59

Анонимен

преди 9 години

Нали искахте Европа,Америка.Хайде сега не се оплаквайте,че няма руснаци.Няма и американци, няма и западняци.Скоро заради ембаргото,което Русия ни наложи ще го ядем дебелия.Какво ни даде Америка и Европа?Дадоха ни свински грип,ебола,бедност,мизерия,корупция,мюслета с *** пишлета,скапано здравеопазване, окрадени депозити на стотици хиляди българи в КТБ, ГМО,окрадени евро фондове от едни и същи фирми или поставени лица и още и още.Дано европата скоро спре да ни дава.

58

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Всичко ще бъде презастроено и към вътрешността на страната на няколко километра!Крадени пари има много милиони и те ще се "усвоят" в бетон!Само наивник вярва, че общинските ни съветници и главни чиновници нямат по няколко хотела и на планината дори!Не коментирам мафиотите от София, те действат на едро!

57

Анонимен

преди 9 години

Туристите се увеличават, а приходите намаляват - нормално при това нашествие на руски туристи така се получава. Нашите пишман бизнесмени така и не се поучиха от горчивия опит на Турция, Египет и Кипър при работата с този сегмент

56

Заслужават си го

преди 9 години

Да ме прощават, ама какво очакват с техните безмерно високи (за нашия стандарт) цени и с отвратителното обслужване, което предлагат? Преди месец ходих на почивка в Македония и останах очарован - какво прекрасно отношение (въпреки, че македонците "ни мразели"), какви чудесни условия в хотелите и какво спокойствие в градовете, въпреки напрежението, което всяват албанците! При това, много по-евтино, отколкото в България. Еми, няма да отида на почивка у нас!

55

Hahaha

преди 9 години

DO 77: Dgurariu, izbrahme demokraciq i kapitalizam, no BIVSHITE komunisti durjat biznesa i kradenite pari. Ta kakto se znae te sa negramotni, a negramotniq ne moje da upravlqva biznesa si i toi da se razviva, zatova nabliudavame i tekushtata statistika.

54

Анонимен

преди 9 години

държавна субсидия?Я,стига.Нали искахте демокрация и капитализъм.Последно,какво избрахте?Демокрация и нулева намеса на държавата или комунизъм -отнемат частната собственост и държ.се грижи за всичко. Свърши времето,когато държавата Ви помагаше.Какво се оплаквате,нали вие избрахте ГЕРБ,ДПС , БСП-гонители на руски клиенти.Еми изберете партията,която дори смята да премахне визите за Русия.Сещате ли се името на тази партия?

53

Анонимен

преди 9 години

"Туризмът ни обслужва милиони чужденци и българи и няма оплаквания от качеството на услугата, въпреки заетостта, която понякога е "от по седем дни в седмицата по 25 часа", каза Драганов."Наистина ценя качеството на туристическите български услуги.Винаги съм се кефил на чалгата дънеща да дупка и лудницата по курортите ни.Досега не съм имал оплаквания от качеството на обслужването-в хотелите,в заведенията,на плажа.Нямам оплаквания,просто защото ходя в Гърция или Турция лятото.

52

vesko02

преди 9 години

Черноморието е пералнята на политическата ни класа,Повечето от заграбеното през годините е превърнато в бетон по плажната ивица,и сега като намаля далаверата почва реването.Пък и това презастрояване започва да пречи.Идиотизма няма почивен ден.

51

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Там където има значително присъствие на рускоговорящи Западните туристи (дори бедните)избягват!Така е за добро или за лошо!

50

Анонимен

преди 9 години

Несебър,Сл.бряг - уникални курорти.Нямат пречиствателни станции и тониве *** и урина се изливат в морето в разгара на сезона.На втория ден децата започват да повръщат от бацилите в морето.Магазин Европа зарежда големите ресторанти и складове със свинско-кересаж(старо и пълно с хормони).Пукайте свински мръвки,плувайте в *** и после,защо сте болни от втория ден.

49

Анонимен

преди 9 години

Е, нали нямало да ходят в Крим, щели да идват тука на море, какво се обърка? Крим е по-пълен от всякога, напук на мрачните прогнози на "независимите експерти", а нашите мутри, или ако предпочитате- бизнесмени, бележат значителен спад.

48

Анонимен

преди 9 години

ne gledaite kolko sa pylni hotelite a s"kakvo".bedni negramotni i arogantni turisti.i kakyv e izvoda koi idva na pochivka tuk?!izgonihme si hubavite turisti sega si mislim che pravim"turizym"

47

Анонимен

преди 9 години

Не може ли да се въведе някаква държавна субсидия примерно за един турист платил 600 лв. за почивка държавата да субсидира поне с 50 % и да премахне данъка върху туристическите услуги въобще за 125 години напред.Така туристическия бранш ще бъде стабилен и приходите няма да намаляват в рамките на 125 години.Сега се оказва,че собствениците на хотели и заведения няма да могат да си купят новите модели на Мерцедес,БМВ или Ауди,а тъкмо сега са пуснати нови обновени модели.Нека подкрепим туризма!

46

vesko02

преди 9 години

Колко червени другари работещите ги хрантутят в подобни институти ,агенции или отдели за анализ ,ако ги попиташ какво анализират ,не знаят ,но прибират сериозни пари.

45

подготвен

преди 9 години

До Анонимен 64Ако знаеш колко празни стаи има в райна Елените-Равда, друго ще говориш!И в градският транспорт няма познатата до болка блъсканица!

44

до неразбралите

преди 9 години

Който пере пари на Мафията (в хотелресторанти), пак ще ги пере!Него спад не го бърка!Който се е набутал с висок наем за обект, ще е много зле!Винаги има *** за високите наеми!

43

Иван

преди 9 години

Това се получи защото *** и пульо започнаха да се занимават с туризъм. Предприятията в производството бяха продадени или ограбени и така всеки съкратен си помисли, че с някакво капанче на морето, сергийка, далаверка ще развиваме туризъм. Да, ама НЕ! Хиляди нацвъкани хотелчета, в които никой уважаващ себе си турист не би стъпил. Чувам само мрънкане, бедни били туристите, ми бедни са бе, какви да са? Виж се какво предлагаш!

42

Анонимен

преди 9 години

В България поне няма да те изнасилят, докато в Турция не се знае.Общо взето, ако сте в Турция не се отделяйте от групата. Независимо дали сте мъж или жена.

41

оптимист

преди 9 години

Спокойно всичко е под контрол проституцията бележи ръст с 20% на печалбите. Даже и София остана без тях...

40

Анонимен

преди 9 години

Зимните курорти караха цяла зима на изкуствен сняг тия имат 12% спад така е господ си знае работата не може цените да са като за англичани , французи и германци , а помислете и за българите да не говорим ,че на персонала се плащат 500 лв.