17

Анонимен

преди 9 години

този път няма да има само самозапалили се а ще има и запалени крадливи политици

16

Анонимен

преди 9 години

ех откога го чакам този режим на тока, та да си отспя

15

Анонимен

преди 9 години

този път с режим на тока през зимата народа ще изгоним всички без изключение политици няма да ги задмине и народната омраза

14

Анонимен

преди 9 години

Плашат с режим на тока, за да преглътнем новата ена на тока. Тиквата от една година реве, че трябва да се вдигне цената на тока. А защо, никой не казва.

13

ГЕРБ

преди 9 години

За това трябва да сме ние на власт ! Такива проблеми се решават лесно ...качваме тока и всичко е точно ...какво му мислите много !

12

Анонимен

преди 9 години

НЕ МОЖЕ РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,ДЪРЖАВАТА ТОВА СМЕ НИЕ,ДА СЕ ДАВАТ В ЧАСТНИ РЪЦЕ,ВСИЧКО КАКВОТО ИМА ПОД ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е НАШЕ,НА ВСИЧКИ,АКО Е ДЪРЖАВНО ТОЗИ РЕСУРС НЯМА ДА СТРУВА ПАРИ,ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ САМО ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИ И ЗА ПОДРЪЖКА,ТАЛКА НИКОЙ НА НИКОГО НЯМА ДА ДЪЛЖИ 190 МИЛИОНА И ДА СЕ УСУКВАТ РЪЦЕ,ВОДАТА ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТНА,ТЯ Е НА ВСИЧКИ

11

Анонимен

преди 9 години

При това свръхпоизводство у нас ,и половината да спрат да работят,пак ще има ток даже и за износ ! Та просто лъжат за да могат допълнително да турят някой лев в джоба !А иначе като нищо могат зимата да спретнат един театър с режим на тока ,ей така за назидание :)

10

optimist

преди 9 години

Чудно колко още пъти ще управлява БСП, за да разберем че след тях ядем дървото всеки път?!

9

neni4a

преди 9 години

Добре де ,стига сте повтаряли за тоя режим Кой ви плаща да го правите а ?

8

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да се говори, ВЕИ е бъдещето

7

Рали1

преди 9 години

1 и 3,Ковачки вече е в коалиция с БарековНа Ковачки са разсрочени задълженията към държавата."Големият обир на България:Хр.Ковачки-личният бизнесмен на Доган Последното доказателство,че Ковачки е спонсор на Доган дойде по време на местните избори,когато гръмна скандалът около плащането на миньорите в мини Перник,за да гласуват за ДПС на местните избори миналата година."-2008г.в-к"Атака"Защо тези, които наесен ще поемат негативите на предишните управления, да ядат боя?

6

Анонимен

преди 9 години

То за това мините ,тецове вецове трябва да са държавни.100% държавни и няма да има режим на тока и тока ще е евтин

5

Анонимен

преди 9 години

Да фалират като имат дългове.Кат ядоха и пиха на банкети не риваха,кат купуваха нови коли ни риваха,кат зимаха по 2000 лв. заплати ни риваха.Сига ривът.*** аз не искам да плащам за грешките им.Като не могат да правят бизнес и да се издържат саостоятелно,най-естествено е да фалират.7 ми блок ще ги компенсира.

4

Анонимен

преди 9 години

Бг народа в кърпа им е вързан ,ще плаща като грешник , те ще крадат народа ще плаща и докога

3

Зелен

преди 9 години

Не на Въглищата , не на Топлоцентралите, не на АЕЦ.Единствено зелената енергия ще спаси света, иначе ще умрем всички до няколко години.

2

АЗ

преди 9 години

ОПАА КОВАЧКИ ПАК ЩЕ ДРЪПНЕ С МАТЕРИАЛА

1

Анонимен

преди 9 години

Цената на въглищата на международните пазари пада и е по-изгодно да се внасят, Сегашната политика е икономическа лудост и задлъжняване на държавата да субсидира ТЕЦ и мините вместо да ги остави да фалират,