135

Пропаганда

преди 9 години

До ГерманияСъгласен съм. Във ФАЩ направо те подслушват. Вземат ти еднократно ДНК и пръстови отпечатъци и те заснемат и следят където и да идеш... Но Русия е 20 години по-назад в електронното следене и затова се стига до там.

134

Германия

преди 9 години

В "демократична" Германия отдавна не може да се влиза анонимно в Интернет! И ако някой пусне свободно Интернет то той носи отговорност пред закона ако някой направи нещо нелегално. Ама "на запад" са по-свободни от руснаците иначе...........де..ба и платените антируски медии.....деи..ба!!!

133

пешо рутера

преди 9 години

немайте грижи,руския човек е кален в битките с тайните служби,ще му хванат цаката на хай фито

132

Анонимен

преди 9 години

То и наш Бойко си мислеше че като въведе задължителна регистрация на предплатените сим карти, телефонните измами ще секнат....... ама на не се получиКомуниста си е комунист, пък дори и бившите, акъл у главата нема

131

Атакист

преди 9 години

А пък в САЩ ФБР влиза и преравя къщите на всички хора които не са влизали там повече от две седмици.

130

Анонимен

преди 9 години

"КГБ никога не си е тръгвало...*** страна с *** управляващи-грандомани!"Какво да кажем тогава за Европа и Америка - там тези правила важат от години и дори доставчитите не интернет са длъжни да предоставят на полицията в реално време да наблюдават винаги директно кой къде сърфира при това без да иска разрешение от съдия.

129

АНТИМУТРА

преди 9 години

Всички опозиционни лидери в Русия биват премазвани всячески!!!!Комунистите от Робска Русия не позволяват друг да им се меси във властта!!Русия си е най-обикновен политически концлагер на деспотичен комунистически режим!

128

Анонимен

преди 9 години

Много навреммена и правилна мярка на съвецките другари, но като обем е недостатъчна. Освен личните данни за достъп до Интернет трябва да се вземат отпечатъци от 10-пръста на ръцете и краката. Друга много полезна мярка е разпит пред детектор на лъжата доколко обичат най-великия вожд на всички времена другаря Путин. Ако се окаже че не го обичат в необходимия минимален обем изискван от ФСБ неблагонадеждните лица да се разстрелват на място.

127

СС

преди 9 години

КГБ никога не си е тръгвало...*** страна с *** управляващи-грандомани!

126

хм

преди 9 години

започна да става интересно.

125

Анонимен

преди 9 години

Наслаждавайте се на безжичния интернет докато можете.

124

Анонимен

преди 9 години

HХАхаХАхАх Кой говореше за свобода в Русия? Това е поредното доказателство каква смазваща опозицията цензура има в РУсия. Путин има рейтин защото така си е поръчал, по негов модел и Станишката си поръча да пишат, че ще спечели евроизборите ама не стана нали? Само дето бай Гном - *** освен медиина пропаганда и цензура вкарва и в затвора политическите си противници, да не вземат случайно да гласуват много хора за тях .Скапана държава от която трябва да бягаме колкото се може по-далеч!!!

123

Анонимен

преди 9 години

Дано по скоро изчезне русия от земята------------Абе и Хитлер така е викал и накрая се е самоубил в бункера си!Ей, злобата не води до нищо хубаво!

122

Мда

преди 9 години

Глобален контрол... Така ще те е страх да пишеш по някои теми. Руснаците не са толкова глупави. Ще намерят начин, да споделят информацията анонимно. Изтичането на информация, не може да бъде стопирано напълно в 21 век.

121

Анонимен

преди 9 години

Сев. Корея, които вярваха, че не само са участвали на Световното, ами дори са стигнали до полуфинал-----------Е, да бе, ти прочете статията на ***, че в Северна Корея така си мислели и ти повярва!ТИ ПОВЯРВА!И сега казваш, че в КНДР били промити ... ти не си ли ?!!??!

120

Анонимен

преди 9 години

Ама като нямат връзка със света как да разберат, че ги лъжат? Вярват на всичко, което им кажат.------------Като теб!Прочете тази статия и разбра, че сега като отидеш в Русия ще трябва да си въведеш 3-те имена и ЕГН за да ползваш интернета в някое интернет кафе.Е, ТОВА СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ВЯРНО!Но може да има наистина някакъв проект за определени безжични мрежи, за точно определени обекти ... това са си някакви техни работи ...Няма по свободен интернет от Руския!!!

119

Анонимен

преди 9 години

честито ви възраждане на комунизма

118

Анонимен

преди 9 години

Бе, я направо да има забранят нета въобще. И в скоро време ще са като в Сев. Корея, които вярваха, че не само са участвали на Световното, ами дори са стигнали до полуфинал (или беше четвърт). Е, това ако не е лесен начин да промиваш мозъците на хората, здраве му кажи. Ама като нямат връзка със света как да разберат, че ги лъжат? Вярват на всичко, което им кажат.

117

АНТИМУТРА

преди 9 години

вижте добре на КАКВО СА НАПРАВИЛИ КОМУНИСТИТЕ ЦЪРКВАТА НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД!!! ПО-ШАРЕНО Е И ОТ ЦИРК!!!!

116

Анонимен

преди 9 години

И какво, ще задължат всеки собственик на безжичен рутер да подържа регистър кой, кога какво :)))това доказва колко са зле коминтерновците в Кремъл