57

Анонимен

преди 9 години

Пелтека Стойнев пак се изцепи и се мята като риба на сухо,но по-голяма мизерия отколкото след Орешарски не имало. Тъжният край на една ненужна дупнишка проститут . Балон, надут от медиите на Пеевски и Бареков, които сега се оказаха първите му врагове. Този *** фалира държавата !Загроби ни с 4 млрд. нови заеми, изхарчи 4,5 млрд. от фиска, окраде 1,5 млрд от НЗОК, смачка 130 х. фирми, увеличи безработните с още 45О ООО ,лиши ни от еврофондове, не спира да ни срами пред Европа с простотията си

56

Икономист

преди 9 години

Опорните точки в коментарите действат с пълна сила. БСП са почнали предизборна кампания! Драго Стойнев е един от най-некомпетентните министри на икономиката, доказан патологочиен лъжец.

55

ЧЕСТИТО ДР.БОРИСОВ

преди 9 години

ЕЙ ТАКИВА *** КАТО ТОЯ,КОЙТО КОМЕНТИРА,ЧЕ СТОЙНЕВ НЕ РАЗЛИЧАВА ТРАФОПОСТ ОТ ТОАЛЕТНА, ЧЕ ОТ ВЧЕРА ИМАМЕ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО И ЕС "ОТПУСНАХА" ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ,КАТО ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА СА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ И ВЕРОЯТНО ПЛАТЕНИТЕ ПО ФОРУМИТЕ АГИТАТОРИ,РАЗБИРАЙ ПЛАТЕНИ ЛЪЖЦИ И ИНТРИГАНТИ НА ГЕРБ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАРОДЪТ Е МНОГО ОСКОТЯЛ ОТ БЕДНОСТ И ПРОСТОТИЯ И ЗАТОВА ОТСЕГА ДА ЧЕСТИТИМ НА ДЕБЕЛОТО БАНКЯНСКО ТРИБУКВИЕ/Г.*З./ ПОБЕДАТА.А НА НАРОДА ОФСЪ-ХАК ДА Й Е

54

Бивш член на БСП

преди 9 години

Единствения начин България да стане нормална Държава е БСП и ДПС да изчезнат от политическия живот. Това са престъпни партии с престъпно минало и настояще. Който не ги познава много ще съжалява. Вижте резултата , само за една година успяха да фалират България. Единственото в което ги бива е да крадат и тормозят честните хора

53

Анонимният

преди 9 години

БОРИСОВ АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА.

52

Анонимният

преди 9 години

За съжаление, дотам се докара десницата в България, че да я представляват откровени *** и ***!Това е положението

51

Е ГА СЕ ЗАДАВИ

преди 9 години

И КАКВО ИЗЛИЗА ОТ СМЕТКИТЕ НА БОКО,КОИТО ТОЙ ПРАВИ КАТО ЕДИН ОСТАП БЕНДЕР. АКО Е СМЕТНАЛ ЗА ЕДНИ 30 МИЛИОНА, ПРИ НЕГО РУШВЕТИТЕ ПОЧНАХА ОТ 30% БЕЗ ДДС,СТИГНАХА ДО 50%, А НА НАЙ-НЕПОСЛУШНИТЕ ИМ ВЗЕМАШЕ ДИРЕКТНО БИЗНЕСА,ТО ТОЙ Е ЗАГУБИЛ ИМА -НЯМА ЕДНИ 12-15 МИЛИОНА. КЪДЕ СА ПРОЦЕНТИТЕ НА АЛ БОЖ/ЛЕКА МУ ПРЪСТ/ -МИСТЪР 10%, КЪДЕ СА АПЕТИТИТЕ НА ДЕБЕЛОТО БАНКЯНСКО ТРИБУКВИЕ. БИВА,БИВА ЛАКОМИЯ, АМА КАТО ТАЗИ, ЧЕ И ДА Я РАЗМАХВАШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ...

50

Анонимният

преди 9 години

Крайно време е да започне чистенето на Авгиевите обори, в които превърнаха България такива муцуни като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Раданов и всички от *** ,защото иначе държавата и народът ще загинат. Само това е пътят на оздравяването чрез хирургическа намеса на закона и прибирането на тези герои на мястото им зад решетките. Времето за действие, след сковаващия страх от мутрите настъпи.

