54

До Рали 1 (пост 55)

преди 9 години

То е ясно за кого - за мен, теб и онази част от народа, която работи, плаща си данъците и иска да живее спокойно и по някакви приемливи правила.А с първия си абзац не рискуваш ли да разбуниш духовете на част от прекарващите времето си в писане из блоговете? Не ме интересува, въпросът ми е чисто риторичен.Лек ден,

53

Анонимен

преди 9 години

Защо да ги изселват,като спокойно може да ги вкарат в затвора?!! Но в България т.н. роми са на почит и може да имат по 15-20 присъди и да са на свобода! Крайно време е БЪЛГАРИТЕ ,които в България са вече като чужденци,да ги считат като емигранти,та дано имат някакви малки права и защита!

52

Анонимен

преди 9 години

етническия баланс е безвъзвратно преобърнат. децата с майчин език български са 40%от новородените.

51

Д-р МЕНГЕЛЕ

преди 9 години

Чуя ли аз думата прокуратура,ръката ми посяга към...кобура!

50

56

преди 9 години

ти нато ли искаш да те пази от ромите

49

данчо лудия

преди 9 години

Е айде сега нямало как, ами събират се хората, натоварват "нахалните" граждани в няколко превозни средства, извеждат ги извън пределите на населеното място, поставят няколко граждански поста около домовете на изселените и така до пълно нормализиране на обстановката! Ако все пак нежеланите от местното население граждани решат да се завърнат, да се действа според ситуацията евентуално неизбежна самоотбрана и т.н.Ако ни стискаше щяхме да си решаваме проблемите на местно ниво!

48

гражданин

преди 9 години

ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА НАПАСТ!!!

47

Анонимен

преди 9 години

Да ни е честито. Влязахме в НАТО уж да ни пазят от руснаците, а тя ква стана. Няма кой да ни пази от ромите. :))

46

Рали1

преди 9 години

Има как, стига да има желание. Толкова вратички има в нашите закони, че все една ще се открехне! Ако ли не, да се върнем в по-старите закони, пък било и тоталитарни. - "през 1947 година държавната власт обнародва Закон за трудово мобилизиране на безделниците и празноскитащите.Сега действащаКонституция на Република България:"Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите."За кого важи?

45

Анонимен

преди 9 години

И пак за *** става въпрос. Какво ли ще е след 30 години?

44

tih velikan 681

преди 9 години

Za tia nasilnici tam ima edin hubav lek.Shte mi se da me chuyat SPORA.DA SI NAPRAVYAT EDNA HUBAVA KRASIVA TRENIROVKA S BOKLUCITE I PO BOLNICI 5~6 MESECA,POSLE OSHTE EDIN KURS NA LECHENIE OSHTE TOLKOVA.GARANTIRAM GRAJDANSKO SPOKOKOISTVIE I TISHINA.NYAKOGA POLICAITE GO VPISVAHA V PROTOKOLITE GRUPA RAZUARENI GRAJDANI -DAI EDNA CIGARA. V SOFIA MUTRITE POMNYAT TEZI ZAKONI PO KRUSTOVISHTATA,A KOLKO POVECHE NESHTASTNICITE BACILI

43

N

преди 9 години

Никой не иска да ги изселите от Бяла Черква,народа иска да ги изселите от държавата или поне да инвестирате пари в газови камери за по-сигурно!

42

Istina

преди 9 години

Sled Kato ne moze prokuraturata da napravi nischto. Narodnoto sabranie da promeni zakona za sobstvenosta Che e neprekosnovena I imash pravo da se zaschtitavash ot napadateli ili nezakono vlezli kradzi s vsichki sredstva togava nabarzo schte spre naglosta na tezi 18 choveka pak I dosta schte se namali kriminalnosta po drugi mesta. Koito predlaga ot pariite takava promiana misli za horata I go izbiraite.

41

Анонимен

преди 9 години

"Прокуратурата: Няма как да се изселят ромите от Бяла черква"Ами тогава да продължават да си изнасилват, стрелят и бият у селото. Прокуратурата явно одобрява това и хич не ги интересува, въпреки че е престъпление. Това е ш*баната действителност. Това не е прокуратура или съд, това е мешаре.

40

никой си

преди 9 години

Избори идват. Да сте очаквали да се случи друго? Показателно ще е да се види, за кого ще "гласуват" тия ромски, престъпни фамилии.

39

Анонимен

преди 9 години

Може би агитката на Ботев или Рокерите ще сложат ред като няма държавност.

38

Veka

преди 9 години

А има ли как институциите да започнат да си вършат работата и да накарат въпросните *** да спазват законите ?!!! Ако няма как - да се закрият и те и държавата, та да се знае!

37

Анонимен

преди 9 години

Върнаха се ГЕРБерастите на власт и милицията пак пази манг... пардон ромите.... Когато манг... пардон ромите крадът - милиционерите не идват с дни, когато хората решат да се защитят - идва цял взвод жандармерия. Също като в Катуница.

36

Анонимен

преди 9 години

hahahaha

35

CS

преди 9 години

Жителите на пловдивското село Труд са в ужас, тъй като от няколко дни пратеници на Кирил Рашков оглеждат къщи, които ромската фамилия искала да купи."Действително има такива сондажи. При нас живеят няколко семейства от клана кардараши, които потвърдиха, че Рашкови възнамерявали да се заселят в Труд", заяви кметът Николай Копринков. Той прекъснал отпуска си, за да провери дали слуховете за емисарите на Цар Киро са верни.Оказало се, че са водили преговори със собственици на 4 имота. Един от т