79

valenty

преди 9 години

Това , че ги преследват заради това , че са християни не го вярвам.Пробутват ги насам с някаква цел. Извъртат се както им отърва за пари. Днес са християни, утре на бърза ръка ще станат последователи на буда ако могат да изкарат малко пари. В Техеран има много арменци избягали от клането в Турция. Живеят добре, имат си магазини, някои от тях работят по на две места. Познавахме един дето беше войник. Ходеше в казармата сутрин да отбива военната си служба, а след обяд ходеше на работа.

78

333

преди 9 години

НЕ ЗНАМ КОЙ НА КОГО Е ВРАГ, АМА НИЕ СМЕ ДУПЕДАВЦИ И НЕ СМЕ ВРАГ НА НИКОГО. ОВЦЕ! ЗАТОВА КОЙ ОТКЪДЕТО СВАРИ...

77

ODESSA

преди 9 години

Най големия враг на турция са персите.Фесове слагайте почитателите на вели бозуккафа.

76

Анонимен

преди 9 години

Добре бе, защо не дойдоха украинци в България?! Нали и те са бежанци?Защо само *** и австралопитеци внасяте от чужбина?Отговор - австралопитеците искат у Еуропата!!! Спекулират с войните за да стават гастарбайтери!

75

зико

преди 9 години

Хадеее пропагандата започна. След като Русия и Иран сключиха договори които са не удобни на запада клюките започнаха. Демек вижте с каква държава се сближава Русия където трепят християните.

74

Анонимен

преди 9 години

Да ви го смеля на разбран и *** език. Новината казва следното - Еврейска ционистка организация финансира вкарването в България на ирански екстремисти под предтекст, че са християни бягащи от режима в Иран. Сега тия дето сте се надъхали, че това са клети хорица преследвани заради религията, може да пиете една студена вода и да чакате смяна на българските имена с турски.

73

читател

преди 9 години

Нормално и поощрявано е от исляма преследването на всички други религии. Убиването на човек извън ислямистката общност не е престъпление. Ислямът идва с кръв и масови избивания на неприелите го.Мохамед сам е участник в подобни гонения.Така е и до днес.Това е религия на ненавист, кръв и насилие.

72

valenty

преди 9 години

Лъжа. Прекарах в Техеран 1 година -Юли 1990 до Юли 1991. Не чух звука на нито една джамия. В централна част на Техеран има арменска черква. Там се събират много християни. Самите иранци доста послъгват с цел да изкарат някоя облага. Много са и трудно се прехранват.

71

Чебурашка

преди 9 години

Завалиите... вместо да отидат в някоя християнска държава дошли в Доганистан. Е, ще се ориентират...

70

2013

преди 9 години

Да, много хитро. Покрай 150 ирански християни, я вземете на промоция още 1000 сунити и кюрди от целия регион, които не знайно защо не остават в една просперираща и ислямска Турция.

69

софиянец

преди 9 години

76- не е нужно да познавам Иран, след като съм запозната с формата му на държавно управление, която се нарича ИСЛЯМСКА ТЕОКРАЦИЯ! Източник на правни норми е на 1во място коранът им, а чак на 4то място- конституцията им, в която пък се казва, че коранът е основният източник на правни норми! В 21 век имаме ЕДНА ХРИСТИЯНСКА ТЕОКРАЦИЯ В СВЕТА - ВАТИКАНА,която е населена с около 850 мъже! Тсака, че- нека да го давате мааалко по-леко- става ли?

68

софиянец

преди 9 години

"...Семейството ми замени исляма с християнството, а когато това се случи, е трудно да се живее в Иран, разказва Салехи, който в страната си работил в оптика..." Добре е да се приемат такива хора в България, а не всякакви различни хора от кол и въже. Въпреки, че съм атеистка, одобрявам приема на такива семейства в България.

67

златко

преди 9 години

До No Islam In EuropeВ исляма е прието че,християните и евреите също са хора на книгата.Бог е един и за трите религии.

66

Анонимен

преди 9 години

А снимката сякаш е от Люлин след 30 години.

65

nqkoi

преди 9 години

Chestito hamerikancite qko nastapvat da ni zatriqt,shte nakupqt jilishta I shte naselqt kakvi li ne v bg,samo I samo da ni iztrebat ili da izbqgame ot tam... klanqite se oshte na tapite amerikanci I evrogeiskiq saiuz!!!

64

Анонимен

преди 9 години

... и един мармот, завива шоколада в станиол.

63

не сме от вчера.

преди 9 години

Скоро не ни бяха насъсквали един срещу друг,на верска основа.Оттатък черно море ,всички или почти всички българи са мюсолмани.А те са милиони.Елементарна пропаганда.Смешни и евтини сте.Все едно си мислите че това което го пишите ще бъде прочетено само от невежи и неграмотни хора,непознаващи своятя истинска история.Между другото ,историятя учена през миналият век,няма и 50% покритие.Чиста съветска пропаганда.

62

Анонимен

преди 9 години

Зловещо лъжовна статия! Християните в иран си живеят абослютно свободно! Само *** който грам не познава Иран може да повярва в тази гнусна лъжовна статия. Невроятна глупост.Тези хора който мигрират под този предлог са изобретили найистина интересен наичн да мигрират под предлог че са преследвани заради вярата си. Само найвник може да повярва в това.Бездарни и подвластни на лобита са служителите на БГ служби които допускат това движение да се внедрява в България. Това може и да се терористи!

61

Анонимен

преди 9 години

Тази статия е лъжа и пропаганда. Иран е ислямска държава, но правата на другите религии са гарантирани. Нещо повече - всяка религия според % от населението има запазен същия % в иранския парламент - това може лесно да се провери в интернет. След мюсюлманите християни, юдеи и зороастрийци имат запазени места в парламента. Повечето са мюсюлмани, но Иран е и светска държава. Дори имат филм спечелил Оскар за чуждестранен филм през 2011 г. - "A Separatiоn" който е с чисто светски сюжет.

60

Анонимен

преди 9 години

Иран от 30 г. е ислямска държава и всички други религии отдавна за изкоренени...както *** - 25 годин се води люта битка срещу *** и държавна несигурност! Направо се реже от корен! Демокрадция или смърт юнашка, пардон еврогейска!