46

Алекс

преди 9 години

Ами другарко Манолова, забранете му! Ох, обърках се. Забравих, че член 1ви не БАЧКА... Свиквайте, свиквате другари!

45

mimieta

преди 9 години

А може би ще е по- добре ако сме!!!

44

Анонимен

преди 9 години

нека поне 1 път пък да има реваншизъм и да видим дали ще се оправим.Досега,като е нямало бития бит еб...еб..кралият крал.

43

остин

преди 9 години

Миндилова , стига се алчи *** .......

42

Баба ви

преди 9 години

Шит *** Майче. Никой няма намерение да ти слуша крякането. Оди си гледай любовника и не ни занимавай със себе си.Как е сега БСП? Обезкрвена ли е? Отрязаха ли ви от кражбите? Скоро партията ще остане без пари, а вие без мангизи сте гола вода. Тогава и Бай *** ще ви заплюе. Ще дойде времето, когато ще гледате парламента отвън, и зат вас ще останат само лоши спомени за кражби, некомпетентност и задчи часто отдадени на Путин за свободна употреба.

41

Ботев

преди 9 години

Тая и Серж ми надуха главата с тая дума "реваншизъм". Тия същите - Мая и Серж изпоуволниха хиляди хора из администрацията и набиха некадърни и неподготвени хора. Това не беше "реваншизъм", ама сега даже не им пипат калинките и пак *** че било имало.

40

vini

преди 9 години

Явно думата ревизия ги плаши.Страх ги е.

39

Анонимен

преди 9 години

Taзи пък *** какво се обажда от коневръза!

38

Новите Опорни

преди 9 години

Новите опорни точки, вече поне 10 пъти повтаряни от Мая Манолова - тенекиения глас, както и от г-н Миков -- любителя на чашката НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.Гледайте как всеки от БСП, и платените поддръжници като Червен Колю ще го повтарят под път и над път.

37

ИСТ

преди 9 години

В листата,която БСП гласи за изборите, Мая Костинбродска не е включена.

36

уж-избирател

преди 9 години

комунистка *** е другарката Манолова. Ако знаеше какви са ги вършили нейните другари в миналото щеше да си потъне от срам в ...

35

Анонимен

преди 9 години

А Мая какъв фактор е???!! Кюстендилски на черешата.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе и просташка република не бяхме, ама такива прости и нагли *** като Манолова са в парламента.

33

румяна

преди 9 години

и на мен ми се иска да сме президентска република защото партиите се издънихте,гледата само лапачката и не ви пука за народ и държава.проклети да сте

32

део

преди 9 години

Ти си с тежка психиатрична диагноза.*** си в Кюстендил и командвай чистчките в общината .Нещастница.Как господ е създал такова животно. Тормози всички около себе си.За него няма едно нормално нещо в живота.

31

Свърши се вашата

преди 9 години

Майче, ти приключи курса, успокой се, отиди до Кюстендил и си лъжи там глупавите хорица. Няма смисъл да се пънеш, замълчи и остави читавите хора да управляват.

30

Анонимен

преди 9 години

"Време и е за девета глуха."Мая Манолова да попадне в деветата глуха? По скоро лично ще евтанизира столетницата, само и само да попадне под светлината на прожекторите. Западняците си имат дума за таквизи, наричат ги attention junkie.

29

Васил

преди 9 години

Майче миличка тебе те итсвириха от всякъде. Сега ако обичаш стара моме не си го изкарвай на целият свят. Теб мила никой не те е взел за жена камоли за нещо друго. Свърши ви царството секнаха ви далаверките. Сега милчка може и до сливенският централен да се поразходиш за 10-15 години

28

сестра Галева

преди 9 години

На кой какво му се иска не е на кокошките работата. Тая *** май не разбра, че вече е в небитието и скоро власт няма да има скапаната и партийка

27

avg

преди 9 години

Да, иска му се на човека да направи нещо (за разлика от Партията Майка). Иска му се на човека да покаже какво наистина направихте за 1 година. И на мен ми се иска.