18

ODESSA

преди 9 години

Стоя си във Германия.

17

ODESSA

преди 9 години

Към арабските държави, ако бях някакъв фактор, щях да предложа да се плаща във свинска мас:)

16

Анонимен

преди 9 години

g-n Stoinev, vie barzate dase sleem s aziatckiq pazar! No zabravqte ili se pravite na lud, che sme AVGUST mesec! I ot de shte gi vzemem tiq plodove i zelenchuci ta da gi iznasqme? Dajda obruli vsichko na koeto se nadqvahme po ne za nashiq pazar!

15

Анонимен

преди 9 години

мадурко стойнев защо не е следствен? Оня другия пор на дкевр боев нещопа млъкна! Какво стана с лиценза на ЕРП?

14

Шоп

преди 9 години

До Той е Какви стотинки и компенсации ще получаваш, бе хей сплескан? За какво? Да не би Брюксел да е виновен, че Путин забранява вноса на европейски храни?

13

Анонимен

преди 9 години

Чакай, чакай малко!!! Кво пише отгоре в статията? Щяли сме да изнасяме селскостопанска продукция за Монголия??? Абе, *** пробити... Ами, дайте директно да продаваме хладилници на ескимосите- по-лесно ще ни бъде!

12

ODESSA

преди 9 години

Тоя за какво е заквичал? То има някакво Българско производство, че тоя тръгнал да го защитава, и да му намира пазари. Такива като тоя, ако не увиснат със главите надолу за кеф на гарваните, скоро няма да има България.

11

Той е

преди 9 години

Ами, така става, като вървите като слепи порове след еврогейовете! Искахте санкции, на ви сега контрасанкции! И няма какво да ревете като оборени мечки, ами задайте прямо въпроса, на ония думбази от Брюксел - кво прайм ся? Щото, да не съм лош пророк, но както не получихме и стотинка за бедствията, толкова ще получим и за санкциите!

10

boc

преди 9 години

Абе Стойньо, абе пу*ьо, ти имаше 405 дена да осигуриш тези пазари! Защо не го направи???!!!ЗАщо ли?Защото ти Станишко, Местанчо и цялата пасмина около вас беше заета с крадене!!!***!Скрийте се и не се показвайте!!!

9

al

преди 9 години

эээээээххххххххххх как ще смучете сега ***!!!!!!

8

естатиев

преди 9 години

Стойнев Кой докара икономиката за 1 година до колапс? Кой изтегли държавните пари от КТБ от май- до декември 2013г ?- 2014г юни е затвори и остави хората за заложници на твоята политическа игра не си сам знаем, но ти си главен участник .Не искаме твоето мнения запази го за дрангулника ( централен затвор) в Банишора.

7

Анонимен

преди 9 години

До Tulskiти можеш ли да се определиш КАКВО СИ

6

Анонимен

преди 9 години

НИЕ ЗАГУБИХМЕ БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР..ПРОДАДОХМЕ ГО ЗА ЖЪЛТИ РУШВЕТИ... НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ КАЗВАМЕ ИНВЕСТИТОРИ --- АБСУРДНИ НЕЩА.. ПРИМЕР ЗА ИСТОРИЯТА...

5

Шоп

преди 9 години

Някой може ли да си представи Стойнев в ролята на успял бизнесмен? Нивото му е може би да продава търлъци на сергия, той седнал да расъждава за газопроводи и атомни централи... Това е типичното амплоа на човек, който по некадърност е станал ляв политик - постоянно се вре и пунтира загриженост и вяра в утрешния ден, та ако може някой да му повери контрола над потоци с пари... Той ако имаше нормално щракащ мозък, нямаше да пелтечи.

4

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧе тя ги е развила бе пич. Борисов каза, че в София на всяка крачка имало дюнер. :)))

3

Анонимен

преди 9 години

Чисто българска система. Всеки ни чака и всеки ни иска. Той само пристига и казва. На тебя ще продавам (щото си ми симпатичен), а на тебя няма да продавам. :))) Хахаха сладури

2

Рали1

преди 9 години

Дълбокомислен анализ. Ами защо не го направихте,бре,до преди дни вие бяхте на власт? "Заради подписването на заробващия договор с "Уестингхаус" червени структури от страната настояват Драгомир Стойнев да получи най-тежкото партийно наказание - изключване от БСП."За нанесените щети на държавата в милиарди май ще трябва и друго наказание.

1

цезар

преди 9 години

Това момче чували се какво говори? тези същите страни ще изнасят селскостопанска продукция за Русия.Какво произвеждаш бе младежо, след като в България 90% от плодовете и зеленчуците са внос. Млечните продукти са ни от сухо мляко от Украйна.През 1999г имахме 2,350000 крави а сега са 56000 пък от сирене и кисело мляко няма повече. Свинете са намалели 7 пъти птиците 2.5 пъти. Всичко е внос,даже пилешкия дроб е от Бразилия.Бразилия е най големия производител на птиче и говеждо месо в света.