17

Рали1

преди 9 години

Какво чакат,къде ги чакат-на Черно море или до бодливата тел?С хляб и шарена сол ли?490 със статут,нямало къде да отидат-ами да хващат полета-първия за където и да е.Не работят,не искат да работят,неграмотни се оказаха повечето,не знаят език,но искат!Кой в продължение на година не направи НИЩО,за да спре нахлуването в страната на уж"бежанци"?Наказание ще има ли за безродниците,които се оправдаваха с Европа?Гърците можеха,а ние?Увеличен капацитет за обслужването им?Слуги в собствена държава!!!

16

Иван Пешев до Исмаил

преди 9 години

Исмаиле ние ще си ги населим тези села отново наши са си кръв е проливана за тях ама май сега първо кръв на политици трябва да се пролее, имаме право сами да решим кой да пуснем и кой не. ИДИЛ могат да си разиграват коня само там където местното население ги подкрепя - извода е никакво население от онези места по НАШИТЕ земи.

15

Анонимен

преди 9 години

Това си е ислямистка инвазия. Нашите *** им дават статути на килограм-това го няма никъде по света. Дават им набързо статути и ги разкарват от центровете за да освабождават място за следващите. За тази година досега средно по 1000 талибана на месец влизат в България, докога?!!.Експулсирайте натрапниците и не допускайте други, защитете българите, защото иначе ще трябва сами да започнем да се защитаваме от тарамбуките.

14

gg

преди 9 години

Президентът на САЩ Барак Обама призова международната общност към съвместни усилия за унищожаване на тумора на джихадистката заплаха в Ирак и Сирия, след като групата Ислямска държава публикува видео с екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоли, Трябва да направим общо усилие, за да извадим този тумор, така че да не се разпространи. Трябва да има категорично отхвърляне на този тип нихилистични идеологии, отбеляза още Обама.

13

Монархист

преди 9 години

Бежанците нещо са сбъркали посоката - да ходят към Щатите. Не ние сме запалили войната в Ирак, че да ги мислим и обгрижваме.

12

анонимен

преди 9 години

Прав ще излезе Настрадамус, че "голямата камила /разбирай арабите/, ще пие вода от Дунав и Рейн". Мюсюлманите вече са наводнили Европа! В Брюксел, в центъра на ЕС се разхождат забулени кадъни и е пълно с арабски магазини. Във Франция цели гета от араби, наколко поколения израсли там, вече създават проблеми! Милата България, какво ли ще се случи тук, след нестихващия поток от бежанци - мюсюлмани?!

11

Анонимен

преди 9 години

Стига сте приказвали за БЕЖАНЦИ! Това не са бежанци, а икономически имигранти. До кога ще се дупим на ЕВРОПЕЙЦИ, АМЕРИКАНЦИ и други знайни и незнайни.

10

стига

преди 9 години

САЩ,си играят мръсните игри а ни я все си патим бежанци,санкции и пр.стига вече.

9

Julis

преди 9 години

Исмаиле, гледа ли видеото, как онази арабска *** с 10 сантиметрова чикийка преряза главата на американския журналист? Аз тези животни на българска земя не ги искам! Не ме интересува, дали са от ИДИЛ или не, за да може в такива държави да виреят подобни варварски групировки, това се случва с подкрепата на народа им, виновни са всички, нека стоят там и да им се опълчат, няма място за шериатските *** в цивилизована Европа !! Не ме разбирай погрешно, нямам против мюсюлманите, или поне нашите

8

Кубер

преди 9 години

Както е тръгнало с тея емигранти и глобалисткия ционистки слугинаж сред политиците то ще се окаже че ще настаним де що африканци и мароканци са решили да идват в европа а ние българите направо да си стягаме куфарите и да си ходим и да оставим на политиците ни да управляват халифата Бул-арабия под законите на шериата.

7

Иво

преди 9 години

Ама защо при нас да се чака,ей *** ни управляват..........

6

Ами сега

преди 9 години

В природата има баланс!! Българите емигрират в чужбина и на тяхно място идват други.И така до края на света:-))

5

Исмаил

преди 9 години

Как може да сте такива расисти.Като правят пречки британците за българи сте възмутени, а правите същото.

4

С.С.С.Р

преди 9 години

От тука на самолета и за Фашингтон , нямат работа тука!

3

анонимен

преди 9 години

Жалка за Европа! Напълни се с мюсюлмани, и продължава да се пълни, а политиците гледат равнодушно! Дано не дойде време тези хора от средновековието да ни колят, тук на наша земя!

2

111

преди 9 години

Какви глупости пишите , вие жалките *** , правите пропаганда против Българският народ ,всичко за тези престъпни нелегални мюсулмански престъпници пишите с голяма болка към тях ,давидите като ви дойдат в къщите да изнасилват децата ви и да ви режат на вас главите , тогава ще видим какво ще пишите

1

Исмаил

преди 9 години

Има толкова много празни села.