53

Дичев

преди 9 години

До до 52Няма проблем разбрах го то е логично, но това причина ли е за увеличаване цената на тока? Решението е намаляване на претоварването!

52

Анонимен

преди 9 години

ще играее Майдана ми се вижда февруари месец и волтайци и Нек ще отиде по вятъра

51

до 53

преди 9 години

а защо трябва да се увеличава изобщо щото тия с фотоволтайците не знаят по колко пари да искат май там е проблема а в ***

50

До Дичев

преди 9 години

Тя го обясни - има проблеми с преносната мрежа. т.е произвежда се но не достига до потребителя.

49

Анонимен

преди 9 години

и тия с волтойците що не искат по 2 лв на киловат а сега искат 80ст

48

до 52

преди 9 години

става претоварване на мрежата от нейзползваемост мой човек сложно е малко но вярвам че разбра

47

Анонимен

преди 9 години

Робите да плащат иначе им слагаме режим.В България друго не може да се случи.Затова трябва да се преригистрираме като офци барем почнат да ни отпускат субсудии като на селскостопански *** на глава от населението.Иначе друго не можем да направим.Тия дето говорят за протести и революции да ходят при Петното,казват че плащал по 20 кинта за протест.

46

Анонимен

преди 9 години

До смяхРобе, тока отдавна трябваше да е поскъпнал, ама другарите *** изкуствено го държаха нисък, само и само да са на власт. Не е проблема, че тока ще поскъпне, проблема е, че доходите не се увеличават.

45

Дичев

преди 9 години

Тая от самото начало не ми хареса нека попитам някой ще ми разтълкува ли тази безсмислица: "въпреки че има свръхпроизводство на ток, и реално може и да се стигне до режим на тока" Как като има свръхпроизводство ще се стигне до режим на тока? Това са пълни простотии! Тия сега ще поемат удара за да може Бойко Тиквето да дойде начисто и да не се налага той да вдига тока!

44

Анонимен

преди 9 години

Социална политика при слаба държава не се прави, просто е НЕВЪЗМОЖНО да се прави. Това тия от тройната коалиция добре го знаят, ама само и само да са на власт малко повече изпомпаха държава и са я докарали до ръба...

43

смях

преди 9 години

подготвят робите за увеличение на тока

42

...

преди 9 години

Каквото и да говорим просто от 100 год. съществува БСП и вече е време да изчезне,даже създадоха ДПС...... Един път отървем ли се от тези,би трябвало да става по-лесно. След тези *** в държавата има най-много скандали !!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Е и НЕК е сигурно с неустойчив бизнес модел, както се изказа онзи мазнюга за КТБ.

40

ODESSA

преди 9 години

Никола Тесла, са го обявили за шарлатанин същите тия които държат хората във робство.

39

баба пена

преди 9 години

Като плащаме тока на всички ромски махали как да е....

38

Анонимен

преди 9 години

тая очилага гербаджийка освен от строителство и от енергетика ли разбира бе, хехе. Направо да я предлагаме за нобелова награда - специалистка по всичко е жената, по подобие на кукловода си Тиквата

37

vdch

преди 9 години

До 7Бих те допълнил с това, че прословутия 10 милиарден дълг на 10 ноември беше всъщност на Външнотърговска банка. Нейният аналог в Исландия го фалираха, а не джиросаха дълга на нарида.

36

....

преди 9 години

Само ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ !!! УРААА !!!!

35

se

преди 9 години

Стига манипулиране на народа! Курортите са пълни със служебни коли на мафията енергетика! Заплатите им са в пъти спрямо масовия потребител! Идва рибаря на власт и започнаха с номерата си! Който сипозволи да увеличи цената на тока ще си отиде бързо от властта!

34

7

преди 9 години

Та, патицата естествено не казва най-логичния и полезен за хората изход - фалит на НЕК и отпадане на дългове, договори с мафиоти и субсидирани цени, претенции на росатом. Тогава тока може да поевтинее даже. Ама що кърлежи с молтаици ще се пукнат тогава, не е истина, затова си назначават слуги като тая да баламосва хората