112

Кипър има газ

преди 9 години

Проблема за ЮП не са руско-американските отношения.Проблема е че по стар български обичай ще се краде колкото може повече.Какво стана с Кремиковци,Белене,БДЖ, и так дальше.Другото което е България се ЗАРОБВА само с един доставчик на газ ,който ще си позволява да диктува даже и политиката на държавата.А това вече си е робство и няма нищо общо с пазарна икономика и конкуренция.Някой ще каже няма други източници.ЛЪЖЕ!Турция се захранва от няколко места и постига ниска цена за своето население.Тук защо някой политици ни продават на руснаците?

111

5

преди 9 години

Новината е чудесна, но ще се окаже руски блъф - проектираното ново трасе е много по-скъпо, неефективнжо (повече отколкото това през България), а и Гърция също трябва да изпълни проекта по правилата на ЕС, от парите на коато зависи (дори и СИРИЗА да спечели изборите по-вероятно е тази крайно-лява партия да фалира страната или да я окове в змийската прегръдка на Кремъл), така че... по-скоро е партенка с цел притискане на страната ни

110

От Дебил

преди 9 години

До 133 и 134 Абе другари, да попитам и аз- Като се произвеждаха толкова много плодове, зеленчуци, месо и мляко КЪДЕ СЕ ПРОДАВАХА И ЗАЩО НЕ СЕ НАМИРАХА ?!?!? К`во Кремиковци бееее, нормалните си правят такива заводи до море, река и т.н -смешници...Кой направи ЕРП- тата, кой продаде БТК, при кой бяха заплатите 5 долара и резерва 200 млн. бе другари? И като се разпродадоха тия "ваште" заводи- кой ги купи? Айде отваряйте гуглето и се информирайте, смешни червени драскачи! От чичо ви- ЧАО

109

даммм

преди 9 години

Само незнам--другите държави ли са ***,или ние сме големи ***....Всяко нещо което се направи,е инвестиция в бъдещето,а потока е и допълнителни лостове за влияние в меж.политика...Споровете ви са неумесни--просто защото незнаете всички условия по този проект...Някой някаде чул--или чичо му казал или радиото казало....В интерес на истината този проект трябва да се обнародва от А до Я и тогава ще имате право на обсъждане с ДА или НЕ---обоснованно.А сега всички сте "професори в полето"....

108

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХаххахаахахх !През МКС другари, и обратно...ама и тогава ще ви излезе по-скъпо отколкото ни дерете сега!500 000 000 евро годишно за България!Земята под тръбата - БЪЛГАРСКА !Никакви войски на Газпром на БЪЛГАРСКА земя !И тогава...може и да си помислим за сделка!Ясно?

107

Анонимен

преди 9 години

и по добре иначе си оставяме под червено робство още 60 години

106

Анонимен

преди 9 години

До Бай *** 132------------Остави го човека той е голям експерт!Виж само какво е написал:"стандартизиран в ЕС и по Европейските спецификации за ядрена енергия от 2008 г."хахахахОт 2008 г.хахахахауби ги ей! И година дава! хахахахот де се намират тея ненормалници по сайтовете пишат някви работи, ама как си ги съчиняват само .. хахах

105

Анонимен

преди 9 години

До 47 годишния ..... като започнеш от соди Девня-уникално находище като местоположение (има само още 3 в света), минеш през медет-също уникално находище с голям процент злато и сребро и стигнеш до кремиковци чието производство се продаваше като готова продукция - кораби, мотокари и други.Първите две са продадени за жълти стотинки, а последното го унищожиха.И не е само това, ама като си ..... как да го разбереш.

104

Анонимен

преди 9 години

До 129А колко е сега дълга на държавата? Защо се внасят плодове и зеленчуци? Защо се внася месо, мляко? Къде изчезнаха парите след великата приватизация на Костов? Защо от 20 милиадра продадени активи в хазната влязоха 2? Питай и Бойчето от Банкя къде дяна 8 милиарда с успешното си управление. ***.

103

Бай Ганьо

преди 9 години

До -127.Професоре, реактори от този тип в Европа сигурно ги е СТАНДАРТИЗИРАЛА БАБАТИ С ХУРКАТА.

