8

Nox

преди 9 години

Нищо не разбрах, та да питам няколко неща, който може моля да ме осветли.КТБ нали е частна банка?Шефа на КТБ нали искаше да се даде шанс на инвеститорите и дялодържачите да покрият задълженията на банката. От това, което разбирам не са го направили.Ако банката се обяви за несъстоятелна, това как е вина на държавата? За какво точно ни съдят?Че държавата не вади от бюджета да изплаща задълженията на частни банки за сметка на обикновените данакоплатци както направи Обонго ли?!

7

Анонимен

преди 9 години

Искров, дебелака и цацаров да плащат и техните роднини до девето коляно и праправнуци

6

Анонимен

преди 9 години

При междуклановата мафиотска война в България, падна правителството на Орешарски и се опитват да фалират КТБ.

5

До номер 4

преди 9 години

Номер 4, пак не си си пил хапчетата.

4

Истината

преди 9 години

Всички видяхме как един клан на мафията в България се опитва да присвои или поне фалира бнаката на друг клан на мафията. А КТБ си беше не по-малко здрава банка от всички останали банки в България.

3

Анонимен

преди 9 години

Де го остап бендер - цветан василев? защо още е на свобода?

2

Анонимен

преди 9 години

Инвеститорите сами си сринаха банката, за да може България да им плаща компенсации. С какво право ще искат те от държавните ни пари - тези плащани от нас данъкоплатците да им въстановяваме загубите. Както и на борсата те имат право да инвестират в това, което би могло да им донесе печалби. При инвестициите има риск. Като инвестицията им е била лоша и са инвестирали в КТБ сами са си виновни, че не са получили възвращаемост. България с нищо не им е виновна, че да ни съдят.

1

Венелин

преди 9 години

Ама нали квесторите са събрали 1,5 милиарда до сега, какво им пречи да плащат?Или целта им е да фалират банката на всяка цена?!