37

Samo minavam

преди 9 години

Има една комунистическа мамуна-икономист ,Румен Гечев.Появи ли се на хоризонта и стават не кражби ,а обири.справка-КТБ и 1997г.*** като професионални клептомани,все икономисти ги назначават.св.трафикант Боко-тиква Банкянска,не го коментирам и тои е комунист.

36

до 41

преди 9 години

Грешиш. Има го в страницата на Интерпол.VASSILEV TZVETAN RADOEV, 55 годишен.

35

naco

преди 9 години

Такива дето ги "правят" министри а те се КРИЯТ,ПОДПИСВАТ някакви документи и НИКОЙ нищо не знае,ли??? Да,такива ги има МНОГО,щом става дума за ПАРИ,много ПАРИ!?

34

Анонимен

преди 9 години

Икономистите на *** всеки път ни докарват до икономическа криза.Аман.

33

Garibaldi

преди 9 години

Всички рунгели сбъркани прасета с намазани филии с мас,ще гласуват за ГЕРБ!

32

Отчето

преди 9 години

Сбогом, партийо нелюбима! На никой няма да липсваш с антъбългарските си прояви и целуването с дъпъсъ!АМИН!!!Да пази Господ от възкресението ти!!!

31

лекар-психолог

преди 9 години

Всичко що е от БСП или ДПС трябва да се изчисти от корен. Това са болни хора от спин или ебола. Те ще заразят цялата Държава.

30

darcas

преди 9 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ, за да имат пълно мнозинство и да ДОСЪСИПЯТ държавата, да изгонят всички млади хора, пенсионерите да измрат от *** набези, а милиционерите да станат 100 000 и всички да са със слушалки в ушите. А и да не забравя - поне още 10-15 млрд евро да се тегли кредит, щото предишните са виновни винаги

29

лекар-психолог

преди 9 години

Какво да коментираш Мишето Миков , наше момче пиянде.

28

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Малко инфо за честните Българи. Никой никога не е търсил Ц.Василев. Това за интерпол си е партенка на комуно-социалистическите медии. Има в интернет страница на Интерпол и няма такова име. Поредната партенка на Цацаратурата, защото мъката е голяма , че не можаха да го свитнат и да откраднат банката.

27

Мъко Мъков

преди 9 години

Има грешка в заглавието! БСП залага на КОМУНИСТИ, а не на икономисти.

26

Анонимен

преди 9 години

"БСП залага на икономисти"Това е все едно ИДИЛ да залага на християнско милосърдие или пък китайците да залагат на френски сирена.Що не си залагат на бабите и на ромите?!

25

Номер 15

преди 9 години

Мъков Мъков.....

24

художника

преди 9 години

Микооов, значи ви е страх от компроматна "война" ? Вие не бяхте ли царе на компроматите?ИЛИ ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА?

23

ред чук

преди 9 години

Миков,ти наверно си наясно,че БСП ше одере във времеви параметър всички бля,бля партии и формации също и набедени сини демокрации а да не говорим за тиквуни с дълги но безплодни листуни...народът на тебе ,Миков повери...свободата си ,честта си и себе дори !

22

DSK47

преди 9 години

До ВсъщностИстината е, че *** гласуват за БСП, Атака и Бареков, а такива като тебе що не идат в Северна Корея да си живечт "щастливо и охолно". Там можеш да възхваляваш до насита великия вожд!

21

сюрприз

преди 9 години

брой до 3

20

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ГЕРБ НЕ Е МЕЧТАТА НИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ,НО ТОВА Е НА МЕГДАНА И Е В ПЪТИ ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ДПС И АКАКА ! ЗАТОВА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ ,ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВЯТ ПО-ЧИСТИ И НОРМАЛНИ ХОРА !

19

Анонимен

преди 9 години

До Всъщност...май това е твойта истина и опорната точка на твойта престъпна каста бсп !

18

Анонимен

преди 9 години

Знаем ги вашите бсп " икономисти", винаги водят България към фалит!