83

смачкай трола

преди 9 години

До Анонимен 119/... има официални данни от украинска страна какво превозват... Да си смешен не е лесно. Виж, да си ***- да... акъл не се иска, само да си продажен.

82

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи наистина си много ***. Мислиш че ЦРУ нямало да разберат ако се готви такава акция ли бе. Ти знаеш ли че следят всеки един арабин там или англииските Скотланд ярд. Или незнаят какво е станало с малоазийския самолет който изчезна в началото на годината и хоп сега пак малоазийски самолет. Страшно прилича на американска работа. Горе долу като автобуса с изрелци в БГ. Каквото ни наредят това трябваше да казват наште полицаи.

81

Анонимен

преди 9 години

В обратната посока камионите може и да са пълни?

80

Анонимен

преди 9 години

до 110 смачкай тролакакви лекарства са те патили бе младежо - 700т вода, 30т сол. Все неща от първа необходимост. Терористите ще си правят туршия.

79

Анонимен

преди 9 години

до 112червения маймуняк си е червен маймуняк - какво общо има ББ с хуманитарния конвой? Или си омесил листчетата с опорните точки?

78

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОтвори в гоогле и го намери като не вярваш бе. Да предтекст е но през 2006 още не е било ясно на болшинството. И го убиха и като е било предтекст и преди много време сега не го правят ли или трябва да им се прости ли. Те така правят и сега или то е било веднъж. Е за такива като теб и всички агнета да трябва да се забрави. Както и кулите малко ли свой народ избиха като предтекс. Може ли цял свят да се лъже от едно недостатъчно еволюирало същество.

77

Анонимен

преди 9 години

Анон,а защо конвоя "внезапно" си тръгна от КПП Харков и 2 дни пътува по късна доба до Изварино? Да не им се напукат гумите от слънцето ли, както казва Шойгу?

76

Анон до Анонимен 107

преди 9 години

...но ЯВНО тези които трябва да знаят , са информирани какво се е случило и целия свят заклейми Русия и ПутинТук главната дума е ЯВНО , МОЖЕ БИ... , ИСКА НИ СЕ... , ТОВА Е ПРАВИЛНОТО...НИЕ СМЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА и т.н. Мирише, бе , партньоре ...Нали се осъжда само с доказателства.

75

Анонимен

преди 9 години

Сега всички ще отидат и ще гласуват пак за Боко. Какво направи той и всички казват като овце много-пътища. А не е ли срамно да се говори за пътищата ни. За 1 г Сърбия построи околовръстна магистрала 2 пъти по голяма от всичките му отсечки на тоя, но празните кратуни го гледат по телевизията как реже ленти и въпреки че се возят по нещо като пътища казват Б.Б. поне това направи. Пиша го защото много такива тъпоъгълници ги питам добре какво направи той и те казват МНОГо, ама кво и те пак ааа много

74

смачкай трола

преди 9 години

До Анонимен 102/ ...ами повечето помощи са лекарства, и храни, опаковани като в магазина. Трябва да имаш и друг мозък, не само гръбначен. Опровергава се лъжата за оръжие и боеприпаси в камионите... те тежат, както и шкафа на раменете ти...

73

Анон

преди 9 години

Господата от американското посолство могат ли да си помислят ,че Путин няма да се сети, че ще го проверят и ще сложи в Камазите ракети вместо домати, та да му се налага да ги разтоварва?

72

se

преди 9 години

Фашистите имат нужда от помощ.Без Русия украинците са загубени!Лешоядите от запада и американските *** само това чакат да плячкосат украината.Не само камиони ами и мир ще искат в скоро време.Те вътре самите се ненавиждат ,а и десния им сектор са откровенни фашисти!

71

Анонимен

преди 9 години

През 2006 г бях в Англия и случайно по новините излезна техен политик и каза че войната която правят със САЩ срещу Ирак е незаконна и измислена и че нямат никакви данни за атомна бомба в Ирак. Бяхме няколко човека и си мислим този луд ли е сега ще го убият. Още същата вечер починал от инфаркт. Така като Мишо Бирата и жена му след един месец починаха от инфаркт по времето на флашките с Боко Тиквата. Ах много сме прости, затова си заслужаваме всичко. 25 ни лъжат и ние за едни и същи гласуваме.

70

Анон до 89

преди 9 години

Началото на септември казваш.. Разумен срок. А защо се налагат санкции преди да излезнат резултатите? И какво ще стане, ако се окаже, че украинци са свалили самолета ? Ще се извинята и върнат санкциите ли ?А с оцелялата част на военната руска колон какво става?Мирише си отвсякъде, патньоре /по руската лексика :)))/

69

Анонимен

преди 9 години

другарите от руското посолство могат ли да обяснят по някакъв смислен начин факта, че всеки камион вози средно по 6 тона товар? Толкова могат "могъщите" руски Камази или по спешност са разтоварили част от стоката, когато са разбрали, че ще ги проверяват със скенери?

68

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ икономиката ако имаш някакви познания капитализъм и социализъм е строй на капитални основи това другото са глупости. Когато държиш ресурса хартийките не важат вече. САЩ нямат ресурс за след 50г и кво като имат хартийки че си трият г.за с тях затова воюват. Има нови заменяеми технологии, но както Китай им взе сегашните така и други ще им ги вземат или ще си напрвят свои на базата на техните и не могат да контролират света. Много сте късогледи.

67

ДО 70 АТАКИСТ

преди 9 години

Ааааа, брат забравяш за плана РАН-ЪТ с който така ни оправиха че няма да седнем на задниците си до второ пришествие.

66

Анонимен

преди 9 години

92, никога повече герб, никога повече банкянската тиква.

65

ДО 70 АТАКИСТ

преди 9 години

А а а брат,забравяш за плана РАН- ЪТ с който така ни оправиха че няма да можем да си седнем на задниците до второ пришествие.

64

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия е искала война да я е започнала, както правят САЩ измислят си нещо, взриват нещо и трагват и целия свят после им казва добре избихте толкова невинни деца и обикновени граждани и оставихте хаос в близкия изток. Как може да защитатвате тези терорист САЩ и Англия. И сега насъскаха едни и съши един срещу друг. Вие имате ли си напредстава каква луда нация е САЩ, че вече и политиците са им такива. ГМО то ги е съсипало за тях човешкия живот е нищо. Самите им политици преди да умрат разкриват