47

Анонимен

преди 9 години

Абе зоопарковете да не ги правят върху индиански гробища,че само там действала упойката?Аман от експерти.

46

Вижте филмчето от 37

преди 9 години

Кой казва,че руснаците са *** ,и експертите експерти и полицайте полицай

45

Алонсо

преди 9 години

Това са ситуации, които трябва да са били отигравани 100 пъти в годината. Поне в развитите държави. Не е голяма философия, особено ако си познаваш зоопарка и района, в който се намира!Истината е, че точно защото ги е било страх са му видели сметката, а не че е нямало варианти!

44

Ловеца на ловци

преди 9 години

Някой има ли информация кой е стрелеца? Защо ли не му казват името? Ако го научите пишете- ще се видят с ягуара съвсем скоро! Просто бих го убил. И ако мога ще го направя! Един куршум ще свърши чудесна работа. Давам му време да си помисли за постъпката си...Време е хората да започнат да плащат за действията си!Политиците също! Това е и заради тях - бедна държава, *** народ- такъв народ прави само глупости!

43

Анонимен

преди 9 години

До Ловеца на ловциако знаеш колко си *** - сам ще си теглиш куршума !

42

Ловеца на ловци

преди 9 години

Тоя *** дето го е застрелял лично бих му дръпнал спусъка без да ми мигне окото! На тази ловна дружинка от 50 умни глави (и полицаи) също! *** хора, с *** ръководители, без бюджет и без стратегии при такива ситуации!! Тук виновен е както тъпия гледач, така и хората взели решение да убият животното (до оградата на парка на другия ден- много стресирано...и те не са могли да отцепят района, че да няма заплаха за хората, нито да проследят животното след като стрелят със стрелички...)

41

Тихомир Томов

преди 9 години

Тоя " експерт " Сертов да не е брат на оня експерт от ДАНС и колко ягуара е видял на живо до сега и на база какъв опит е направил своята оценка ????!!!! Когато се прибирахме от Камбоджа от моите войници донесоха малък ягуар и ни го конфискуваха на Софийската аерогара и го предадоха на зоопарка . Този ягуар живя при нас в стаята и имаме с него видеозаписи , така че експерта да си завре отзад експерн Пожелавам му да го настъпи кроткия хипопотам Фидосова или кротал да направи гнездо в *** му

40

Що за експерт?

преди 9 години

Значи филмчетата по разните научнопопулярни канали са някаква научна фантастика, защото там и слонове упояват? Пък аз си мислех, че са истински. Тцтц... аз така да се заблудя.Обичал животните...да, да, ама зад решетките. Не било горкото животно, че е живяло затворено целия си живот в някаква клетка, на ежедневен показ и накрая гръмнато без капка жал. При такава обич се чудя какво ли разбира под омраза този хуманоид. Крайно време е да се затворят всякакви зоопаркове и аквариуми. Само резервати!

39

jan

преди 9 години

До Анонимен 46И тук, както и в политиката, всичко е с двоен стандарт. Лицемерие. А иначе, жалко за красивото коте.

38

king_for_a_day

преди 9 години

Порових из нета и след десетина еднотипни статии по темата, все още не мога да открия данни за реалното тегло на ягуара, дори приблизителни. Защо нито един журналист не се е заинтересувал, а просто е преписвал общи положения от Уикипедия? Навсякъде се цитира, включително от конкретния експерт, че можел да дсотигне 160 кг, обаче някои видове са в пъти по-дребни. В крайна сметка, някой знае ли колко е тажало животното или поне към кой вид спада?

37

Анонимен

преди 9 години

пък щели да го слагат в музей!!!!!!!горкия АЛОНСО!!!!!!!!!!И ЩЕ ПИШАТТУК ТОВА Е "СЛУЧАЙНО " убития ягуар!!!ПОРАДИ ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Да убиеш, такава красота и да се оправдаваш, като ****гал пред следовател е повече от позор!

35

Анонимен

преди 9 години

АМИ ЕКСПЕРТА КАКВО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ ЩЕ КАЖЕ ЗА МАЛОУМНИЯ СЛУЖИТЕЛ????ЕКСПЕРТНО КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ???ДА ГО ОТСТРЕЛЯМЕ И НЕГО ЛИ????

34

Анонимен

преди 9 години

Не съм чел коментарите, но тая котка е изключително опасна, а и вероятно е била изплашена. Това не ви е като по филмите да дойде леголас и да я простреля между очите, правейки двойно салто с превръзка на очи. Грешката е била, че са я изпуснали. Интересно ако беше убила някого какви коментари щеше да има. А и да, прасетата дето ги ядете, първо ги убиват. Да са чудиш просто.

33

Анонимен

преди 9 години

Упойка за едно животно нямате а се фукате с това онова, жалка държава.

32

king_for_a_day

преди 9 години

Защо за пореден път ни се обяснява как възрастните мъжки по принцип можели да достигнат 160 кг и затова било трудно да се упои? Нали няма да упояват някое имагинерно животно, срещнато на страниците на Уикипедия, а конкретен екземпляр? Да ми кажат колко е тежал точно този ягуар, а не колко евентуално е можел да стане.

31

аз

преди 9 години

да бяхте го оставили на свобода. Какво ви е виновен?

30

гонг

преди 9 години

Истинският виновник е служителят на зоопарка, който е погазил правилата. Има 2 врати, този *** го е мързяло да ги затвори и 2-те. От там нататък виновни ли са стрелците или не - друг въпрос. Не трябва да се стига изобщо до стрелци, а да се спазват мерките за безопасност. Но в БГ вече има много калпав мат'рял и за в бъдеще ще има все повече инциденти. Тежко им на качествените хора, които страдат заради плявата.

29

Алонсо

преди 9 години

Алоууууу ЕКСПЕРТА, я вземи си ръгни една упойка у *** да видим колко прилив на енергия ще имаш... АМАН от тъпоглави 'експерти' и ***. Кой те нарече експерт бе тъпоъгълник? Веднага да се пусне експета по гол *** и да бяга. 5 авджий да му ръгат стрелички изотзаде да видим колко умен ще се окаже нашият 'експерт'

28

Анонимен

преди 9 години

УУУ Добави към youtube/watch?v=A7ibrE1d3yM и ще го видите