31

Анонимен

преди 9 години

*** тъпата мечта.Да те забият в неква дупка за да рецитираш комунистически стихотворения на *** араби или азиатци.По онова време тия заедно с кубинците им бяха най-милите на руснаците.

30

С.С.С.Р

преди 9 години

СДЕЛАНО В СССР !

29

Анонимен

преди 9 години

"Тя разказва за комунистическите слогани,...". На какъв език пишете? Ако е на английски, напишете slogan, ако е на български думата е лозунг. Как точно се нарича новият език? Твърди се, че някой си бил говорил на родният език с конете си. Жалко, в България не остахана вече коне с който човек може да си поговори на БЪЛГАРСКИ.

28

-10

преди 9 години

Дори аз да реша детето ми да не гледа американски филми, да не пие кока кола, а само домашен сок, като тръгне на училище какво ще стане с него: перфектният аутсайдер.-------Така е, но имаш избор - дали да детето ти да е перфектния аутсайдер или да бъде част от масовия мат'рял (казано по Бойковски). А като се съберат достатъчно перфектни аутсайдери, то тогава стадото ще се превърне в аутсайдер, както е в белите държави, които са имали избор!

27

Анонимен

преди 9 години

Що за фашистка пропаганда е това. 25 г. никой не ни беше уведомил за Артек и сега изведнъж новина.

26

Веско

преди 9 години

До Анонимен 22Разликата е, че сега никой не те кара да гледаш...Май ти си *** да не усещаш как те обливат!

25

Иван

преди 9 години

До Lidia MartinУжас!! Защо не се гръмнеш... това поне си е чисто по американски ;) Имам зелена карта, но реших да си остана у нас....

24

Вале , Вале ...№18

преди 9 години

...ти си толкова некадърен , че и дупе да даваш...пак ще гладуваш!!!

23

ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ!

преди 9 години

....по съветски....ха,ха,хааааааааа

22

Анонимен

преди 9 години

Поредната елементарна статия за масовия потребител.

21

tanya

преди 9 години

Маркетинговите трикове са стигнали толкова далече, че няма накъде. Така че номер 22 донякъде е прав. Дори аз да реша детето ми да не гледа американски филми, да не пие кока кола, а само домашен сок, като тръгне на училище какво ще стане с него: перфектният аутсайдер. Така че медиите са много силни в момента, включително и интернет пространството.

20

Hahaha

преди 9 години

NE E ISTINA kakva propaganda se sipe teq dni. Istorii ot suvetskiq soiuz, ladi po snimki i kakvo li oshte ne. Instrukciite vi izglejdat smeshni i naludnichavi, ne zabravqite, 4e 2/3 ot naselenieto NE GLASUVA, neznaete kakvo i koga shte izskochi ottam!

19

Анонимен

преди 9 години

До janА днешните американски филми, музика, натрапването на измислени личности за звезди, денонощните лъжи от медиите - какво са.--------------- Разликата е, че сега никой не те кара да гледаш филми и да слушаш музика, която не ти харесва. Ти наистина ли не го схващаш това или се правиш на ***?

18

Анонимен

преди 9 години

Достойна за съжаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мъка ми побива душата от нейния изказ.

17

Цццццц

преди 9 години

Уж съветско дете пък с норвежко име.Абе моме,що не си стоя в СССР или в Русия,а си хукнала по света.Промивали им мозъка,който го допусне.

16

55555

преди 9 години

артик тва да не е некъде около Хасково уе артик...

15

Валентин

преди 9 години

Аз от цялата статия разбрах, че и е харесало, но не били свободни щото ги карали да носят униформа, а чужденците не. Е сега поне всички имаме свободния избор да умрем от глад или да си продаваме дирниците и каквото ни е останало.

14

Монархист

преди 9 години

Е, сега няма Артек, но си имаме Сл. Бряг, Син Сити, Студентски град и прочее места за разврат, алкохол и евтин секс.

13

Набор

преди 9 години

На тази и е било добре тогава,ама сега прави оценка????Тогава е обичала СССР,а сега какво мрази родината си?Ами да става и да отива в Украйна.Онези от Киев вече се продадоха на капиталистите.МЯСТОТО И НА ТЕБ ТИ Е ПРИ ПРЕДАТЕЛИТЕ.

12

jan

преди 9 години

Естествено, че е било промиване на мозъци.А днешните американски филми, музика, натрапването на измислени личности за звезди, денонощните лъжи от медиите - какво са. Просто всяка власт, доктрина си подсигурява бъдещето.