110

софиянец

преди 10 години

До Кашчей Безсмертний 190- "Тревица" не употребявам. На когото не му харесва моето мнение- негова си работа. Но ПРЕДИ да се изръсят един куп глупости, човек трябва да помисли малко и чак тогава да прецени дали да ги напише - особено ако не ми е професионалист - колега.

109

Анонимен

преди 10 години

До Кашчей БезсмертнийАйде стига с тия лични нападки, бе! Напишете нещо свястно! Половината ви коментари са само тъпизми...

108

До Българин в Герман

преди 10 години

Напълно съм съгласен с теб.Тази Русия за която пишат някой, не е тази която познават от миналото си.Не съм пътувал в Русия,но се срещам с нейни граждани и с Украйнски също,и ми задават един въпрос защо :братя срещу братя:

107

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До софиянецШопе, бе ти да не си роден брат (от две майки и различни бащи...) на ОдиСЕР?Откъде я вземаш тази тревица? Холандска слимарка-еднодръпка?

106

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Дядка, айде да си лягаш, че ставаш досаден вече.

105

софиянец

преди 10 години

До Българин от Германия 184- "...Грешката на САЩ и Европа е, че подценяват Русия и Руския Народ..." Руският народ това ли иска- извършване на написаното в Резолюция 3314 на ООН от 1972г. чл. 3 буква "g" от рф? Руският народ ИСКА И ПРЯКО ЦЕЛИ рф да праща банди, руски военни без опознавателни знаци или наемници на територията на Украйна с цел водене на военни действия, водещи до отцепване на Източна Украйна и присъединяването й към рф?Руският народ иска преразпределяне на държави в Европа в 21в?

104

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Идва зима...На хохлите ще им е много студено.Укропитеците и да превземат Донецк, и да избият до крак всички "агенти на ГРУ", пак ще останат хиляди етнически руснаци, които ще си заровят калашниците на плитко и ще ги вадят по 2-3 пъти седмично, за да пръскат тикви на *** хохли. А войната е много скъпо занимание - самолети вече няма, а бунтовниците се обзаведоха с танкове, РСЗО и артилерия.Представям си ги тези сатрапи в наглия и двуличен ес!

103

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 10 години

Какво предлага този либерал-икономист и западна *** ! Да се дадат стратегическите отрасли обратно на такива като Ходорковски и подобни мошенници и в Русия ще настъпи растеж и цъфтеж ,както по времето на Елцин ? Нали точно по времето на Путин руската икономика постигна най голям растеж с нива от преди кризата от7-8 % годишно и руснаците не са живяли никога толкова богато ,както сега .Ако този лобира за частни интереси -да каже.

102

софиянец

преди 10 години

До Одисей 181- Свикнала съм да задавам правилните въпроси. Ако тези въпроси са им сложни - нека се образоват и тогава да спорят...Не разбирам- как човек без правни познания ще твърди, че в политическата карта на Европа към днешна дата - 16.08.2014г.- има "вече бивша Украйна"? Явно този човек е мотивиран финансово, за да твърди чрез коментарите си това, след като видимо няма необходимите знания, за да разбере защо твърденията му са неверни....

101

Анонимен

преди 10 години

До 186,който коментира,че комунистите свъ74550ршват по един и същи начин.Справка-Народния съд и съдбата на фашагите.Винаги свършват с народен съд.А другите,стават наркомани,гейове,Кончити и свършват със самоубийства.Справка САЩ

100

Анонимен

преди 10 години

*** да не забравят , че след Мубарак , томошните *** ислямистите се задържаха само няколко месеца , армията през цялото време контролираше соросоидната революция .. И днес в Египет управлява генерал Ал-Сиси антиамериканец и приятел на Русия.

99

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До ТЕСЛАРОВ 173Я дай линкче!

98

Анонимен

преди 10 години

До 173.Лошо Тесларов лошо.И хитлеристите побеждаваха,а то друго било.Всеки коментира Русия,а не виждат трагедията в Либия,Сирия,Ирак.

97

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Най се тревожа за твоите работодатели - зелените енергии на президента, Корумбашев, Прокопиев, Борисова-Бориславова, Борисов. Горките, как може цяла година да им спират плащанията. Сега ще го вдигнат с 50% като за начало и ще ни го вкарат солидарно още 5 см. ***, включинелно и на Вас, г-дине. И да ви кажа, да знаете - Одисей е най-големия рогоносец в античния свят. От много висене по форумчите/ зная че еслужебно при вас/ явно сте повторили съдбата на своя патрон.

96

Българин от Германия

преди 10 години

Продължение: до Софиянеца 159 -аз живея в Гейропата, ти нещо бъркаш с Русия.Те гейовете не са проблема, а ИСЛЯМА, който скоро ще завладее Зап.Европа. А поне 80% от Руснаците са с Путин, а не с оня пиянка Елцин, който продаде и раздаде Русия. Пак повтарям, не сам комунист, а свободно мислещ човек. Грешката на САЩ и Европа е, че подценяват Русия и Руския Народ.Руснаците ни питаха нас туристите: Защо сте против нас, ние всички сме християни, какво сме ви направили ? Германците не отговориха.

95

Анонимен

преди 10 години

Няма да прати войници друг път!Тя вече е пратила там не само инструктори.

94

До Софиянец

преди 10 години

Ама мацо,като не си гей,значи си к....ва,то разлика в отклонението и поведението почти нулева.И пази нервите си

93

Паисий

преди 10 години

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе....Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език?

92

софиянец

преди 10 години

До под диктовка 172- Не - ето ТЕЗИ са най- големите гадняри в света- задминават дори цру и сащ по гаднярство!odkb-csto.org/news/detail.php?ELEMENT_ID=3499&SECTION_ID=91

91

софиянец

преди 10 години

До без пардон 170 "...Новини от вече бившата Украйна..." НЯМА "бивша Украйна"! Има суверенна унитарна Украйна- ПЪЛНОПРАВЕН СУБЕКТ на международното право! Впрочем- украинците много сбъркаха, че предадоха на рф ядреният си арсенал през 1994г! Пита се в задачата- защо ТОГАВА - през 1994г. - рф не каза на Украйна- рф НЕ ЗАЧИТА украинският суверенитет и има териториални претенции - иска си Крим и Донбас, а? Руснаците са същите неоимпериалисти като турците - просто са еднакви в желанията си....