20

Анонимен

преди 9 години

Платената любов е най евтинат доказано и испитано !А рекорда ми е 3000лева за три месеца похарчени за куротрошачка...Пада се по 100лева на ден малко висока цена ми излезна тая ...

19

ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР

преди 9 години

Жените искат някой да ги гледа и да се грижи за тях а те в замяна на това ще предоставятсвоята вулва и безплатен секс до края на живота си...

18

Анонимен

преди 9 години

Жените са лукави и долни същества, които експлоатират по брилянтен начин мъжкия комплекс, който всъщност си е усъвършенствуван от самите мъже.

17

ПОПА

преди 9 години

Аз всяка седмица плащам да се зарадвам, има едни ученички дето изкарват с честен труд пари за квартира . *** като гледам мъжете със сериозни жени, какви болни и глупави деца имат и мъжете колко бързо остаряват . Кръстя се и се радвам на късмета, че никоя повлекана не ме е излъгала .

16

ХХХ

преди 9 години

Има един клип , той може би дава един от отговорите :) цитирам , а който се сети да даде + :)Не ми е удобно и на мен така !Аре давай ! Снимаш ли ? (снимам) ааа ааа плк ...МАЙКООООО БЕГАЙЙЙЙЙ !!!Еее аз май се отпуснах нещо !АМИ ОТПУСНАСА МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

15

Анонимен

преди 9 години

Точно това се внушава чрез коментар 17, Рангеле. Бг мачо наистина търси "неродена мома" и ако случайно я открие, пак ще й намери кусур. За майка му да не говорим - според нея, никое момиче не е достойно за безценното й синче.

14

РАНГЕЛ

преди 9 години

До Бг мачо.ТърсяСиГадже"от богато семейство с връзки,по възможност да е единствена дъщеря...........Вкъщи тя да шета и да мълчи"БРАТ ТОВА Е НЕРОДЕНА МОМА .

13

Анонимен

преди 9 години

До 4000 евро заплата.Ти ако имаше такава заплата, щеше да си началник и жените щяха да ти пускат без пари.

12

Наско Бургас

преди 9 години

Винаги ми е било смешно, като чуя поредния мъж да се хвали че не дава пари за секс. Не ходел по *** . Бил си намерил голямата любов и имал дете дори .Ха-ха-ха , ако направи сметка, тая негова голяма любов колко му струва. Пък тя с колко мъже е била преди него, целия град я знае . И кой ще повярва, че се е влюбила, уличниците не се влюбват . Те просто са на работа .

11

jjj

преди 9 години

Мария, 1 000 долара ?

10

Анонимен

преди 9 години

И аз от Амстердам се зарибих по ***. Има доста красиви момичета. Искам просто неангажиращо здраво чук*не на яка мацка след работа. Тарифата е 50 евро за 15минути, ама ако си млад и хубав като мене, пускат и за 30 евро, не че ми е проблем при 4000 евро заплата :)

9

Анонимен

преди 9 години

Така се случва хареса го някоя жена и го обикне. Какво, пак ли ще я пренебрегне? Ако е голямата му и бурна любов? И ще предпочете да плаща всеки път, когато се почуватва нежелан, самотен и отекчен?

8

Бг мачо.ТърсяСиГадже

преди 9 години

90/60/90 см, стройна,девствена,защитила докторат,от богато семейство с връзки,по възможност да е единствена дъщеря.Докато сме гаджета,да изпълнява "Кама Сутра" от А до Я, но без ангажименти. Като идем на кафе,всеки да плаща каквото е изконсумирал.Като идем на кино,всеки да си плаща своя билет.Ако отидем на ресторант, тя да плати цялата сметка.Късно вечер да не ме кара да я изпращам.Да не ми търси сметка къде и с кого ходя.Ако реша да се оженим,баща й да плати сватбата.Вкъщи тя да шета и да мълчи

7

Анонимен

преди 9 години

мързел! нещо бързо и неангажиращо! и определено излиза по евтино от това да си търсиш гадже, да го ухажваш, да се ангажираш и накрая я те огрее, я не!

6

До 7

преди 9 години

Проституцията в България както и в повечето Европа е законна, но организираната проституция е забранена в България. Но не във всички останали страни.

5

Анонимен

преди 9 години

Самота.

4

Анонимен

преди 9 години

Като си хванеш приятелка я ще ти изневери, я ще почне да върти номерца с приятелите ти, не си е работа. Така си знаеш какво получаваш и няма изненади.

3

Анонимен

преди 9 години

"Bezplatniqt sex , bezplaten li e?

2

жеко

преди 9 години

по добре на ***, поне ще платиш след като свършиш работата , а пък ако хванеш гадже ще платиш много повече преди още да е ясно дали изобщо ще се върши работа

1

7

преди 9 години

От статията разбрах,че мъжете са започнали да си плащат!ПРЕКРАСНО!