25

>>>

преди 9 години

До УМЕН ГУЩЕРВреме е за хапченце....???

24

Анонимен

преди 9 години

Никога повече герб! Герб е погребалният агент на България.

23

Анонимен

преди 9 години

До 25 европеец.Не съм платен и ти поставих минус щото не искам да ме управлява близача на ердоганското *** отверстие

22

българин

преди 9 години

Тръбите минаващи през Украйна са на повече от 60 години.Затова руснаците искат да строят Южен поток.И независимо от конфликта с Украйна бизнесът в Европа и търговията с Русия ще продължат.Така,че Южен поток ще го има.В интерес на всички е да го има.Разбира се трябва да имаме възможност да внасяме и от друго място.Защото ако няма конкуренция руснаците ще вдигат цените постоянно.

21

Европеец

преди 9 години

И дa цъкaте минуси плaтени форумни руски ***, Бългaрите искaт ГЕРБ, Проевропейско Прaвителство! ГЕРБ ОТ ОКТОМВРИ ИДВA НA ВЛAСТ, *** руски пенции!

20

Анонимен

преди 9 години

Кога ли на Путин ще му писне и ще врътне кранчето.

19

макето

преди 9 години

Абре чувам дека другаря Медведев дума нещо дека ке спира горивото за реакторите у европата

18

Анонимен

преди 9 години

защото си *** селянин, Гошо ! ... за това не са ти ясни нещата.

17

Анонимен

преди 9 години

Икономически и фактически шантажите бяха РУСКИ, а не Украински !

16

Гошо

преди 9 години

До МишоМишенце, ама ти наистина имаш мозък колкото дребен гризач. Я обясни с думи прости, защо мразиш руснаците и искаш някой на ги накаже! Запомни, такъв няма! Колгото повече мърдат брюкселските ни началници, толкова повече проблами ще имат. Руснаците ще пият чилийско, аржентинско и южноафриканско вино, ще хапват от най-хубавото говеждо на Земята - бразилското, пилешко - пак от там. А хамонът и прошутото ще зреят още една година и ще станат мно-ого убави. Гърците ще направят прасковена ракия

15

до 11

преди 9 години

Икономически и фактически, ако не искаш да стоиш без газ през зимата, както преди 5 години, ти трябва Южен поток, защото няма да зависиш от украинските шантажи и икономиката на държавата ти няма да изпада в криза, заради спирането на газта.

14

Анонимен

преди 9 години

Как точно пресметна дали ЮП е икономически рентабилен или не? .................................................................................................1- нямат достатъчно газ и 2- ще бъде дадено още едно оръжие в ръцете на един опасен диктатор

13

do 11

преди 9 години

Ти мислиш ли или просто така си говориш? Нали ние сме първи по веригата след Украйна. Ти наясно ли си ако укрите спрат транзитния газ, тогава и Русия и ЕС ще им се изсипят на главите да ги бият. Или си на приниципа "не на мен добре а на Вуте зле".

12

Анонимен

преди 9 години

*** - МАРШ в русия ... тука комунизъм не желаем !!!

11

Анонимен

преди 9 години

Икономически Южен поток е абсолютно нерантабилен проект! Единственият му смисъл е Украйна да не може да шантажира Русия! Не е случайно, че руснаците толкова драпат да го построят!

10

Анонимен

преди 9 години

се казва в коментар на руското издание Ведомости...............................................................................аха ... ЯСНО !

9

Анонимен

преди 9 години

През 2013 Газпром е доставил чрез Украйна 86 млд.к метра газ.Което е 20% от доставките за Европа.Даже Южен Поток да работи ще пренася 63 млд.к.м. Изобщо Руснаците са изградили голями мощности през Украйна - за Европа !Русия ще се съгласи ли да продава на Европа Газ, на границата си с Украйна , и те да си плащат за транзита на газта ?

8

Г.

преди 9 години

Американците пробваха първо директно да купят газопреносната мрежа на Украйна, но за щастие се оказа, че има разумни хора в украинския парламент. Сега се опитват чрез подставени лица - европейски компании - да овладеят преноса на газ за Европа.

7

Мишо

преди 9 години

Ти въобще знаеш ли чия собственост е компанията Лук Оил?

6

Анонимен

преди 9 години

Ние в БЕГЕ-то сме подчинени на Лукойл каквото кажат те това е нали така празни червени дини.