128

Божо

преди 9 години

Един от недостатъците на Свободния свят е , че допуска "полезни ***" да ръсят глупости за "комунистическия рай", а да тънат в разкош, осигурен от "гнилия капитализъм"!!! Полезните *** няма да отидат да живеят в рая, защото знаят , че ще се озоват в ада !!! Имаше един Дийн Рид , който се пресели първо от САЩ в Комунистическа Германия по "идеалистични" причини, а след това ГО преселиха от Комунистическа Германия направо в Рая , защото беше осъзнал в какъв АД живее !!! ГНУС КОМУНИСТИЧЕСКА !!

127

Анонимен

преди 9 години

До морскиТи в Афганистан предпочиташ май талибаните да те таковат.Нещо много си се разтъжил че са ги изгинили "лошите американци"Но както всички знаят путинизна е фирма на хомосексуализма

126

Анонимен

преди 9 години

Само за фашисти чета. Айде някой да ми обясни какво разбира под "фашист". Аз дотук разбрах, че фашист е обратното на путинист.

125

Анонимен

преди 9 години

170 - лъжец.

124

Анонимен

преди 9 години

Та "Руски военен конвой е навлязъл в Украйна", ама "усия няма да воюва с Украйна". Дааам така и другаря Станишев се кълнеше, че няма да става евродепутат, ама какво стана. Комунистите са една и съща лъжлива гмеч.

123

Анонимен

преди 9 години

Време е путиноидните *** и тук да си събират парцалите и да се изнасят.Плъховете вече бягат от потъващия кораб.След терориста Болотов,вчера и другият *** с пуберските мустачки др в Гиркин се изнесе с 200 към родната *** Русия.

122

Анонимен

преди 9 години

Игор Стрелков вчера подаде оставка като министърът на отбраната на ДНР и зае поста началник щаб на армията на ДНР . Никъде не е бягал. Намира се в Донецк.

121

Анонимен

преди 9 години

донецката народна република история направи, ехеей цели 4 месеца

120

Анонимен

преди 9 години

някой трябва да помогне на хората от източна Украйна,но този някой не е Порошенко.в Донбас живеят руснаци и фашистите от Киев искат да ги избият.затова Путин трябва да направи нещо и то бързо.

119

асд

преди 9 години

"министърът на отбраната" на "ДНР" игор стрелков вчера подаде оставка и се готви да замине за Москва. ясна е ситуацията , нали знаете кои бягат първи от потъващия кораб ?

118

Анонимен

преди 9 години

Пиер Ришар похвали кримските вина и заяви, че пак иска да гостува в Русия.

117

Анонимен

преди 9 години

Много ясно. Куче, което лае, не хапе.

116

Анонимен

преди 9 години

Политикус: Европа, смотри, как тебя будут убивать. Видео.

115

Габриела

преди 9 години

Браво на вас господин Путин :)

114

Анонимен

преди 9 години

Наистина много се загрижиха в раз заедно с тези конвои за оправдание хуманитарни,явно тази част са е замислили за Газа в чест на газта,а Ровно-Тел Авив,остават само тунелите да изкопаят също тъй тълково и ракети да заровят насочени към туй ровно по необходимост крилати като идейките им и да седнат да чакат някой да кихне та да изстрелят някоя към себе си или към кихналия,но в кеш плащат само на първите внедрили се в схемата,другите минават на дългосрочни изгоди при краткосрочни ползи кат неуспел

113

Александър

преди 9 години

До СПИРО ЯНАКИССпиро, ти си ***!

112

Анонимен

преди 9 години

запада не вярва на сигнали от него вече :)

111

Анонимен

преди 9 години

Преступления украинских нацистов в Зугрэсе, 13.08.14 18+Это видео прислали ребята из отряда города Зугрэс. Убитые украинскими нацистами мирные жители и дети. Смотрите, и не говорите, что не видели.В Зугрэсе в результате обстрела города украинской армией погибли 15 человек, из них 3 детей, ранены 19 мирных жителей.Именно поэтому мы обязаны сделать вс возможное, чтобы украинские нацисты сгинули вслед за своими немецкими предшественниками.

110

Анонимен

преди 9 години

Тук повечете които коментарт или имат сериозно психично отколонения или нямат идея какво реално става. Аз гласуват за първото. Никой не е толкова *** по рождение.

109

някой си

преди 9 години

Да плюеш подругите коментатори, вместо да коментираш статията, и после САМ да си лайкваш коментар, е пубертетски онанизъм. Все едно само да си направиш кавал!