49

БОКО НИЩО НЕ РАЗБИРА

преди 9 години

УЕСТИНГХАУС СА В БЪЛГАРИЯ ПОКАНЕНИ ОТ БОЙКО Б. НЕ МУ СТИГНА ВРЕМЕТО ДА НИ ПРОДАДЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ДА ГУШНЕ % ОТ СОБСТВЕНОСТТА И КОМИСИОНАТА. НАГЪЛ И ЗЛОБЕН Е ЗАЩОТО ТЕЗИ НЕЩА МУ БЯГАТ ЗАСЕГА.ГОРКИЯТ СТОЙНЕВ ЛЕКО ЗАЕКВА,А МУТРАТА АГРЕСИВНА НИ ОБЯСНЯВА КАКВО Е НАПРАВИЛ ЕСК МИНИСТЪРА И ГО ТЪЛКУВА ПО МУТРЕНСКИЯ СИ НАЧИН, НО НИЕ ПОМНИМ ИСТОРИЯТА С ИНВЕСТИТОРА И ЧУВАМЕ И РАЗБИРАМЕ КАКВО ОБЯСНЯВА СТОЙНЕВ,ЗА ДА НИ ГО ОБЯСНЯВА МУТРАТА.ОТ ВСИЧКО ТОВА РАЗБРАХ,ЧЕ Е БЕСЕН ЗА ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ. ТОВА Е.

48

политолог

преди 9 години

Разбирам мъката на червения *** в този сайт, но това е положението Минке трябва да свикваш, че от октомври ще си безработен. Сега почва възтановяването на Държавата от комуно-социалистическия терор и българо-турския рекет. Брюксел само разбра, че вече не е правителството на Олигарски и пусна Еврофондовете. В историята ще се изучава как правителството на БСП и ДПС са фалирали Държавата само за една година.

47

Върл левскар

преди 9 години

До УрунгелНе само БЕЛЕНЕ ! Ще отворим отново всички блокове на КОЗЛОДУЙ ОТ 1 ДО 10 ТИ ВКЛ. И няма да се спрем. Ще отворим ЮЖЕН ПОТОК и други такива. Ще построим централи за Силна България, вкл. от най - нов тип с ядрен синтез.

46

Анонимният

преди 9 години

Наглостта и простотията ГЕРБ-ажийска няма граници.

45

Анонимният

преди 9 години

Боко никога не е служил, не служи и няма да служи на държавата.Той само прислужва и то на чуждите интереси. Спомнете си, когато се оказа, че трябва да засегне американските интереси в енергетиката,нашичкият си подви опашката и си подаде оставката!!! Прислужникът си е прислужник и това си е.

44

Урунгел

преди 9 години

Кажете бе другарки и другари, нали се биехте в гърдите, че ще строите Белене? Какво стана? Референдум правихте даже!Жалка червена ***...

43

Васо

преди 9 години

Дебат по въпрос важен за бъдещето ни, но по български. Единия иска не само пари, иска всичките пари. И е бесен, че другия му е измъкнал няколко пачки преди да дойде неговата власт.

42

джо

преди 9 години

Докато беше на власт Тиквата направи маса глупости, за които сега държи виновни доскорошните управляващи, просто гениално. Такъв наглец не се е появявал досега.

41

Урунгел

преди 9 години

Другарки и другари, я сега обяснете за чий ви беше да похарчите 20 млн. за референдум за Белене???

40

локи

преди 9 години

Голям енергетик е Боцко. Личи си, че се е учил от хидроинженера Доган. За негово съжаление обаче енергийната политика на неговото правителство се състоеше от дупене на ЕРП-тата и вдигане на цената на тока. Да си задържи акъла за себе си и да забрави за връщане на власт!

39

Васо

преди 9 години

И Генов да е подписал, Стойнев носи отговорност щото му е министър. А Генов като един директор само на АЕЦ Козлодуй има ли право да влиза в такива взаимоотношения. Не съм чул някъде по света да се създава акционерно дружество без пари. Нещо като боя от пръдня. Пък и Борисов да се не прави на светена водица. По него време се създаде една дирекция по изграждане на нови мощности в АЕЦ-а от партийни кадри със скандални заплати. Ама там всеки си мълчи от страх.

38

васко

преди 9 години

Борисов е от големите душмани на "Южен поток, заради кето все някога ще бъде съден. Нещата в Украйна вървят към осиране, ако някой гръмне тръбата без газ оставаме именно ние. Южен поток е нужен не след година, а от преди година. Време за губене няма, спиране на доставките ще е пагубно за цялата икономика на държавата.