15

Ива Цветкова

преди 10 години

До баровец софийскиИмай малко уважение към хората, които останахме без къщи! Стой си "у софето" и ни спести тъпите си коментари! Срамота!!!

14

Victor

преди 10 години

При всяко извънредно положение мародерите би трябвало се разстрелват на място.

13

Анонимен

преди 10 години

Миз(ер)ия!

12

Ф.С.В

преди 10 години

Ако бяхме справедлива държава- Тези роми мародери трябваше да бъдат арестувани и после да копаят тиня и да разчистват улиците в Мизия и вечерта обратно в ареста- така докато изчистят всичко - а не да ограбват нещастните хора- Не дай си боже стане някое голямо земетресение което да заличи някой град- то ромите ще плячкосат всичко- Къде е армията? защо не помага? Направили един пункт за раздаване на инфо- ТОВА ЛИ Е БГ АРМИЯТА? Ние сме смешна и жалка страна- едно градче не може да спасим !

11

баровец софийски

преди 10 години

К'ви дъждове бе?Тука у софето си грее слънчице, а аз - си пия биричка.Че некви се преебали да си строят къщи в мизия. Ми техен си проблем, бе!

10

Ф.С.В

преди 10 години

--Най много се притеснявам за психолозите- да не вземат да се удавят- ама те сигурно си седят в София и когато водата стане дълбока 1 см в Мизия , ще пристигнат там да обясняват на хорицата колко хубаво и светло бъдеще ги очаква - Каква държава? Държавата на СМСите- Държава която храни араби и им дава подслон и пари- а на своите граждани дава СМСи ако някой беден българин реши да прати в полза на бедстващите- Къде са богаташите? защо се крият? Това ли е БГ ? бедни помагат на бедни?

9

Анонимен

преди 10 години

Ситуацията в Мизия се влоши, от сутринта отново валиХора обикалят и плячкосват изоставените къщиНе четете за Мизия,че пак вали и са започнали мародерства,има много по-позитивна новина-имаме нов служебен кабинет:(((Мародерите в Мизия са божи кравички в сравнение с политиците,които доброволно при това народа си ги избира.

8

Анонимен

преди 10 години

Стига!

7

мартин

преди 10 години

След бомбардировките над София през 1944 година от полицията тогава е издадена заповед когато бъдат хванати мародери, да бъдат разстрелвани на място. В такава ситуация само това е изхода от подобни нашествия!

6

Анонимен

преди 10 години

Къде са псевдо-нациолналистите, а забравих те са на статиите за Иран,Северна Корея и Путин и ги величаят колко са велики много сте жалки алфаджиите точна католидера ви Волен-Чибурашка-Агата , ама вече няма имунитета като ви срещна някъде ще ви плюя право в лицето смешници.

5

Анонимен

преди 10 години

До 5.Бойко и Местан вече го превариха

4

макето

преди 10 години

до 2 хубаво е да се помага но не и да се пращат пари на смс-и требе да се измисли друг начинвъв Варна сбраните паре кмето раздаде на близки фирми демек украднаха ги

3

макето

преди 10 години

военновременен режим за мародерите директно в десятката с 13 нули

2

Анонимен

преди 10 години

Горките хорица на мен ми се наводни мазето преди 2-3 години една педя и още не може да изсъхне хубаво нека им помогнем кой с каквото може.

1

Анонимен

преди 10 години

Ей ги *** налазиха!