32

Анонимен

преди 9 години

заповядайте това е за вас dnes.bg/world/2014/05/10/avstraliia-nai-dobrata-strana-za-jiveene.224996,3

31

ЗАПОМНЕТЕ НАЙ СЕТНЕ!

преди 9 години

за 4-та поредна година сме Най-Добра Страна за Живеене$$$, определя се по BLI индекс бетър лайф индекс всяка година се прави световна класацияСравнява колко добре се живее като от доходите вадят разходите и остатъка се сравнява колко неща можеш си купиш това определя стандарта на живот. След някоя друга заплата чисто нова кола. Заплати 10-15% над американскитеСъщо взима под внимание здравеопазване (безплатно тук) пенсиона, политическа система, бизнес климат, лайфстайлПоздрави от Сидни Ав$$тра

30

ЛУСТРАЦИЯ

преди 9 години

на всички БАНКЕРИ, МИТНИЧАРИ , ПОЛИЦАИ и ПОЛИТИЦИС ЕДНА ДУМА - МАФИЯ

29

Анонимен

преди 9 години

Тия негодници , ...да ги е овяла плявата -ако Ванче беше жив!"Соца" ---бълва само простаци , *** крадци, мързеливци и некадърници!Прав е оня , който е казал , че цялата тая *** , трябва да измре и... източи....!За истинска нация ---са нужни истински хора!..................................................................................................................отдавна не бях срещал толкова добър коментар ...не се е изгубилa надеждата за българина още !

28

НЕ Е ГРЕШКА

преди 9 години

а целенасочена политика на БАНКЕРСКАТА МАФИЯ. Не ОСТАВКИ, а ЗАТВОР и КОНФИСКАЦИЯ

27

ПОПе , попе.....

преди 9 години

Такава Държава , като тоя "руски соц-***"....изобщо не ни е нужна!..оди да дробиш зеле....

26

Анонимен

преди 9 години

Имаше само един истински българин:Ванче Михайлов!!!Тия негодници , ...да ги е овяла плявата -ако Ванче беше жив!"Соца" ---бълва само простаци , *** крадци, мързеливци и некадърници!Прав е оня , който е казал , че цялата тая *** , трябва да измре и... източи....!За истинска нация ---са нужни истински хора!

25

ПОП

преди 9 години

НАИСТИНА НЯМА ДЪРЖАВА ! ПАРЛАМЕНТА НЕ РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА, ЗАЩОТО ИЗБРАННИЦИТЕ НА НАРОДА НЕ ХОДЕХА НА РАБОТА, А ПОЛУЧАВАХА ПО 10 000 ЗАПЛАТА ОТ *** ОТ БАНКЯ, Б.Б. НЕ МОЖАХА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЗА АВИООТРЯД 28, ЗА ХУГАРИТЕ, КОИТО ОРЕШАРСКИ ПОКАЗА, ЧЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ЗА СПАСЯВАНЕ НА ХОРА , А НЕ ЗА СИЛИКОНКИИ.........

24

ТАЙСЪН

преди 9 години

ВСЕКИ ЕДИН ДРУГ НАРОД В СВЕТА ДОСЕГА ДА Е ХВАНАЛ ТОЯГАТА И ДА ГИ Е ИЗМЕЛ ТЕЗИ АНТИЧОВЕЦИ, КОМУНИСТИТЕ!!! АМА НЕ! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И ТЪРПИМ БЕЗЧИНСТВАТА ДО ПОСЛЕДНО, ДОКАТО ДИШАМЕ! В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИНСТИТУЦИИ. ТЕ НЕ ФУНКЦИОНИРАТ, А ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИ И ПАРТИИ. НЯМА ДЪРЖАВА!

23

losho

преди 9 години

Искров за президент! Пеевски за премиер! Бареков за министър на вътрешните! Станишев министър на финансите. Местан на регионалното развитие, а Волен-Болен на здравеопазването!Всяка нация си заслужава политиците и управниците!*** народ = Прости политици и управници!Боже, пази България....

22

Алекс

преди 9 години

Съвсем прав е човека. И най-сторгите закони не гарантират нищо на хората, след като не спазването им е национална политика. Докато няма полиция и съдебна система, далаверата винаги ще бие реалния бизнес. Пък който не му харесва да емигрира.

21

под 100000 Е

преди 9 години

Управителят на БНБ да посочи в коя държава от ЕС обикновенните хора нямат достъп до парите си за 3 месеца. Надзори, одити, проверки, кой го интересува това?????? Върнете парите на хората, които с данъците си ви плащат заплатите.

20

ЕВВАЛА ,24....9

преди 9 години

ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Удряш ....в центъра на 10-ката...ха,ха,хаааааааааааааааааааааааааа.....

19

ХА,ХА, ХА....

преди 9 години

ДА СЕ ФАЛИРА БАНКАТА И ВАДЯТ ДЛЪЖНИЦИТЕ НА СВЕТЛО ОТ КТБ , ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ......НЕ ИМ СТИСКА НА НИТО ЕДИН ОТ *** ....ХА,ХА,ХАААААААААА.... ПОСЛЕ ,..... ЕГАТИ ИЗБОРИТЕ , ЕГАТИ ПАРТИИТЕ.....ХА,ХАХ,ХААААААААА.....!!!!!!!!ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО-20---ТА ДА ВИ ГРЪМНЕ ПАК НЕКОЯ БАНКА!!!Знаете ли , кой е ограбил банката в Тбилиси преди ВОСР...???Товарищ , Сталин--БАЩАТА НА НАРОДИТЕ!ТОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ КАСОРАЗБИВАЧ НА БАНКИ!На ***--това им е "втора природа"!!!!

18

9

преди 9 години

Казус с КТБ просто нема.Червените еничери агенти на Путин просто финансираха ЮЖЕН ПОТОП с ограбените пари на народа.Европа обаче мрази Руските агенти и прецака ПОТОПА.За това и никой не търси Василев.По същата причина и червената хунта с Орешарски подаде оставка.А сега качете некоя снимка на СЪСЕЛО що съм стесиран и сън не мога да заспя!

17

Анонимен

преди 9 години

Да бе да !Та нали БНБ създаде този казус :) ! Каква им е далаверата да го решават :) ? Сега като дойде Винету на власт,ще го реши веднага :)

16

Валентин

преди 9 години

Последнотот мнение е мое

15

Анонимен

преди 9 години

"Зле е да се намесва ЕС, защото така идеята се политизира още повече. Това е фатална грешка. На практика, президентът заявява: толкова сме некадърни, че БНБ не може да надзирава нашите банки и ни трябват европейски бюрократи от Брюксел, които да ни вършат работата."Аз това го повтарям откакто ония *** Искров започна да мънка като лигла, че не било негова отговорност това, не било негова отговорност онова, негова отговорност било само да прибира заплатата и да се прави на пич под налягане

14

Анонимен

преди 9 години

ЕДНИ ПАРИ ГИ НЯМА ... това е положението, другари от БНБ, и с чудене и бездействие няма да се намерят

13

Анонимен

преди 9 години

ситуацията с КТБ е типичната българска ситуация ... едни чиновници, които е трябвало да извършат някаква работа - само са спали и сега като стана белята викат - ама не сме ние.сега с бездействието си само влошават ситуацията.