16

Анонимен

преди 9 години

Това Иракско Правителство ( приятелите на САЩ) е много съмнително и корумпирано.Как джихадистите ще им откраднат танкове, и ще ги подкарат, като си трябва обучение да се справиш с техниката !По прилича да са им продали техниката!От друга страна и на американците не е чиста работата , след като казват джихадистите са преминали от Сирия в Ирак . Там са вършили същите жестоки убийства ! Е защо се правеха ,че не знаят за жестокостите на мюсолманите, да помюсолманчат християните ??

15

Анонимен

преди 9 години

ЧИЧО САМ МАЧКАЙ МАЧКАЙ МАЧКАЙ !!!!!

14

Футуролог

преди 9 години

Съжелявам,малък гений 18,не мога да ти ударя повече плюсове......иначе ми е интересно кой християноубиец ти е треснал минусите!То бг-турчин да бях пак нямаше да ударя минус!САЩ са една много свестна държава която се ръководи от президента на злото Барак Хюсеин Обама!За всички злини по света в момента е виновна тая единствена *** между ***!Тоя нищо чудно да си мечтае да забие знамето на "Ислямска държава" на Белия дом!

13

Анонимен

преди 9 години

Американска "демокрация": Пристига с бомби и смърт, след което на власт идват фанатици марионекти на САЩ които избиват народа си.В колко държави се намесиха САЩ и сега по-добре ли е там? Не, трева даже не никне.Виетнам, Авганистан, Иран, Ирак, Либия, цялата южна америка да не изреждам.

12

неутрален

преди 9 години

Да "ПОДКРЕПИМ" Банан Обама и да пратим Плевнелиев в Ирак който каза "Мирът не ни е даденост". Аз мога да му помогна като ми го подам в устата.

11

Анонимен

преди 9 години

Върни нобела за мир, не го заслужаваш!

10

Анонимен

преди 9 години

И този е ***.Ама друг му обува чехличкитеНе жена му.

9

Анонимен

преди 9 години

До Yuppie"Докато *** се чуди как да овладее положението в конфликта с Украйна, който явно ескалира, то експедитивните американци използват затруднението на СССР, за да започнат война на другият фронт, защото знаят, че диктатора *** не може да им опонира."Ti si strategicheski genii. To samiat putin dade samoleti na al-Maliki da gi bombardira tia jivotni ot IDIL.

8

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо казаха , че джихадистите са преминали от Сирия в Ирак ?Така са се настанили в Ирак ?От колко време - какво е ставало , първоначално казваха , че това са религиозни размирици.Значи знаели са и не са взели мерки.Същото са правили и в Сирия , избивали са християни и мирното население .( но там е могло)..На въпроса от къде имат такова точно оръжие - отговор -били го откраднали от Иракските бази , оставени от Американците .Значи въоръжението им е американско !

7

!@#$%

преди 9 години

Когато Русия и САЩ започнат да помагат на световното мирно население...почвам сериозно да се притеснявам!!!Писна ми от демократи,които са комунисти и комунисти,които са демократи...Писна ми и от вас,форумни ***,които се делите за какво ли не!Не виждате ли че Втората Световна Война не е свършила?!Това,че в днешно време на подобни нападения им казват "операции" не означава че ТОВА НЕ Е ВОЙНА!!!300 души загинаха в сваления самолет и оревахте света,но това се случва ВСЕКИ ДЕН!Отворете очи!!!

6

Ереван

преди 9 години

На снимката: Обама пита радио Ереван, Кога ще приключи войната в Ирак? Радио Ереван отговаря: Барак, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"

5

Анонимен

преди 9 години

Kolko lesno ubivat hora. Bez OOH, kakwo tursqt amerikanzite v Irak , Afganistan, Libia, Ukraina?

4

Анонимен

преди 9 години

Бой докато не бъдат терминирани тия сатанисти!

3

Тео

преди 9 години

До сега са атакували две артилерийски позиции. Почти съм на 100% сигурен, че джихадистите са знаели предварително. САЩ играят с тях и не им дреме за цивилното население. Докато джихадистите колеха християни там, където стъпят къде спяха САЩ? Дреме им на шапката, но нали трябва да покажат, че се борят с "лошите". Дреме им на шапката за цивилните жертви, важното е петрола да върви и амуджите да знаят къде могат и къде не могат да пипат - хората - кучета ги яли!

2

Анонимен

преди 9 години

Хубаво,нека бият гадните терористи.Че другата велика сила освен да повтаря колко зачитала суверенитетът на другите освен в случайте когато лично и е изгода да не го прави май друго не може.

1

Yuppie

преди 9 години

Докато *** се чуди как да овладее положението в конфликта с Украйна, който явно ескалира, то експедитивните американци използват затруднението на СССР, за да започнат война на другият фронт, защото знаят, че диктатора *** не може да им опонира. Както е известно, когато една икономика е в криза, както тази на САЩ в момента, единственото спасение е само война! Така че докато СССР се капсулира, а САЩ води войни и хвърля старото си желязо, ще е една крачка напред пред другарите комунисти