20

Анонимен

преди 9 години

Не Турция а отделни лица намиращи се в Турция и Саудитска Арабия. Смятам че има голяма разлика .

19

До 20

преди 9 години

То и в Ирак има американски военни бази, но какво от това след като Обама не желае да води широкомащабна война? А турската армия колкото и да многочислена и въоръжена ще трябва да води война в доста сложна ситуация.

18

Анонимен

преди 9 години

До До 18Турция и Саудитска Арабия финансират и пращат оръжие на джихадистите.

17

Анонимен

преди 9 години

За твое сведение кюрдите не са групировка а нация от десетки милиони хора разположени от двете страни на границата. Някои се бият други не , половината са турски граждани и тн.

16

До 18

преди 9 години

Турция не може да се оправи с кюрдите, ако и джихадистите им дойдат на гости, много зор ще видят, но както и да е това са само хипотези.

15

Анонимен

преди 9 години

Турция има изключително силна , многочислена и добре въоръжена армия. Освен това Турция е член на НАТО и има на своя територия американски ядрени бази и летища с американски самолети. Няма никаква възможност ислямист да премине границата . Ще ги избият и ***.

14

Анонимен

преди 9 години

Това е плана на Обама -ислямизиране на Турция и България след Ирак и Сирия и обединяване на силна ислямска неосманска империя на Балканите и Мала азия. която да е колония на САЩ.

13

Анонимен

преди 9 години

Само дето ако минат турската граница ще ги избият до крак.

12

Анонимен

преди 9 години

След Ирак и Сирия ислямистите ще завземат Турция и България.

11

Анонимен

преди 9 години

Опозицията в Сирия която се бие с Асад е във война и с джихадистите. Ама как облъчен червен мозък да го знае това като чете само новините на телеграфната агенция на съветския съюз. - ИТАР ТАСС

10

Анонимен

преди 9 години

Бананата просто не се усеща ,че е избрал грешната страна в Сирия. Или доказва ,че му се нарежда отгоре,което го прави марионетка.1 Иска де се бие срещу джихадистите.2 Иска да се бие срещу Асад.3 Асад също се бие срещу джихадисти.Значи ????? Бананата се бие срещу всички.Иска да се бие срещу Русия.Изобщо този нобелов лауреат дали му функционира мозъка правилно.

9

До 4

преди 9 години

Сирийските бунтовници и джихадистите от ИД са две отделни групировки и даже водят боеве по между си! Ситуацията в Сирия и Ирак е доста сложна, но от първостепенна задача е да се разгромят джихадистите, така че Обама трябва даде заповед за нанасяне на удари по всички бази на ИД, дори и тези в Сирия. Ако САЩ не се намеси война ще се проточи много дълго и най-вероятно в нея ще се намеси Иран, а може би и Турция. Нищо чудно кюрдите да се отцепят от Ирак и Сирия и да се разбунтуват в Източна Турция.

8

към 7

преди 9 години

ПУТИН ДА ПРАТИ АРМИЯ В СИРИЯ И ДА ПРОЧИСТИ РАЙОНА ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ.==========Той Владимир Путин да не е асенизатор.

7

атакисть

преди 9 години

Разпилените и наритани задни*ци на ислямистите от д-р Асад(поклон) сега се фокусират, оздравяват, реабилитират, въоражават и концентрират на спокойствие в северен Ирак под логистичния поток и ресурс на СССАЩ.Много гнусно е и дано не повръщате мили Българи, когато разберете, че Западът финансира съвсем открито джихадистите и ние сме сред тях!Това е жалкото Талмудическо лоби, което в името на богатствата и ресурсите на държавите е готово на всичко и не спира пред никакви модерни устои и ценности

6

истеричен смях

преди 9 години

Обама не посмя директно да нападне Сирия и да свали Башар Асад.Най-после,"умниците " му съветницисътвориха този бълвоч,предназначен за мухлясали мозъци и за "световната демократична общност".Демек,няма да напада Сирия,а базите на изтеглилите се там "джихадисти"...и цялата работа я почнаха от Ирак.Първо нападнаха Ирак,без някой да ги е канил,а сега ,Сирия."Световната демократична общност",Световните СМО,ООН,му-у-оне и целият "демократичен" свят благоговейно мълчи пред тези агресии.

5

kiro

преди 9 години

AMERIKA MOZE DA GI UNISHTOZHI VSICKI DO KRAK SAMO ZA PO MALKO OT 24 CHASA NO IAVNO PROSTO NE ISKA DA GO PRAVI

4

Анонимен

преди 9 години

Фашистите управляващи всички президенти на САЩ от Айзънхауер насам/Обама не е в това число още/ предизвикаха всичкото нещастие по света от втората световна насамТе - милиардерите са виновни за смъртта на милиони хораВиетнам, Камбоджа, Латинска Америка, Афганистан, Източна Европа, Сърбия, Ирак, Либия, Египет, Судан, Сирия, Украйна и другиТе частните собственици на "военно промишления комплекс" чрез Пентагона и купените сенатори продължават да безчинстват тихомъклом безнаказаниФашисти долни!!!

3

атакисть

преди 9 години

Е нещата вече са ясни като Фидосова на полски хоризонт!За тези, които имат слухов и зрителен орган, вече е повече от ясно, че Ислямска държава са същите ССА и Ал-НусрА, които изклаха половин Сирия, останалата я изравниха със земята!Същите тези горили, които знаем как бяха финансирани и открито подкрепяни от САЩ и техните марионетки в ЕС, техните представители даже бяха в Правец и Бойко също ги поздрави!Е, скъпи зрители, гости на театро гранде, лека ви вечер, кой с чиста съвест, кой зомбиран !

2

Анонимен

преди 9 години

Tozi put halifata shte svurshi mnogo zle.

1

хлъц

преди 9 години

Единственото вярно решение в случая е едновременното затриване на мутиралите джихадисти и деградиралата проказа наречена САЩ ! С *** !