29

Рали1

преди 9 години

1."Цената на електроенергията от бъдещия 7-и блок на АЕЦ"Козлодуй"ще бъде средно с 80% по-висока от тази на работещите в момента 5-и и 6-и блок.Очакваната цена за мегаватчас ще е 90 лв.,при 50 лв.на старите мощности.Това каза шефа на централата Иван Генов пред БНР.Причината за по-високата цена на тока от бъдещия 7-и блок в сравнение със старите мощности е,че в нея се включва изплащането на инвестициите,както и разходите за извеждане от експлоатация."Ивестиции ?!

28

Анонимен

преди 9 години

Знаем , знаем , как се прегръщаше с Американския посланик, който беще така щастлив ,че ще има 7ми американски блок в Козлудуй .Така му беше умиляло Козлудуй , та се просълзи от умиление , че се разделя с България, но с изпълнена задача !

27

владетеля

преди 9 години

ТОЗИ Е УНИЩОЖИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!ДОЛУ ГЕРБ!!! ДА СЕ МАХА ОТ ПОЛИТИКАТА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК!!!!

26

бай Петко

преди 9 години

Ден до пладне, или докато не му набият чемберите в САЩ отново. Фурнаджийска лопата, жалкото, че т.н. от него "***" матриял НЕ чете тези редове и като слепци вярват на прословутата му измислена от него харизма. После реват, че парите им не стигат. Овце !

25

Пук

преди 9 години

Само дето от тези 5 милиарда европейски пари, поне 3 отиват за една от 4-те лицензирани банки през които минава кредита за енергийна ефективност. Имат си и такси за разглеждане на кредит, поддържане на сметка, закриване на сметка и т.н., които се плащат, независимо дали кредитът е одобрен от държавата, или не. Одобрението може да отнеме до 6 месеца и през това време се цака здраво на банката. А накрая за бай Пешо остава по-малко от половината от кредита или една студена вода.

24

Анонимен

преди 9 години

27. Значи или тоя или ония,Друг избор няма ?По- простия е по-добре ..

23

Дойн

преди 9 години

Така си говори човека сега, но ще го привикат отново на кратка спявка зад Атлантика и тогава ще видим само 7-ми или и 8-ми блок ще строим!?

22

Даниел

преди 9 години

Тези последните които са единствените в новата история които се пазиха с ограждения и полиция от хората които са ги избрали и не искаха да си подадат оставката, те значи бяха отговорни, знаеха как да оправят нещата и им пукаше за хората? Тогава нека пак да дойдат на власт за да спи сит и щастлив народа.

21

до 23

преди 9 години

Ами напротив, така ни оправи ,че свят ни се зави на всички, освен на "биогоизбраните " !

20

Анонимен

преди 9 години

Бъдещето:Филий с мас и по една овца !И правите голяма овцеферма!Аз пък ще освоявам еврото и ще режа с ножицата ... щото незная за какво имаме токова други министерства и общини , ще ги съкратя !

19

Анонимен

преди 9 години

Утре като го извиката в американското посолство не само, че ще се съгласи този послушник, ами ще иска и 8-ми блок да се строи, хващам се на бас.

18

Анонимен

преди 9 години

Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш

17

Анонимен

преди 9 години

Кой го пита пък този ?! Приятелчетата му от Америка решават, не той. А тези му думи са само част от предизборните му лъжливи обещания

16

Анонимен

преди 9 години

15. Ми с какви пари Борисов ще строи 7ми блок ?*** си ти !

15

21

преди 9 години

Правилно,Борисов,работа има за овчари и говедари,а ТЕ тръгнали атомна енергетика да развиват/дали Козлудуй или Белене-без значение/.За к,во са им производство,енергетика,газ-ей ги поляните над Банкя-да вземат по 1 овца и да си гледат рахата,пък АЗ едни магистралки ще им опъна за чудо и приказ!Училища-мъчилища,промишленост,Бан- за к,во?!Е да видят МЕНЕ-те прости и Аз ***-как хубаво ще си живеем,ама им мътят главите разните там "умни"професори и я докарахме,да не МЕ искат! Срам!

14

Лицемер ?

преди 9 години

Борисов , изучи се на лицемерие :Аз ги доведох да строят 7 блок и казах , че Белене е Гьол, ще строим 7 ми блок в Козлудуй .А днес : Гласувайте за мен ! Проекта .........няма да мине при мен ????

13

nobi

преди 9 години

Да не забравите да гласувате за енергетика на републиката. Следващия съвет ще бъде да се обличаме по-дебело през зимата и така няма нужда от ток. А, забравих, и филии с мас

12

Анонимен

преди 9 години

Общо взето се очертат тежки дни за *** - ще трябва да почват да поработват а не да изнасят ток който всички плащаме. Инак няма папу!

11

Анонимен

преди 9 години

И с кви пари да я построим Белене? Дай да ти удържаме пиловината заплата и да строим.

10

Анонимен

преди 9 години

ТЪПАЦИИИИИ, ***! РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ БЕЛЕНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ. САМО ТОВА Е ИЗХОДА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ. НИТО СЪМ НАТОВЕЦ НИТО РУСОФИЛ. АКО ПРОДЪЛЖИМ ДА ПОЛИТИЗИРАМЕ ИКОНОМИКАТА, В Т.Ч. И ЕНЕРГЕТИКАТА, ТО ЖАЛНА НИ МАЙКА.