175

Румбо

преди 9 години

Ако носиш голяма отговорност,а не искаш да изпадаш в зависимости-така се прави!

174

АНТИОВЦА

преди 9 години

ОБРЪЩАМ СИРИОЗНО ВНИМАНИЕ НА РЕДАКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ ВЕСТНИЦИ И МЕДИИ За Думата "ПОЛОВИНКА, ПОЛОВИНКАТА". Липсва прагматизъм в нея и съвеста ТРУДНО и ПОГРЕШНО, възприема нещо на което НЕ МУ Е ТАМ МЯСТОТО. Нормални ли са МОРФОЛОЗИТЕ и ЛЕКСИКОЛОЗИТЕ, че са я допуснали да навлезе в говоримия ни език? "Пол" идва от разликата в пола но "ПОЛОВИНКА" значи "ПОЛОВИН ПРАСЕ" или "ПОЛОВИН КОКОШКА". С други думи, както казва българската поговорка, "НА БЪЛГАРИНА и ПОЛОВИН П-ТКА МУ СТИГА".

173

дедо Ташунко

преди 9 години

Нека всеки да си мете пред неговата врата. Стара българска поговорка (пиша го за *** в сайта, иначе няма да проумеят за какво става дума). Поздрав от дедо Ташунко за аудиторията!

172

камелия

преди 9 години

Стига сте преписвали статии от руските медии, при това с доста голямо закъснение и съмнителен превод.

171

Анонимен

преди 9 години

Божо. Американците изтрепаха "диктаторите ", незнаеш ли Джихадистите , които ги въоръжаваха , като бунтовници ,Сега станаха силни и завладяха половината Сирия и Ирак със американски танкове.Не слушаш ли какво става и защо става ?

170

Анонимен

преди 9 години

Божо , какво значи САЩ е нормална държава ? Бил ли си тук ? Защото аз живея тук .

169

Анонимен

преди 9 години

Божо ,Много си еднопосочен и не можеш да видиш реално и двете страни на монетата. На теб ти пречат Русия и Китай.Ти си от тоя тип .Не отговори на въпроса готов ли си да ходиш да се биеш в Ирак за Американските интереси ? България е в НАТО.

168

Анонимен

преди 9 години

Диктаторите им защо да крият семействата си. Да не говорим пък за митовете , които се създават - родени нвръх най-високата планина от падаща звезда , която пък е заченала от слънцето инвитро и т.н.

167

Божо

преди 9 години

Ако Русия и Китай са нормални, демократични държави , неподкрепящи всякакви сатрапи, Европа и САЩ лесно щяха да се справят с тези средновековни *** !!! Обаче нито Русия, нито Китай няма да прекратят двойнственото си поведение към тези диктатори !!! Без помощ от Русия и Китай диктатурите в "третия свят" са обречени !!! САЩ си имат грехове, но са НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !!!

166

ст

преди 9 години

До АРХАНГЕЛ до 218 Още има балъци като тебе където запада или изтока им е виновен хехехехехех абе *** марзелив крадлив безочлив такъв не се ли виждаш че си шушомига българска която иска да забогатее бързичко и да се надува пред съседа хехехехе.

165

Анонимен

преди 9 години

239.Божко , а бе ти не виждаш ли Американското плашило дето е въоръжено ?Днес обвиниха Обама , че не изпраща сохупътна войска в Ирак .. и околностите.Самолетните атаки не са достатъчни.Направиха Сирия и Ирак на решето и въоръжиха каква ли не *** .Сега , нека Европа помага !Е кой от Европа ще отиде ? Ти готов ли си да заминеш ?

164

Божо

преди 9 години

На мен ми е жал НАЙ-ВЕЧЕ за България, защото има хора, които разсъждават като теб !!! България е зле, защото е копие на Русия, а не е истински правова некомунистическа държава !!! България е зле , заради българската икономическа мафия, свързана с кремълската икономическа мафия !!! От това страдат и двата народа - български и руски !!!

163

Анонимен

преди 9 години

мислех, че само Шопът е брлен, а то и Божо също.....

162

Анонимен

преди 9 години

239.БожоНедей да ти е жал за Русия ,Руснака си е руснак- не се дава лесно!По добре е , да ти е Жал за България

161

Анонимен

преди 9 години

Путин има още две деца - момчета.Няма нужда да ги показва във вестниците , като заглавие !

160

Божо

преди 9 години

Изключително примитивен съм , ходя на четири крака , имам опашка и съм далечен роднина на путин от времето, когато сме били шимпанзета :))) Истината е , че не мразя путин, но ми е мъчно за Русия, която може да бъде пример за подражание, а е едно плашило с много танкове и ядрено оръжие !!! Диктатурата ражда мизерия и нещастие !!!

159

st

преди 9 години

Хеххехе типичен гангстер.

158

Анонимен

преди 9 години

234.Божо , разбираме ти чувствата на омраза .Но не си Путин и не може да бъдеш 1/100 от него.Много хора пи света искат да имат такъв ръководител , даже и американци ! Много си примитивен в мисленето !Сигурно така й живееш !

157

Анонимен

преди 9 години

До Анонименsledi za svoimi slovami,ato priidem v tvoi dom i sam znaew 4to budet s toboi,kritikui svoego prezidenta a nawego ne trogai,ewe raz napiwew i krai wte bide

156

Анонимен

преди 9 години

Путин е един параноик и психопат!