54

Анонимен

преди 9 години

Радвайте се , окупатора САЩ ни назначи нови началници..

53

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Още в първите минути на марионетното служебно правителство ГЕРБ доказват, че нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.Те отново налагат политически репресии и рекет на тези, които не са съгласни с тях !Това обаче няма да затвори устата на ИСТИНАТА !ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМЕ, ЩЕ ИМ ВАДИМ СЛУГИНСКИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ, ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ТЯХ !Не може да ни уплашите !При това, всичко това ще правим без никой да ни плаща за разлика от платените протеституиращи преди.

52

Дух

преди 9 години

Само че да не стане беля!Може и да не си изкара мандата това служебно правителство!Фотоволтаиците искат увеличение на тока.АЕЦ Козлодуй ще работи на ниски мощности заради тях!

51

Анонимен

преди 9 години

Новото , старо правителство на ЦРУ и окупатора САЩ..

50

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Налице е политическа чистка ! Не е важно един човек дали е способен или не, важно е дали е верен на линията на партия ГЕРБ.Сиреч дали е склонен да слугува на "световния елит".Да видим сега как ще отразят събитието уж независимите платени медии. Защото преди при всяка смяна някой началник те пищяха, че имало политическа метла.ГЕРБ доказват, че нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Пак започват с рекета и политическите репресии на инакомислещите.

49

политолог

преди 9 години

Червените тролчета се чудят на къде да хванат. Каквото и да пишете чистката на калинките от БСП и ДПС вече започна. Това е най-малкото, а след това в затвора. Само за една година престъпната тройна коалиция фалира Държавата. Е няма как да ви се размине.

48

9 Септември 2

преди 9 години

С това правителство, в което участва една ДПС мутра, няколко протестъри/би-хомота и ГЕРБопедали-мутри ще има нов 9 септември воден от Бойко, ВМРО, НФСБ, ДПС и РБ. Ако щете и Октомврийска Соц. Революция

47

Анонимен

преди 9 години

очаква се служебния кабинет да обърне специално внимание на медиите ..... това като цензура за изборите ли да се разбира

46

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Вън всички комунистически калинки назначени от бандитското правителство на Орешарски!!

45

кк

преди 9 години

Всички назначени с фалшиви конкурси - вън!

44

Анонимен

преди 9 години

Нов Кабинет на ЦРУ.. Какви комунисти те гонят бе ***.. ЦРУ управлява България 25 години..

43

Анонимен

преди 9 години

Да си кютиш спокойно в партийното клубче или дома до печката и никой да не се интересува от тебе.Това за истинският комунист Б.Борисов не може да си го представи.За истинския комунист истинската обида е да не е на власт.Може да викаш на комуниста, че е ***, че е безродник, безотечественик, сатрап той не се обижда. Обижда се, ако не е във властта.

42

Анонимен

преди 9 години

*** яко са окупирали форумите на пеевски и пишат ли пишат коментари. Като гледам освен платени драскачи на *** друг не е оставил мнение пот тази статия.Да живее БКП. Български К**ви и Про******ки.

41

kk

преди 9 години

Време е да се изчистят политическите и корупционните назначения във властта -червените, ДПС-арските и олигархичните калинки на всички нива. Да се изчистят Авгиевите обори във властта. Цяла година се окопаваха във всички държавни структури.

40

Анонимен

преди 9 години

ПАК КАЗВАМ чЕ ЕДИНСТВЕНИЯ НАчИН ГЕРБ ДА СПЕчЕЛИ изборите Е чрез ФАЛшИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ...... ето че се започна

39

Анонимен

преди 9 години

*** николаев !

38

Tina

преди 9 години

Поредните некадърни, небългарски мъпети...

37

avg

преди 9 години

До 47:Нека да свърши малко работа това правителство, че октомври идва новия цирк, заграждения, протести и икономиката пак ще тръгне на самотек. Това правителство е в пъти по-добро от останалите.

36

Жалко

преди 9 години

Жалка работа!Промени във властта-това ли е най -важното!Вместо да се заемат и да подготвят едни честни избори,те ще се занимават с промени във властта!!Ей тегло ще теглим с тия герберисти и не виждам светлина в тунела въобще.

35

ЧОЧО

преди 9 години

АНЮ АНГЕЛОВ И БЛИЗНАШКИ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА -ГОНЕНИ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ ЗА БЕЗХАБЕРИЕ ,А ПО КЪСНО И ОТ ЛЕВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ПАК ЗА СЪЩОТО ! СЕГА ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА И ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЯКИ ГОНКИ-БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ БЛЕДНЕЕ ПРЕД ТОЗИ ВЛАСТОЛЮБЕЦ ,НАЗНАЧЕН УМИШЛЕНО ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ТЕЗИ ПОРЪЧКИ !