372

Мишо

преди 9 години

А правилното заглавие е: "САЩ и част от Европа си мечтаят да изолират Русия"

371

Анонимен

преди 9 години

Укриващите убиецът от Фъргюсън Мисури, стрелят с гумени куршуми и сълзотворен гас по мирно протестиращите граждани!Да се намеси ООН , за да не стене като на Майдана!

370

596

преди 9 години

с една поправка,от тези 140 милиона,етническите руснаци са под 120 милиона. на северен Кавказ,по волга и в Сибир руснаците са малцинство

369

Анонимен

преди 9 години

598.Жалко .. Съжалявам те за познанията си, пенсионерче. Живееш преди 30 години ! Лека нощ!

368

592

преди 9 години

по скоро живееш в долно ***,защото не си разбрал,че дълговете на китай са по големи от тези на сащ.китайските корпоративни дългове са колосални

367

Анонимен

преди 9 години

595 абе *** нали казваше че Китай тиктака - бомба със закъснител ,Че имат проблем с кредитирането.Те самите са кредитори !Скрий се там в Бг и не плюий, като не си в течение , как работят икономиките на Китай и Русия.Иначе ако искаш да си нападаш някой , тук си намерил място за комплексите си .мразиш Русия и Китай !.Не спори с хора, които чуват повече извън България !

366

Анонимен

преди 9 години

русия е 140 млн население,или два пъти по малко от Пакистан или индонези4я.когато се изолира от демократичния свят ще стана по зависима от китай. в сравнение с китай русия е джудже по икономика и демография. воения бюджет на китай е три пъти по голям от руския.скоро баланса и там ще е в полза на китай. а китай си иска окупираните през 18-ти век територии от русия и това е само за начало.

365

Анонимен

преди 9 години

587. Мда Путин е 1.70 , Саркози е 1.68И какво от това ?

364

Анонимен

преди 9 години

590.Да в Мисури САЩ има протести и размирици срещу полицията , полицай е застрелял момче на 18г.Изпратени са специални части -полиция, която пуска вода срещу народа ...

363

Анонимен

преди 9 години

591.Живея в US, и чувам че Китай дава парите тук . Без тях е пълен финансов срив. Дали са пари и за държавния резерв. , дълговете на US са трилиони.

362

Анонимен

преди 9 години

Очаквам по обяд Псаки да обвини Путин за уличните боеве във Фъргюсън мисури и да призове ЕС за нови санкции!

361

Анонимен

преди 9 години

585.Много си умен!Нали Газопровод отива за Китай ???Те са 3 пъти по големи консуматори от ЕС.

360

Мдаа!

преди 9 години

Историята се повтаря! Най-опасни са дребните човечета с безизразен поглед! Цял живот избиват комплекси! Наполеон, Хитлер, ...Путин,...

359

Кубер

преди 9 години

Русия сега върви по по-правилен път, пътя на националната суверенна държава независима от никого. Щатите западат, ЕС не знам колко още ще издържи. Не мислете обаче че конфликта с Русия ще остане локален, Русия има много възможности да влияе в цял свят и да възпира американското влияние чрез подсилване на местни национални държави недоволни от американското и интернационално, глобалистко грабителство и разорителство на техните народи и национални богатства.

358

Анонимен

преди 9 години

KADE SHTE PRODAVA ZAPADA? NIKADE. VSICHKI PAZARI SA ZAPALNENI. PAZARITE SA NA IZTOK I AFRIKA , AMA NIAKOI OT TEH NEMATY PARI , A PRODUKCIATA OT ZAPADA E SKAPA . TOVA E BLOKADA , NEMA PAZAR NEMA RABOTA IMA BUNT , NEMA RESHENIA. RUSIA E OGROMNA IMA SI VSICHKO , ZNAIAT 2 I 200 + miliardi hora im simpatizirat , PRAVITELSTVA , ORGANIZACII, ZA VSEKA RUBLA IMAT POKRITIE + pokrivat i DOLARA .IZHODA NA 21 VEK E DOBRUVANE , RESPEKT I MIR .JIVOT ZA VSEKI RODIL SE ,VAZPITANIE V SASHTOTO A TOVA IDVA S MAMA.

357

Анонимен

преди 9 години

570.50 милиарда , не са голяма сума, ако искат да вземат заем от Китай.Ще им дадат с удоволствие.Само от "Газпром" , руската държава взема 40 милиарда ,годишни такси .САЩ дължи на Китай трилиони !Без Китайските пари САЩ ще фалира !

356

Анонимен

преди 9 години

578.ЕС е в криза и обратните санкций , обръщат колата .Не може един съюз да съществува , когато 3 страни от него се съобразяват само с техния интерес ( другите да са периферия,) да слуша САЩ и да налагат санкции , (без да мислиш за ответен отговор и да очакваш само печалби за себе си ,)Днес производители много - "ябълки ", по света много !

355

Анонимен

преди 9 години

Каква "самоизолация"?!Повече от половината свят в това число и нашите *** са се вкопчили в гърлото на Русия.Може би това е последната възможност да се справят с тази държава?Усещайки клатенето на земята под краката си ЕС и САЩ бързат да пожънат плодовете на посятото от тях самите.Струва ми се че си правят сметката без кръчмаря.

354

Анонимен

преди 9 години

577. Е рапат ябълки, ама им пресяда !Канеха се да лапнат пари !

353

ОТ Италия

преди 9 години

Абе за руснаците незнам дали ще ги ударят санкциите здраво.....Ама новината от Италия видяхте ли??? В парламента е внесено предложение за връщане на италянската лира!!????!!! Какво следва от това--всеки знае...........Какъв Е.С. какви санкции.........какви пет лева..........