250

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 345Умнико, не напразно СССР и след това Русия се бъхти да направи ракетите от класа на ТополМ. Тези ракети реално са невидими за Спътниковото разузнаване. Давам ти пример. Спътник засича ТополМ в координати х/у ракетата е на бойно дежурство тоест се движи. Докато спътника рапортува и изпрати снимката на земята са няколко минути. Да приемем че точно тогава почва войната. Стреля се и по тази точка, но ракетата за 30-35 мин се намира на 20-25 км от там - т.е. в безопасност и след това

249

*/*

преди 9 години

Работя в България ..не искам да работя нито в сащ,нито в ес.Тук ми е добре.Платен съм достатъчно..Даже на екскурзия препочитам да отида в Ибиса или Ларнака.Поне съм сред човеци.

248

*/*

преди 9 години

*** да прочете малко за атомните "триади"на двете супер сили и да спре с глупостите си.Ако Русия няма "Искандер"Сатана" и т.н много отдавна да са ги нападнали рзни безумци.В МОМЕНТА ИМА ПАРИТЕТ(влез в тълковен речник и прочети какво означава)

247

морски

преди 9 години

Русия не иска война.Еврогейовете не го ли разбраха.

246

*/*

преди 9 години

Вътрешният дълг на САЩ надхвърли стойността на БВП. Историците прекрасно помнят, че главната причина за сегашните проблеми в САЩ съвсем не е финансовата криза, а изключително желанията на политиците във Вашингтон". По официални данни държавният дълг на САЩ е 13.886 трилиона долара, но се увеличава с $4 млрд. всеки ден....ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО И НАД ТОВА.(КАТО СИ ГОВОРИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ)

245

миролюбец

преди 9 години

По-скоро ще има партизанска война в самата Европа, отколкото открита война между Русия и Европа. Невъзможно е. В САЩ вече почна война, която никой не очакваше. Не виждам как изобщо ще се води някаква смислена война при днешния глобализиран свят. Ами то стотици милиони живеят не в собствените си държави, включително и много руснаци. Какво правим с тия хора? Никаква война няма да има.

244

Анонимен

преди 9 години

I taka ne razbrah, za kakvo im e taq Voina na Rusnacite!!! Toi i *** edno vreme ama, kakto i da e imam uvajenie kam Ruskiq narod!

243

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯУмнико, В РФ има диктатура на Путин облечена в демократични дрешки. Подобна диктатура с външни средства не може да се свали освен с глобална война(давам пример Северна Корея). ФСБ в момента изключва вътрешните средства тихичко един по един. Варианта който остава е активиране на всички проблемни токи по руските граници Това обаче няма как да стане Дислокация на РФ сили удар по локалните проблеми и изтегляне. точно такива учения направиха руснаците. След КРИМ вярвам че го правят добре

242

Анонимен

преди 9 години

ВЪПРОС: С КОГО ГРАНИЧИ РУСИЯ?ОТГОВОР: С КОГОТО СИ ПОИСКА.

241

Анонимен

преди 9 години

До До 336Холандия*

240

Stamat

преди 9 години

Kraino vreme e na Evropa da i doide akula i da vdigne sreden prust na USA i da se uspokoqvat ne6tata ve4e!

239

До 336

преди 9 години

Щерката на Путин живее в САЩ. И всеки има право на избор къде да живее.

238

Анонимен

преди 9 години

Ако беше много хубаво в Русия щяха там да си живеят олигарсите. На Путин щерката защо живее в Холандия?

237

МИШО

преди 9 години

До Make: ТОЙ СЕ КАЗВА ГОРБАЧОВ-ПРЕДАТЕЛЯ НА ДВАДЕСЕТИ ВЕК !

236

до 320

преди 9 години

"Русия е натикана в ъгъла"Русия сама се натика в ъгъла!

235

Анонимен

преди 9 години

където има комунизъм и диктатура има мизерия

234

от САЩ

преди 9 години

Полиция американского города Фергюсон в штате Миссури применила слезоточивый газ и дымовые шашки для разгона участников акции протеста. Манифестации и беспорядки продолжаются уже четвртый день. Местные жители, возмущнные произошедшим 9 августа убийством полицейскими безоружного чернокожего молодого человека, громят магазины и автозаправки.Подробнее

233

Make

преди 9 години

СССР каде си ти кои от картата те изличи .

232

Анонимен

преди 9 години

Една 0.75-литрова бутилка с черен етикет днес струва почти седем пъти повече, отколкото преди две години. Производителят Diageo трябваше да компенсира инфлация от над 60 процента и бързото обезценяване на местната валута боливар на черния пазар. През юли цената се увеличи с 30 на сто. По официалния обменен курс бутилката сега струва почти 400 долара,

231

Анонимен

преди 9 години

Филмирали сте се абсолютно всичко, особено тия *** русофили!На Русия им дреме за вас, колкото на непознат да ви види на пътя!Да не мислите, че ви мислят за техните "братушки", развитата Русия, за това ли бизнеса на големите им "играчи" е извън самата Русия, какво търсят в САЩ, баба си ли?Ами в Европа?Нали Русия е толкова велика, защо не си киснат в нея и да се оправят, защото там само десетки могат да правят каквото искат, останалото население не значи нищо!Цялото им съществуване е късмет!