102

ДРУГАТА. БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

1.България / с Русия / = РАБОТА, ИНДУСТРИЯ ,ПРОДАЖБИ/ е целия свят / 2. България / в ЕС / = НЕ ПРОДАВАМЕ ЗАЩОТО НИ ЛИКВИДИРАХА ИНДУСТРИЯТА И ОСТАНАХТЕ БЕЗ РАБОТА. Кой е ЗА ?

101

Анонимен

преди 9 години

128 - и още Първият от които е, как така без конкурс ще пуснем технология, която е получила лиценз под условие от Американския ядрен регулатор. И как така ще започнем строежа през 2016-та година, като тази технология не е лицензирана още в Европейския съюз? Да не би вече и ОВОС-а на АР 1000 да е написан?

100

От Дебил до № 110

преди 9 години

На 47 години съм БЕ, циФльо...Като много ти знае главата, що не ми докажеш на кое място е била по развитие държата, ама не по черевните тефтери, а реално...Те работещите и печелившите предприятия и сфери другарите и до ден днешен си ги дундуркат! 25 години продават "грандоманските си проекти" наречени предприятия- неконкурентни, стара техника, нерентабилни! Като си толкова отворко, що не ми разкажеш за липсата на ток, стоки,храни, горива и т.н от 1985 година, 11 млрд.дълг ?!?!? М?

99

Анонимен

преди 9 години

До oценяване-------------Ейййй, как преиначи ...Стойнев:Това прави около 11.5 милиарда лева. За сравнение: цената за "Белене" се изчисляваше на около 10 млрд. евро, малко под 20 милиарда лева, но за два енергоблока.Защо пуснахме Уестингхаус без конкурс?Някой да попита?КО?НЕ!afera.bg/%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D1%83%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%85%D0%B0%D1%83%D1%81-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BA%D0%BE%D0%BD.html

98

oценяване

преди 9 години

126 Бай *** тъпичък си простено ти е, че дори за ЦЕНАТА на реакторите си в НЕВЕДЕНИЕ в каква валута са.., споко не са в рублях! Та Белене е в ЕВРО- 2 лв за Евро, а АМЕРИКАНСКИЯ РЕАКТОР приятел неграмотен е в ДОЛАРИ...1. 4 лева за Долар. Сметката е елементарна дори и за тебе, айде ПРОБВАЙ се.. Белене струва 20- 24 МИЛИАРДА ЛЕВА за два реактораКозлодуй около 7- 8 МИЛИАРДА ЛЕВА за ЕДИН реактор с живот над 60 години, стандартизиран в ЕС и по Европейските спецификации за ядрена енергия от 2008 г

97

Атанас -2

преди 9 години

По един показател (Очаквана продължителност на живота) сме били но 8-мо място в света, докато САЩ - на 14-то! Справка "Thinck Tanks" изд на RAND Co, същата, която работи за правителството на САЩ и служител на която е бил небезизвестният Алекс Алексиев. България изнасяше огромно количество храни и индустриални произведения. Имахме корабостроене, приборостроене, металургия, лека промишленост. Оръжейна промишленост! В областта на каростроенето, на телферостроенето, елмотори и т.н. печелехме с каче

96

Анонимен

преди 9 години

До oценяване 112: Аха с Белене ще задлъжнеем12 млрд долара,но ще имаме ядрена централа и много работни места,а с единият блок на американците,който искат да строят в АЕЦ ще задлъжнеем 6 млрд,направо си е без пари!Не случайно никъде в Европа няма такива блокове американски,но ние първи ще се надупим и заробим вовек и веков!И най-важното Южен потокосвен независимост от циганийте на Украйна е и много работни места за доста българи!

95

Бай Ганьо

преди 9 години

До - 115 оценяващите. Професоре, Аз данните ги вземам от собствения си ДЖОБ. Така ,както го правят повечето български граждани , когато не намерят нищо в него. Два руски реактора = 10 000 000 000 . 1- Американски = 7 000 000 000. И както виждаш , не съм сложи цена на разрушената икономика. Нея ще ти я напишат БЪЛГАРИТЕ на 5 октомври.

94

капиталист-комунист

преди 9 години

Защо в България не беше проведена лустрация? Защото 99% от сегашните демократични демократи и социалистически социалисти си бяха тогавашните комунисти. Сами ли да се лустрират. Само БМБ не беше комунист.

93

Бонго Алексиев

преди 9 години

Назад към природата българи. Бананите ви чакат. Лежачка под палмите и отваряне на устата при огладняване. Тоалетната е направо под вас.