157

шопето

преди 9 години

Указ на цк на кпсс: Всички цени да се понижат и до падането на ембаргото всички само да си хапват и да лежат! И да чакат да дойде комунизмът...

156

до 211

преди 9 години

Верно? Може и така да беше станало, но не е. А ти и сега си оставаш руска ***.

155

detelina

преди 9 години

ПИСНА МИ ОТ *** НОВИНИ! ЖУРНАЛЯТА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ, АМИ ДА ВЗЕМАТ ДА ДА ВИДЯТ КАКВО СТАВА У НАС! СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ НА, ,,ЧУЖДИ ГРОБИЩА,,. ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ У НАС ОТ ЧЕШМИТЕ НИ ТЕЧЕ -МЕД И МАСЛО,,! ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ! БЕЗРАБОТИЦАТА Е 30%, БОЛНИ И ГЛАДНИ СМЕ,! ЗА ДА ПИШЕШ ТАКИВА НОВИНИ ,ТРЯБВА У НАС ДА НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!АБЕ , КЪДЕ Е БИСЕРОВ, СЕМЕРДЖИЕВ И ДРУГИТЕ -ТЪПОЪГЪЛНИЦИ, ДЕТО НИ КРАДАТ ПАРИТЕ!?ЗА ТОВА ПИШЕТЕ, ЧЕ БЕЗ ВОЙНА СМЕ НА ДЪНОТО!

154

Nox

преди 9 години

"Пишете пълни глупости.Храната по Европа не е по-евтина от тук."Не, ти просто си ***. То с това име и не се учудвам.Имам приятели в Англия, Италия, Холандия, Португалия, Сърбия и Германия.За Холандия ти гарантирам, че храните са по-евтини то тези и в Българищ, и от тези в Румъния.А това, че ти си залухав и не можеш да вържеш две думи на кръст и нямаш познанства си е лично твой проблем. Ако искаш си мисли, че си измислям и те лъжа ей така, или съм платен писар на бесепарите.Шоп...

153

Шоп

преди 9 години

Пишете пълни глупости. Храната по Европа не е по-евтина от тук. Това са някакви глупащини на бесепарите, които искат да изкарат че някой някого граби.

152

иво

преди 9 години

,,Руснаците вече се оплакват от скок на цените на храните" де да знам , може що не ? Макар,че ми звучи и като ,,радостните митинги в Киев от вдигнатите цени и намалените заплати " ... врочем някой гледа ли го това ? Или такива неща като цензура в демокрацията не съществуват ?

151

Джуджето П

преди 9 години

Сега *** ще си го премести ,ама народа не може.Великата нация страда не от сега заради болните мозъци на червените мегаломани.

150

верно

преди 9 години

До никой си 205Пак щеше да си никой но нямаше да пишеш а щеше да си още с овцете .

149

Nox

преди 9 години

"Одисей 1чиста ПРОПАГАНДА!"Кое от всичко? Доста противоречиви коментари ми се мернаха.. Или статията визираш?

148

до Одисей 1

преди 9 години

Кое, ибрик-червената и крайно глупава пропаганда на Болен? Националиста със съветско самосъзнание? Всички които му вързвате не сте наред... или просто сте с ниско IQ.

147

никой си

преди 9 години

Навсякъде в Европа, освен в Швейцария, Монако и Люксембург, стоките в супермаркетите и хипермаркетите НЕ са на по-високи цени от в българските. Което автоматично прави стандарта им в пъти по-висок. Ако не ни бяха крали половин век + още четвърт век "преход" руски престъпници, сега щяхме да имаме същият стандарт. Не че и руските окупатори са ни питали през 44-та.

146

Nox

преди 9 години

"за трети път ме триятказах ви да говорите за цените в българияне ме интересуват руснаците ама не бищом не плюеш руснаците те трият"Ето какво мога да напиша за цените на храните в България. Имам доста приятели в чужбина. В коконкретния пример младо семейство. Мъжа е холанцец, жената -- румънка. Понастоящем живеят в Холандия (държава с много добър стандарт на живот) и си имат дете. Храната им е много по-евтина и същевременно по-качествена от тази у нас.

145

До Анонимен 185

преди 9 години

Не се подигравай с пенсионерите, екскремент! Ти никога няма да станеш такъв. Жалко, защото заслужаваш да изживееш мъките на хората, които с труда си изградиха България, същата която бандитите оглозгаха. Същите, които я поставиха на 26-то място в СВЕТА по БВП пер капита. А сега е на 28-мо място в Европа. Защо няма да станеш пенсионер ли? Защото ще пукнеш от злоба, от отровата, която те гризе вътрешно. И кой ще ти даде пенсия за това, че висиш в списъците за безработни, защото с таблета пишеш глуп

144

П.Петров

преди 9 години

То ако ставаше пазара да се управлява по команда, сега социализмът щеше да е жив по целия свят, ама не е.Като командват цените ще се появи черна борса, а продуктите просто ще изчезнат от магазините. Дори може да са от "забранените държави" но внесени през Беларус, Азербайджан,Казахстан,Армения със сменени опаковки.

143

sallaadin

преди 9 години

Днес чух следния виц: "Попитали Радио "Ереван" - Защо руснаците не си правят Selfie, когато отрежат главата на някой украинец, както правят бойците от "ИДИП"? Радио "Ереван" отговорило - Защото ползват GSMи "Правец 81" с шайба и кабел.". Дали е смашен или не, оставям на всеки от коментиращите.

142

Анонимен

преди 9 години

До NoxНивото на безработица в САЩ през април се срина рязко до 6,3% от 6,7% през март, достигайки до най-ниското си ниво от септември 2008 г. насам.

141

смачкай трола

преди 9 години

До брей... ами за смях си е... много повече от100 сигнала получава на ден само горещия телефон в Комисията за защита на потребителите у нас... И за тези сигнали не информира медиите.

140

Анонимен

преди 9 години

Тия станаха за смях . Самоналожиха си санкции и един месец не можаха да издържат . Как така бе другари каде заминаха Матросов , Петка и Чапаи и всички славни и непобедими знаини и незнаини руски чада не хора а стомана метнали са на баща си Сталин . Накрая резглезената Московска олигарщина да не награби другарчето путин и да го обеси на червеният площат

139

Анонимен

преди 9 години

на тия навсякъде по света им се смеят.Наскоро видях рашани в Чехия говорят някакъв английски но уредника на музея без проблема ги разпознава и им подава брошура на руски ,а те отказват.Срамотии .,смяхме се от сърце.

138

Алекс

преди 9 години

до соваМай не обърна внимание че источника на цитата с цените е ИТАР-ТАСС.Инак жалко за руснаците. Същото като при нас, заради отврат политици си патят нормалните хора. Четох наскоро, че емиграцията им се е повишила 4 пъти до 120 000 за 3 години (не съм 100% сигурен в цифрите).