18

с

преди 9 години

Точно както фашистите са трепали червени преди '44 година, нали? Без съд и присъда. Айде стига.

17

явор

преди 9 години

Е и varg да не мислиш че живеем в комунизма. Та да убивате хора без съд. Всички комунисти заслужавате народен съд и лагери за мъчения от вашия вид за всички престъпления срещу народа да не ги езреждам,а трябва щото хората забравят

16

До 12

преди 9 години

Абе Вълчане, ти май наистина се вземаш насериозно и не осъзнаваш какво противоречие си. Хайде теоретично да се беше изтипосал като ученик с този външен вид и блузка на Бурзум тогава, какво щеше да ти се случи бе? Комунизма та комунизма- стани кандидат дупетат! на БКП и почвай с политиката.

15

s

преди 9 години

Абе варг може да е доста объркан, но за това е прав. По бай Тошово, тея всичките щяха да ги попилеят от бой докато станат трудни за рисуване, а който не остиска боя - в безименен гроб. А ти, дето си много психически стабилен демократичен елемент, какво по-добро предлагаш? Килия с ТВ и климатик ли?

14

кристиян

преди 9 години

До Гневен българинРаботят за Камен Костадинов ако не бъркам името му ... народен представител от ДПС. И не се чудете , защо напоследък тази партия получава много гласове в северозапада !!!

13

Анонимен

преди 9 години

Орешарски толерираше такива банди лухвари и изнудвачи.

12

bulgarin

преди 9 години

87685

11

Анонимен

преди 9 години

ЗА да няма съмнение,да бъде поканен независим съд от Северна Корея или по крайно снизхождение от Китай и присъди ще има и изпълнение веднага.

10

Анонимен

преди 9 години

До vargалоооо объркания комунист който се кефи на американска музика , вика и крещи колко голям българин бил и колко много обичал русия :)) пак ли си тук бе психически болен човек си ти като твойте умопобъркани дрОгари който незнаят към какво и каде принадлежат ...психически объркани сте вие ...*** ..

9

Гневен българин

преди 9 години

Познайте какъв цвят и етническа принадлежност имат онези с инициалите.Разбили били.Друг път.МВР знае за всяка такава група,защото са в общ бизнес с тях.Сега търсят показност и някакъв безвъзвратно изгубен пред българите имидж.Нека МВР каже за кои политици и партии са работели тези врачански "бизнесмени".Това искаме.Ловят дребните рибки,а акулите не .

8

ined

преди 9 години

Щом само инициалите им пишат значи са от боята. Естествено е че ще ги пуснат, няма нужда да ядосват електората преди избори.

7

Анонимен

преди 9 години

и сега ако ги осъдят ..най - вероятно няма , но ако ги ..ще ги осъдят или на условна или на 2-3 години затвор ..за тези хора трябва да има затвор най малко от 150 години ..тези хора никога не трябва да излизат от затвора ..този който си мисли , че тези хора могат и ще се променят е много заблуден и най - вероятно е наивен комунист ! Такива хора не се промянат !!!!

6

Анонимен

преди 9 години

В случаи като този си пожелавам сюжети от научната фантастика - ултра бърза съдебна процедура, тези да работят като в трудов лагер до изнемога и безплатно, само с някакви минимални дажби храна. В телата им да има имплантирани капсули с мощен невротоксин и ако направят опит да напуснат някакъв периметър ...

5

Главестия

преди 9 години

Ся след 72 часа моя двукат ша опрай сичко, щото съм жертва на полицейски произвол.

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонименбау-бау

3

Анонимен

преди 9 години

Коментиращите по-долу явно са ограничени ***. Само това което е намерено в обискираните обекти е достатъчно за повдигане поне на няколко обвинения за незаконно притежаване на оръжие, парични средства и лични документи. Оттам нататък щом е било част от специализирана акция, най-вероятно има вече снети инкриминиращи свидетелски показания и друг материал.Аман от разбирачи в България - всички сте юристи, ченгета, прокурори, политици, икономисти и ей затова няма да се оправим - щото само лаем

2

BAU

преди 9 години

Мила родна картинка... Всичките криминално проявени, а се разхождат на свобода и вършат нови престъпления.България НИКОГА няма да се оправи!

1

Елемаг

преди 9 години

Отговор: НЕ,няма да ги вкарат.некадърно МВР тотално корумпирано + страхливи свидетели.Гаранция за неуспешно ,че и дори прекратено дело!!!