихме по време на и малко след Освобождението, а които оцеляха бяха изклани от земеделци, фашисти, монархисти, комунисти и т.н. Или просто загинаха по бойните полета на безкрайните и понякога безсмислени войни, които сме водили (1878-1945). Днес няма кой да се опълчи на *** в парламента, която ни затрива системно ден след ден...

53

Даниел

преди 9 години

А кой им е искал мнението на АБВ ? Да си гледат несъстоялия се троен енергиен шлем и да си траят, за да не се излагат.

52

Висшист

преди 9 години

До Митко Димитров: Митеееее България няма собствен национален интерес от смъртта на Цар Калоян до сега!!! Върнем ли малко от тази сила, чест, борбеност и способности от тези на рода Дуло и Асеневци, тогава ще имаме национален интерес. Няма как да имаш национален интерес при условие, че управляващата ти върхушка е сбирщина и *** от комунисти, фашисти, мутри, турци, луди и потомството на хора предали и затрили народни светини като Левски, Ботев, Стамболов, Стамболийски и безброй други.

51

ввв

преди 9 години

Шаранов и другарчетата му искат да ни вкарат във война.

50

Анонимен

преди 9 години

Я, вашингтонският послушко, джобното министърче на джобното президентче. На такива червеи трябва да им бъде забранявано да заемат подобни постове. Вероятно малко хора ще разберат значението на балансираната политика, но не Русия създава заплаха за националната сигурност на България, а решенията на послушковци като този.

49

Димитър Димитров

преди 9 години

Хора, не трябва ли НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС да е над всичко??? Защо българинът се дели на русофил, американофил и незнм си още какъв фил... Той е всичко останало но не и защитник на националния интерес. Не разбирате ли, че нито на ЕС, нито на USA, нито на RU им пука за нас. Ако сами не започнем да гоним националния интерес никой няма да ни оправи. В момента това правителство не защитава националния интерес! Хайде да се събудим и да поставим БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ПРЕДИ ВСИЧКО.

48

мда

преди 9 години

Бравос,шаламанче,пляс пляс ръчички нагаждач и предател.Не знам защо се сетих се за съдбата на Стамболов в по новата ни история..Много смешно.Язък за напъните.

47

до мда

преди 9 години

Изпадаш в противоречие, какво означава че не ни била нужна армия щото НАТО ни пазело? НАТО е военен съюз и изисква от всяка държава да поддържа собствена армия, която влиза в състава на НАТО. Те не са охранителна организация, а военна организация, в която членуваш, АКО ИМАШ АРМИЯ.

46

Анонимен

преди 9 години

Браво на Шаламанов! това е истината, колкото и на комунистите да не им се иска! Кремълското лоби в България е огромно и към него спада бившия президент и авджия от световна величина другаря Първанов! Архара се опита да се изкара демократ при сблъсъка си със другарката Станишко, но с тази си позиция се доказва за сетен път, че е твърдолинеен комунист Путинист! АБВ са си просто едни закостенели ортодоксални комунисти и нищо повече!

45

мда

преди 9 години

До DreamTheaterИ аз това казвам.Като нямаме армия,за какво ни е въоръжение.Нали ни "пазят"?

44

ТЦЪ

преди 9 години

До SETА защо е ходил да учи в Русия,нали е принципен или просто е ветропоказател според личната изгода?!

43

DreamTheater

преди 9 години

За какво изобщо ни е необходима армия?!!!Това са огромни излишни разходи.Не виждам кой ще ни нападне,след като сме в НАТО.Пък и да ни нападне,с тази смешна армия какво ще направим?

42

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Политическата...еднодневка Шалаламаноф испълнява заповедите на политическата...еднодневкаБлизашки,който изпълнява заповедите на политическата...еднодневка Боко,който пък изпълнява заповедите на...хамериканското посолство.Какво да се...прави;матрьошки.

41

SET

преди 9 години

Шаламанов винаги е бъркал здраво продажните рубладжии. Да продължава така. а *** не са заплаха за никого освен за нещастниците около тях, които са извън НАТО. опасността в БГ са продажните ***....

40

Че

преди 9 години

25 ЧОВЕКА ОТ АБВ ИСКАТ ОСТАВКА ...И АЗ ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ПУТИН И МЕДВЕДЕВ , ЗА ДА ЗАЖИВЕЕМ В ЕДИН ПО - НОРМАЛЕН СВЯТ ...

39

мани

преди 9 години

За патриотизма още Ботев е казал-патриот е душа дава...но не свойта душа..а душата на народа.Тамам сега му е времето да вземем 6 млрд.заем със заробващи условия,да купим някой друг бракуван американски самолет,да внесем армия от афроамериканци,защото наша нямаме,да ни продадат 7 блок за аец,струващ колкото цяла централа...да изреждаме ли?Ножът е опрял до кокала.Оня ден 7 души ми поискаха пари за хляб,вчера-10.

38

МНОГО НАДУПЕН

преди 9 години

е тоя "БЪЛГАРСКИ" министър. СРАМ,СРАМ...

37

Тъпи русофоби!

преди 9 години

След "огромните помощи и необичайно големи" инвестиции от САЩ и ЕС българите достигнаха най-високи заплати и най-висок стандарт".Ако това се беше случило можеше да приемем простотиите на министъра.Но!Досега в историята си от Русия не сме видяли лошо.А сегашните ЕС и САЩ ни оставиха най-бедните просяци в Европа.!Новата цел на неолиберастите от САЩ и ЕС в BG също да започне война както в Украйна, за да им станем изцяло контролируем пазар.Но *** тук не разбират нещата и плюят по Русия...