393

пенко

преди 9 години

няма да коментирам, защото единственно искам да отвърна на тези ,които не мислят като мен . Но за мен сте като онзи футболен нападател ,който пропускал да вкара гол ,защото искал всички да му викат " Да те е... у г... " -особенно 494

392

mnenie

преди 9 години

Ukrayna tryabva da ostane neutralna dirjava - bufer mlu NATO i Rusiya, i da se vizpolzva ot strategiyata si. Ne i tryabva nito NATO nito Rosiya - a bvalansyor m/u tyah. Neka da si dat zadnitsite i ednite i drugite ama az da sim im ministir. Vsichko ostanalo e bocs laf.

391

ханс

преди 9 години

готвят нахлуване таратанци едно време нахлуха в авганистан успешно точно за 8 минути ако нахлуят ще научите след пет дена

390

Украинец

преди 9 години

Който е писал тази статия не е добре с мозъчните клетки. За Путин се говори, че готви инвазия от самото начало на конфликта и до момента не е направил нищо такова. Американците само насаждат страх и омраза към русия, а дефакто не са извадили нито едно реално доказателство за намеренията на руснаците. Аман от скапаната ви пропаганда. Не виждате ли, че това е война за власт между Америка и Русия. Скапаните американци се натискат навсякъде, а руснаците се защитават..

389

Бойко не Борисов

преди 9 години

тази статия или е изсмукана от ,,*** мунди" или е изтекла от ,, клоака максима'.

388

Врана

преди 9 години

До Одисей 1Корекция: СветославДопълнение: Та нали украинците смятат, че са наследници на древната Киевска Рус.

387

Врана

преди 9 години

До Одисей 1Олег е киевски княз. Тогава и Москва не я е имало. Така че спокойно можем да смятаме Олег за украинец.

386

12

преди 9 години

Аз ако бях на Путин на мястото, щях да изпреваря американците и да бомбардирам ислямистите в Ирак. Но и сега не е късно. малко демонстрация на сила няма да е излишна.

385

12

преди 9 години

До 11Стана това, че постигна целите си. Те още като я откраднаха англичаните казаха, че няма да огласяват информацията. Точка. На никой не му пука за самолета и труповете на Земята. Важно е, че мисията е изпълнена - оправдание за поредните санкции. Нещо с Крим забуксуваха на едно място, та се наложи да се прехвърлят на друг фронт.

384

Анонимен

преди 9 години

Вече нахлуване ли стана? Вчера му викаха хуманитарна мисия в Украйна, но след като Щатите бомбардираха хуманитарно терористите в Ирак, терминологията за един ден се промени. Машаала.

383

до 488

преди 9 години

"Путин доста добре контролира руските олигарси да се съобразяват с руските интереси!"... с НЕГОВИТЕ интереси, на Путин интересите!За руските интереси не му дреме - той дори не ги знае, защото при диктатура дори няма механизми да попиташ хората какво искат, а и да ги попиташ ги е *** да ти кажат.Русия е 100 години назад от Европа, въобще не се мъчи да я сравняваш с нас.

382

Калитко до Димитър

преди 9 години

Ей Димитърчо, точно тези с "многото"пари и all inclusive почивки убиха малкия и средния бизнес в България.17 год. с такива съм работил на средиземноморието.

381

до димитър

преди 9 години

хора които не знаят какво е в Русия и са виждали руснаци само на морето да не коментират.

380

димитър

преди 9 години

хора които не знаят какво е в Русия да не коментират.идете та морето е вижте с какви пари разполагат руснаците.

379

Калитко

преди 9 години

В Русия е пълна мизерия

378

beria

преди 9 години

Путин стана милиардер покрай тези войни и конфликти ,целта му е да е на власт вечно,но *** не прощават никому ще го гътнат и ще му изпапкат паричките,властта с кръв се взима с кръв се дава !Това е девизът им .

377

Анонимен

преди 9 години

2. Та за разлика от собствените ни продажни политици, Путин доста добре контролира руските олигарси да се съобразяват с руските интереси!

376

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха! Авторът не вижда по-далече от носа си! Целта на играта е САЩ да въвлекат в Русия в нова световна война. Причината? Огромен външен дълг, който трябва да "занулят";доларът стабилно губи позиции на международните пазари, при това е тясно обвързан с петрола и другите източници на енергия; Войната в Украйна е война за контрола над "тръбата" към Европа. Не мисля, че Путин ще нападне Украйна. Може да е диктатор, но съвсем не е глупав, а и за разлика от собствените ни продажни политици,

375

въпросче

преди 9 години

Обама напада Ирак,защото щели да защитават американски граждани живеещи там! Защо Путин да не нападне Украйна за да защити руснаците подложени на геноцид от украинците???

374

Анонимен

преди 9 години

Моето мнение е , че този на снимката не е читав.